Primera Division: ponturile și analizele primei etape (19-22 august)

0

Noul sezon al Primerei Division debutează vineri 19 august, iar intrarea în scenă a granzilor se va face începând cu ziua de sâmbătă 20 august când pe Nou Camp vine Betis Sevilla.

Malaga vs. Osasuna vineri 19 august ora 21.45 

Primul meci al sezonului competițional 2016-2017 din Primera se dispută pe La Rosaleda și le are ca protagoniste pe Malaga și Osasuna. La gazde au avut loc mișcări importante de trupe în vară, locul 8 obținut anul trecut fiind considerat mediocru în așteptările acționariatului care a decis să investească. La cârma echipei a sosit experimentatul Juande Ramos, iar ca și jucători, cele mai importante sosiri sunt: Keko de la Eibar, Michael Plato de la River Plate și Bakary Kone de la Lyon. Au fost aduși sub formă de împrumut Kuzmanovic de la Basel și tânărul fundaș central de la Real Madrid, Diego Llorente.În perioada de pregătire echipa a înregistrat rezultate excelente. De remarcat despărțirea de golghetterul sezonului trecut, veteranul Roque Santa Cruz, al cărui împrumut de la Cruz Azul a expirat.

De cealaltă parte, Osasuna, pregătită de tehnicianul de 60 de ani Enrique Martin, adus vara trecută și reușind promovarea imediată, revine după doi ani de exil în Secunda. Valoarea lotului este destul de slabă pentru a se menține în prima ligă în acest sezon, la capitolul întăriri fiind aduși doar jucători liberi de contract. Unul din cei mai buni jucători de sezonul trecut, mijlocașul central Mikel Merino, a fost vândut la Borussia Dortmund pentru suma de 3,75 milioane de euro. Rezultatele obținute în partidele de pregătire au fost catastrofale.

Recomandăm victoria gazdelor la cote de 1.70.

Deportivo la Coruna vs Eibar vineri 19 august ora 23.00

Pe Riazor ne așteptăm la debutul lui Florin Andone în tricoul alb-albaștrilor sub comanda noului antrenor Gaizka Garitano. În această vară au avut loc unele schimbări de efectiv în tabăra gazdelor, obiectivul lor declarat fiind acela de a prinde TOP 10 la finele campionatului. Anul trecut Depor a terminat pe 15 la un punct în spatele adversarilor de astăzi, Eibar. Andone a fost cel mai scump transfer al gazdelor pentru o sumă de 4 milioane de euro, dar au mai fost aduși sub formă de împrumut extremele drepte Carles Gil de la Aston Villa și Marlos Moreno de la Mancheter City, precum și închizătorul Guilherme de la Udinese. Au mai sosit liberi de contract jucători ca: Emre Colak de la Galata, Juanfran de la Watford, dar și Bruno Gama, extrema stângă a lui Dnipro.

Eibar l-a pierdut pe principalul om de gol, Borja Baston, acestuia expirându-i împrumutul de la Atletico Madrid, dar și pe colegul acestuia din atac, Keko, transferat pentru 5 milioane de euro la Malaga. În locul acestuia a fost adus extrema dreaptă Bebe de la Benfica pentru 1,5 milioane de euro. De asemenea, o armă importantă adusă gratuit este Pedro Leon de la Getafe, dar la fel de importantă este și revenirea experimentatului Arruabarrena. Al doilea marcator al echipei în sezonul trecut, Sergi Enrich, va rămâne principalul vârf de lance, susținut de pe partea stângă de sprintenul japonez Takashi Inui și de pe dreapta de Bebe sau Pedro Leon.

Recomandăm pentru această partidă goluri în ambele porți la cote minime de 2.00, un rezultat de egalitate de genul 1-1 nefiind exclus din ecuație.

Barcelona vs. Betis Sevilla sâmbătă 20 august ora 19.15 

Barcelona nu mai are nevoie de nicio prezentare, orice am scrie despre stilul de joc sau performanțe fiind absolut inutil. La nivel de lot au survenit modificări importante. Au plecat Dani Alves, Vermaelen, Halilovic, Adriano, Tello și Marc Bartra. La capitolul sosiri trebuie menționați mijlocașii centrali Andre Gomes de la Valencia și Denis Suarez de la Villareal, precum și fundașii Samuel Umtiti de la Lyon și Lucas Digne de la PSG.

Betis Sevilla a terminat pe un onorabil loc 10 sezonul trecut iar din luna mai a acestui an a apelat la serviciile antrenorului Gustavo Poyet. Atacantul Antonio Sanabria împrumutat de AS Roma la Sporting Gijon anul trecut este achiziția cea mai importantă făcută de Betis pentru 7,5 milioane de euro

Recomandarea noastră pentru acest meci este cota 1.70 pentru minim 1 gol marcat în prima repriză și minim 2 goluri înscrise în partea secundă.

Granada vs. Villareal sâmbătă 20 august ora 21.15 

Granada a terminat sezonul precedent cu 1 punct deasupra liniei ce desparte locurile retrogradabile de plutonul supraviețuitor, grație unor victorii dubioase cu 3-2 în fața lui Las Palmas și 4-1 pe terenul Sevillei. Bugetul clubului a fost serios îmbunătățit în această vară după transferurile lui Isaac Success la Watford pentru 15 milioane de euro, Ruben Rochina la Rubin Kazan pentru 10 milioane și John Cordoba la Maiz pentru 6.5 milioane de euro. La capitolul cheltuieli s-a înscris doar transferul vârfului de 21 de ani de la Independiente, Jose Angulo.

La Villareal apele sunt destul de tulburi după ce antrenorul principal Marcelino a părăsit echipa săptămâna trecută în urma unor conflicte cu conducerea clubului. Cel care îl înlocuiește la această partidă este Fran Escriba, un antrenor care nu a jucat niciodată fotbal la nivel profesionist. Din echipa care a jucat semifinala Europa League în luna mai a acestui an au plecat Areola, Bailly și Denis Suarez, însă au fost aduși jucători ca Sansone, NDyaie sau Alexandre Pato.

”Submarinul galben” a suferit o înfrângere pe propriul teren la mijlocul săptămânii în turul dublei manșe din cadrul play-offului Champions League în fața lui Monaco, iar returul de marți va constitui o prioritate pentru Bakambu și compania.

Recomandăm PSF X la cote de minim 1.60.

FC Sevilla vs. Espanyol Barcelona sâmbătă 20 august ora 23.15 

Sevilla a disputat deja 3 meciuri oficiale în acest sezon și a ieșit destul de șifonată din ele. Este drept că au fost 2 meciuri cu Barcelona în Super Cupa Spaniei, pierdute cu 2-0 și 3-0. Au mai pierdut și Super Cupa Europei în fața unui Real Madrid lipsit de Ronaldo și Bale, fiind egalați în ultima fază din timpul regulamentar și apoi învinși în prelungiri. Echipa a trecut prin multe schimbări în această pauză competițională, iar noul antrenor, Jorge Sampaoli, a declarat că are nevoie de timp pentru a pune lucrurile la punct.

Espanyol a reuțit câteva transferuri importante, începând cu banca tehnică unde Quique Sanchez Flores l-a înlocuit pe Costel Gâlcă. Au venit atacantul lui Atletico Madrid Leo Baptistao, extrema stângă Jose Manuel Jurado de la Wtford, Reyes de la Sevilla, Demichelis de la Manchester City, Javi Fuego și Pablo Piatti de la Valencia.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70.

Sporting Gijon vs. Athletic Bilbao duminică 21 august ora 19.15 

Spoorting a rămas în Primera grație celor 10 puncte obținute în ultimele 5 etape care au ajutat-o să termine deasupra lui Rayo Vallecano cu un singur punct. Pe banca tehnică se află Abelardo, fostul jucător al Barcelonei. Din punct de vedere al lotului nu putem nota vreo mișcare specatculoasă, nucleul de jucători fiind în mare parte cel de anul trecut.

Bilbao nu a cheltuit nici măcar un cent pe transferuri în această vară, fiind cunoscut faptul că este un club destul de exclusivist care are în componență doar jucători basci și promovează de la an la an din propria pepinieră.

În ultimele 7 întâlniri din 2009 încoace, Bilbao a câștigat de 3 ori, 4 meciuri terminându-se la egalitate. Cele două formații au disputat și un meci amical în această vară, acum o lună, terminat la egalitate, 1-1.

Recomandăm X la pauză sau la finalul partidei la valori minime de 1.75.

Real Sociedad vs. Real Madrid duminică 21 august ora 21.15 

Campioana Europei debutează în actualul sezon de Primera pe Anoeta, echipa antrenată de Eusebio plecând veșnic cu șansa a doua în duelul cu Realul din Madrid. Gazdele l-au vândut pe vârful Jonathas la Rubin Kazan și pe Finnbogasson la Augsburg. În locul lor a fost repatriat Juanmi de la Sothampton și a fost adus și atacantul brazilian Willian Jose de la Maldonado. Eusebio se confruntă cu absențe importante la această partidă, în lista indisponibililor figurând: Illaramendi(suspendat), Raul Navas, Sergio Canales, Agirretxe li Carloz Martinez toți accidentați.

Din trupa lui Zidane a plecat Jese la PSG și a fost repatriat Morata de la Juventus. Și lista lui Zidane cu indisponibili este destul de mare: Cristiano Ronaldo, Keylor Navas, Benzema, Coentrao, Kovacic și Modric.

Ultima întâlnire s-a terminat cu victoria madrilenilor 1-0.

Recomandăm cota minimă 1.45 pentru interval total goluri înscrise în meci între 2 și 4.

Athletico Madrid vs. Alaves duminică 21 august ora 23.15 

Trupa lui Simeone are planuri mari în acest sezon și s-a întărit prin aducerea lui Gameiro de la Sevilla și a lui Nico Gaitan de la Benfica. Au mai recrutat fundașul dreapta croat Sime Vrsaljco de la Sassuolo pentru 16 milioane de euro. Griezmann nu poate evolua în această partidă din cauza unei suspendări.

Nou promovata Alaves l-a numit la cârma echipei pe Mauricio Pellegrino de la 1 iulie, în speranța că este tehnicianul care poate îndeplini obiectivul setat pentru acest sezon, evitarea retrogradării. Din cei sosiți ca și întăriri putem menționa extrema stângă adusă de la Bilbao, Ibai Gomes, mijlocașul central sârb Nenad Krsticic de la Sampdoria și fundașul central Alexis de la Besiktas.

Recomandăm victoria lui Atletico la minim 2 goluri diferență la cote minime de 1.75.

Celta Vigo vs. Leganes luni 22 august ora 21.00 

Pe Balaidos fanii Celtei Vigo au șansa să se bucure de o victorie la debutul echipei favorite în noul sezon competițional, aceasta primind vizita nou-promovatei Leganes. Deși l-a vândut pe Nolito la Manchester City, valoarea lotului pe care îl are la dispoziție Eduardo Berrizo tocmai a depășit bariera de 100 de milioane de euro, ceea ce le dă speranțe galicienilor la un loc în zona de Europa League la finalul sezonului. Claudio Beauvue, Andreu Fontas și portarul Ruben Blanco sunt indisponibili pentru acest meci.

Leganes este la prima experiență pe prima scenă fotbalistică spaniolă, prilej de sărbătoare pentru localnicii orașului din zona metropolitană a Madridului. Lotul a fost întărit pentru a încerca supraviețuirea în Primera cu ceva jucători aduși de la Granada, Levante, Bilbao și sub formă de împrumut de la Juventus. Totuși, valaore estimată a întregului lot este undeva la 24 de milioane, ceea ce înseamnă că le va fi destul de greu.

Recomandarea noastră este 1 solist la cote minime de 1.65.

Valencia vs. Las Palmas luni 22 august ora 23.00

Mișcări interesante de trupe la Valencia, echipa antrenată de Pako Ayestaran pierzându-l pe mijlocașul central Andre Gomes vândut la Barcelona pentru 35 de milioane de euro, dar și pe Feghouli plecat la West Ham sau Barragan cedat la Middlesbrough. Javi Fuego și Pablo Piatti au luat și ei drumul Barcelonei, ajungând amândoi la Espanyol. La capitolul sosiri cel mai important transfer este al campionului de la EURO 2016, Nani. Au mai venit mijlocașul central Medran de la Real Madrid, fundașul dreapta Montoya de la Barcelona, dar și Mario Suarez, împrumutat de la Watford. Pentru partida din această seară de pe Mestalla nu vor putea fi folosiți Nani, Bakkali, Rodrigo și Ruben Vezo.

Echipa din insulele canare a supraviețuit sezonului precedent de Primera cu un joc plăcut și consistent și a terminat pe un onorabil loc 11, fără emoții în ceea ce privește retrogradarea. Nucleul de jucători a rămas același ca și anul trecut, managerul Quique Setien declarându-se mulțumit de jucătorii pe care îi are la dispoziție. De remarcat sosirea lui Kevin Prince Boateng, fostul atacant al Milanului.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.