Colțul lui Chivulete: analizele partidelor de sâmbătă 13 august

0

Așa cum probabil v-ați obișnuit deja, Florin Chivulete a pregătit și pentru astăzi analizele a trei meciuri interesante care ar putea fi de folos pariorilor.

Levski Sofia – Ludogorets Razgrad, Bulgaria, Parva Liga 

Stadionul Georgi  Asparuhov din  capitala Bulgariei va trăi astăzi tensiunea unei partde dificile pentru Levski, în condițiile în care echipa oaspete este chiar titrata Ludogorets, recent calificată în Liga Campionilor în dauna Stelei Roșii din Belgrad chiar pe terenul acesteia. Caracteristica principală a oaspeților de astăzi este posesia balonului, pentru că „ artistii” brazilieni ce compun linia de mijloc (Juninho, Cicinho și naturalizatul Marcelinho), „aresteaza” adesea mingea și o pasează viclean până găsesc  bresea fericită pentru lansarea spre gol a lui Keseru, sau a olandezului Vura. Angrenajul  lui Ludogorets este adesea letal pentru adversari, mai ales când aceștia au lipsă de inspirație de a ieși la joc. O pot  spune cu toată convingerea jucătorii lui Botev  Plovdiv, care în etapa trecută cu greu s-au întâlnit cu mingea pe terenul din Razgrad, Keseru și colegii săi făcând o adevărată demonstrație de virtuozitate (scor 4-1).

Și pentru că Levski nu a arătat mare lucru în recentele remize din campionat (0-0 acasă cu Montana și 2-2 în deplasarea de la Lokomotiv Plovdiv), e greu de crezut că tocmai astăzi africanii din atacul gazdelor, nigerianul Adeniji,ori  ghanezul Narh , vor putea da o lecție de fotbal  unei adversare omogene în toate compartimentele, cum este Ludogorets.

Pronosticul echipei – Winner 2 la cota minimă 1.55.

Gefle – IFK Norrkoping, Suedia, Allsvenskan 

Lansată într-o luptă dificilă pentru cucerirea titlului în superliga suedeză împotriva experimentatelor Malmo și IFK Goteborg, „ micuta” formație Norrkoping a arătat o bună continuitate în prestațiile ei din Allsvenskan, așezându-se temporar chiar în fotoliul de lider. Ultimele patru partide au însemnat tot atâtea victorii pentru această disciplinată formație, care pare o „Astra Giurgiu” din campionatul trecut românesc. Echipa este formată în general din jucători nordici, destul de valoroși și eficienți, și a înscris cel mai mare număr de goluri înregistrat în prezent în Suedia (40 de reușite în 18 partide). Asta datorită cuplului de atacanți Nyman- Andersson, care se completează excelent în avanposturi, ordonați din spate de „veteranul” mijlocaș finlandez Daniel Soljund, jucător care pe lângă pasele decisive pe care le dă, apare frecvent și la finalizare.

De cealaltă parte, echipa gazdă, Gefle, se află într-un con de umbră și înscrie foarte rar goluri. Ea are o medie de mai puțin de un gol de meci, în actuala ediție de campionat (doar 16 înscrise în 17 întâlniri) și se află pe locul 15 al clasamentului, loc retrogradabil.

Există astfel toate premisele ca Norrkoping să triumfe și astăzi în deplasare, pentru a acumula alte trei puncte importante în lupta pentru câștigarea campionatului suedez.

Pronosticul echipei – 2 solist la cota minimă 1.65.

Monica Puig – Angelique Kerber, finala turneului olimpic de tenis feminin 

Cine oare ar fi crezut că tenismena din Porto Rico va juca finala olimpică la tenis? Medalia de argint este deja o mare onoare pentru ea. Cert este că Monica a jucat constant bine la Olimpiadă, învingând adversare „grele” precum Muguruza , Pavlyuchenkova și Siegemund iar în semifinală pe valoroasa Petra Kvitova. Este lesne de înțeles că drumul său performant se va opri aici, pentru că în fața sa se află „colosul” german Angelique Kerber, numărul 2 mondial.

Nemțoaica antrenată exemplar de Torben Beltz, este specialistă pe orice suprafață, iar serviciile sale sunt uneori greu de returnat. Bătăliile câștigate spectaculos de tenismena germană la acest turneu, împotriva lui Bouchard, Stosur și Keys (scor 2-0), o fac astăzi favorită clară la titlul olimpic.

Pronosticul echipei – Handicap ( +3,5) – 2, Kerber câștigă la minimum 4 game-uri diferență la cota minimă 1.60.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: globalsports.ro

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.