Biletul Zilei 23 August 2016. Număr de variante propuse: 1

0

Săptămâna nu a început bine pentru secțiunea Biletul Zilei, varianta propusă ieri fiind pierdută cu ambele evenimente. Se întâmplă , nu putem câștiga în continuu, important este să fim în profit, iar din acest punct de vedere suntem în parametrii setați. Ceea ce este și mai important, conform aprecierilor multora dintre cititori, ne asumăm pierderile și, spre deosebire de alte site-uri care se pretind furnizori de  mega, ultra sau super ponturi, munca noastră este la vedere, bilanțul este verificabil la orice oră și accesibil oricui.

Biletul Zilei propune pentru astăzi o singură variantă, formată din 2 meciuri, iar cota finală rezultată este mai mult decât decentă în raport cu șansele de câștig.

Varșovia se pregătește de sărbătoare în fața unui stadion arhiplin, Legia fiind într-o postură extrem de favorabilă înaintea returului play-off-ului Champions League, după victoria cu 2-0 obținută pe tărâm irlandez.

Ludogorets este și ea favorită la calificare după ce a trecut pe teren propriu de Viktoria Plzen, echipă nevoită să atace în meciul din această seară. Este o situație care convine de minune brazilienilor din atacaul campioanei Bulgariei care pot exploata spațiile lăsate libere de urcările în ofensivă ale fundașilor adverși.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Play-off UCL Legia vs. Dundalk 1 1.44 1-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Play-off UCL Plzen vs. Ludogorets oaspeții înscriu 1.47 2-2 Da
COTĂ FINALĂ:2.12MIZĂ (unități): 5Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: gazzettaworld.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.