Colțul lui Chivulete: analizele partidelor de vineri 12 august

0

Analizele și recomandările de până acum oferite de fostul mare arbitru Florin Chivulete, s-au dovedit foarte profitabile pentru cititorii care le-au acordat o atenție deosebită.

Zenit St. Petersburg vs. FK Rostov 

Refuz să cred că Mircea Lucescu a fost adus antrenor la Sankt Petersburg doar de fațadă, iar conducătorii se mulțumesc doar ca echipa să nu primească gol. Primele două etape încheiate „alb” (0-0), au arătat o ineficientă suspectă a echipei conduse de „ Il Luce”, mai ales că adversarii nu au fost unii de calibru în Rusia, ci s-au numit Lokomotiv și Ufa. Antrenorul român are mare încredere în mijlocașii ruși Kokorin și Shatov, pe care dealtfel i-a și păstrat în teren la ambele partide de până acum…dar degeaba. Simțind lipsa de inspirație a „varfului” autohton Kerzhakov în meciul cu „feroviarii” moscoviți, Lucescu a schimbat registrul tactic în partida cu Ufa, aruncându-l în luptă pe atacantul naționalei Muntenegrului, Luka Djordjevic, dar nici acesta nu a marcat.
Disperarea este la ea acasă în „sânul” lui Zenit, iar o contraperformanță și azi cu FK Rostov, ar adânci și mai mult criza de început de campionat la St Petersburg, unde suporterii așteaptă nerăbdători primul succes al echipei. Conștient de importanța victoriei, Mircea Lucescu face probabil, de ceva timp, „nopti albe” pentru a găsi strategia câștigatoare în meciul de azi. Și este imposibil să nu îi „iasa”! Mergem pe mâna antrenorului român într-o partidă cu o adversară disciplinată,dar nu foarte greu de bătut.

Recomandarea echipei PdP: 1 solist la cote minime de 1.55

România vs. Spania

Învinsă la scor(13-26) de Brazilia, naționala gazdă a Jocurilor Olimpice, dar și de Angola(19-23), formație imprevizibilă ce nu se găsea teoretic în „cartile calificarii”  inainte de startul jocurilor din Grupa „A”, reprezentativa feminină de handbal a României se află astăzi în fața unui examen dificil, împotriva puternicei echipe a Spaniei. Fetele noastre mai au doar șanse teoretice de a promova din grupă, iar acest fapt depinde în mod special de jocul de astăzi cu ibericele. Acestea nu prea au motive de a se avânta riscant în atac pentru a înscrie multe goluri, ținând cont că o simplă victorie le-ar pecetlui calificarea. Simt că în ciuda previziunilor „ sumbre” ale unor „binevoitori”, meciul va fi unul destul de echilibrat și nu se va juca la o singură poartă. Handbalistele noastre au capacitatea de a lupta exemplar pentru a nu se face de râs. Ele au dovedit o astfel de disponibilitate chiar în recenta întâlnire câștigată împotriva naționalei Muntenegrului (scor 25-21). Experiența și dăruirea unor sportive precum: Ardean- Elisei, Chiper,Manea ori Cristina Neagu, pot oricând să creeze disfuncționalități în defensiva spaniolă aducând chiar perspectiva unei surprize. Mă rezum la a spune că România nu va pierde la diferență de peste 5 goluri acest meci.

Recomandarea echipei PdP: România +5,5 goluri la cote minime de 1.45

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.