Colțul lui Chivulete: analizele meciurilor de duminică 14 August

0

Analizele oferite de fostul arbitru FIFA, Florin Chivulete, s-au dovedit a fi foarte utile pariorilor până acum, evidențiind aspecte foarte importante și chiar decisive în selectarea pronosticurilor. Pentru astăzi, Florin a pregătit două meciuri de fotbal care, în mod cert, nu se află în prim planul pariorilor, dar pot oferi valoare.

Vaasa PS vs. Mariehamn Fotbal-Finlanda Veikkausliiga

Surpriza de proporții a acestui campionat finlandez o constituie echipa Mariehamn, al cărui joc aerisit și plin de consistență a adus și rezultate pe măsură. Formația oaspete de astăzi se află în prezent pe poziția a doua a clasamentului, la un singur punct în spatele respectatei HJK Helsinki, dominatoarea de ani buni a fotbalului din Finlanda. Secretul ascensiunii clubului Mariehamn vine din valoarea lotului de jucători ,care este una destul de ridicată pentru acest campionat nordic.Motoarele echipei se află în linia mediană și sunt reprezentate de suedezul Ibrahim și de bosniacul Petrovic, jucători cu travaliu impresionant și o bună posesie a balonului. Dar piesa cea mai „grea” a angrenajului lui Mariehamn o constituie vârful de atac, jamaicanul Dever Orgill care are un bun simț al porții și este un marcator autentic. În etapa trecută echipa nu a înscris în deplasarea de la KuPS,pierzând la limită(0-1), lucru care nu cred că se poate repeta astăzi în deplasarea de la Vassa. Dacă apărarea lui Mariehamn va ști să-l anihileze pe un alt jamaican, Steven Morissey aflat în avanposturi la gazde, atunci ea va obține cel puțin un punct din această deplasare. Cred în șansa formației oaspete de a rămâne mai departe în plasa liderului HJK Helsinki, lucru care ar da în continuare o culoare specială Veikkausliigii finlandeze.

Recomandarea echipei PdP: X2 la cote minime de 1.60

Istra 1961 vs. Slaven Belupo Fotbal-Croația 1.HNL 

Derularea ostilităților în campionatul croat m-a atras întotdeauna, mai ales că în zona fostului „bloc iugoslav” nu doar fotbalul, dar și celelalte sporturi au dat multe rezultate inexplicabile, surprinzând pe pariori. Slaven Belupo, echipa oaspete de azi, este printre puținele echipe neînvinse alături de „granzii” Dinamo Zagreb și Rijeka. Ea a făcut o recentă „demonstratie de forță” pe terenul din Zagreb, chiar în fața liderului Dinamo , cu care a remizat trumfator( 1-1 ). După acest răsunător rezultat, un om obiectiv nu poate anticipa victoria celei mai slabe echipe a campionatului croat, Istra 1961. Sunt convins că tenacitatea fotbaliștilor oaspeți, conduși în teren de bosniacul Aleksandar Jovicic, va da roade în această seară la Istra, unde „vulpoiul” macedonean Mirko Ivanovski probabil că va găsi iarăși drumul spre gol. După cum evoluează în acest campionat, gazdele par o echipă de Liga a doua,iar șansele lor de rămânere pe prima scenă, scad pe etapă ce trece .Deci……..

Recomandarea echipei PdP: 2 cu rambursarea mizei în caz de egalitate la cote minime de 1.80

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.