Analize și ponturi Play-off Champions League marți 23 August 2016

0

Ziua de marți ne aduce primele 5 echipe care se vor așeza în acest sezon la ”masa bogaților” în urma disputării dublei manșe a play-off-ului Champions League. Avem dueluri interesante pe care vă propunem să le prefațăm și asupra cărora vă propunem recomandările noastre.

AS Roma vs. FC Porto ora 21.45 

Deși se instalase destul de repede la cârma jocului de pe Dragao, beneficiind de autogolul lui Felipe, Roma și-a văzut socotelile date peste cap de eliminarea lui Vermaelen pentru cumul de galbene încă din minutul 41. În aceste condiții Spaletti a fost nevoit să-l înlocuiască pe Perotti cu un fundaș central, Emerson, limitându-și considerabil potențialul ofensiv, chiar înainte de pauză. Mutarea s-a dovedit a fi una cu ghinion, nou intratul Emerson fiind cel care a comis henț în careu, iar în urma penalty-ului acordat a survenit golul egalizator. Până atunci, însă,trebuie notat faptul că Roma a avut cel puțin 4 ocazii în care a ratat în situație ”singur cu portarul”, la una dintre ele chiar și după driblarea portarului.

În meciul din weekend de pe Olimpico, Roma s-a dovedit nemiloasă față de Udinese la debutul în noul sezon de Serie A, marcând de 4 ori fără să primească gol. Nou venitul Perotti a reușit o dublă după ce l-a înlocuit pe ”faraonul” El Shaarawy.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru PESTE 2,5 goluri în meci.

Hapoel Beer Sheva vs. Celtic ora 21.45

Recomandarea noastră pentru meciul din tur a fost că Celtic va avea cu 3 cornere mai mult decât adversarul la cote 2.00, argumentând cu faptul că scoțienii își vor lua adversarul pe sus încă din prima repriză și că este posibil să preia conducerea chiar din prima repriză. A fost 7-0 la cornere și 3-0 la pauză, semn că anticiparea noastră cu privire la cursul jocului a fost cât se poate de corectă. Meciul a fost unul splendid, cu multe goluri și multe alte ocazii pe lângă golurile marcate, iar un factor decisiv în acest curs al jocului a fost golul marcat destul de devreme de Rogic, în minutul 9, obligând oaspeții să iasă la joc și astfel lăsând spații mai mari exploatate din plin de atacanții lui Brendan Rodgers. Dacă nici 5-2 nu e un scor liniștitor în privința calificării…

Israelienii au trecut în precedentele tururi de adversari modești, Hafnarfordur din Islanda și Sheriff Tiraspol din Moldova, pe moldoveni eliminându-i după un meci tur cu mare scandal în care au primit 3 lovituri de pedeapsă și au beneficiat de om în plus mai bine de o repriză. Diferența de valoare din meciul tur și-a spus cuvântul, însă la meciurile din deplasare din acest sezon european, Celtic nu a strălucit, astfel că ne putem aștepta la o partidă ceva mai echilibrată în retur.

RecomandămPSF X la cote minime de 1.95.

Legia Varșovia vs. Dundalk ora 21.45 

Albanezul Besnik Hasi este noul DUmnezeu din Varșovia în urma posturii în care a adus-o pe Legia, mai exact la 90 de minute de o calificare în Champions League după mai bine de 20 de ani. Biletele s-au vândut dem multă vreme, 30000 de ultrași polonezi vor umple până la refuz stadionul Marszalka Josef , a cărui reconstrucție a costat 136 de milioane de euro, pentru a fi martori la  o seară magică. Legia s-a impus cu 2-0 în meciul tur din Irlanda și toată lumea este conștientă că doar un miracol îi poate priva de calificarea la ”masa bogaților”.

Campioana Irlandei se poate considera mulțumită cu parcursul european de până acum, locul lor în grupele unei competiții europene fiind o premieră, chiar dacă vorbim de grupele Europa League în care este automat calificată. Pentru această partidă vor absenta 4 titulari.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă returnarea mizei în cazul victoriei la doar un gol diferență, la cote minime de 1.70.

Monaco vs. Villareal ora 21.45 

Așa cum scriam și în articolul ce prefața meciul tur, ”submarinul galben” nu traversează cea mai bună perioadă din ultima vreme, iar acest lucru a fost vizibil și în partida tur când au fost răpuși pe El Madrigal cu scorul de 2-1. Foarte mulți indisponibili pentru această partidă, în special din tabăra oaspeților. De la monegasci lipsesc Falcao-accidentat, Mendy (suspendat după eliminarea din tur), portarul venit de la Roma, Morgan de Sanctis, dar și Kilian Mbappe. De la oaspeți lipsesc nume grele ca: Sansone, Jonathan dos Santos, Daniele Bonera, Jaume Costa, Cheryshev, Soldado, dar și Bakambu.

În aceste condiții AS Monaco devine principala favorită la calificarea în grupele ligii, beneficiind și de avantajul victoriei cu 2 goluri marcate în deplasare din tur, însă ne putem aștepta la un gol marcat de omul din atacul lui Villareal, Alexandre Pato.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.75.

Viktoria Plzen vs. Ludogorets ora 21.45

Ludogorets a demonstrat că este o echipă solidă și omogenă, superioară adversarilor întâlniți până acum la capitolul forță ofensivă. Brazilienii din atac și-au făcut datoria din plin, în contul bulgarilor punctând 13 reușite în cele 5 meciuri disputate până acum în tururile preliminare ale Champions League, în fiecare din ele încriind de minim 2 ori. 2-0 a fost scorul cu care bulgarii s-au impus în tur, scorul fiind deschis de Cosmin Moți din penalty.

Cehii nu au impresionat în turul 3 când au eliminat azerii de la Qarabag fără victorie, egalând la 1 în Azerbaidjan pe final de partidă, după ce remizaseră 0-0 pe teren propriu. Nicio echipă nu are absențe notabilă pentru această aprtidă.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.70.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.