Analize și ponturi Play-off Champions League miercuri 23 August 2016

0

Ziua de miercuri ne aduce ultimele 5 echipe care se vor așeza în acest sezon la ”masa bogaților” în urma disputării dublei manșe a play-off-ului Champions League. Avem dueluri interesante pe care vă propunem să le prefațăm și asupra cărora vă propunem recomandările noastre.

Manchester City vs. Steaua București 

După un 5-0 mai categoric decât o arată scorul final, ”cetățenii” nu mai au nicio emoție în privința calificării, deși nu cred că au avut vreo secundă de emoție nici înaintea meciului tur. Pe lângă 5 goluri, City a mai ratat și 2 penalty-uri, a mai avut și 2 bare, dar și alte 3 șuturi din situație singur-cu-portarul. Dacă scorul ar fi fost 10-0 în meciul tur, ar fi fost echitabil. Steaua a fost efectiv terfelită de City, Niță fiind jucătorul Stelei aclamat de public la sfârșitul meciului și asta spune multe.

City ar putea să nici nu se prezinte la meci în această seară și tot s-ar califica. Desigur, e o absurditate, fotbalul este o cultură în Anglia și publicul va fi prezent în număr mare la stadion pentru a-și susține favoriții. Este de așteptat ca jucători ca De Bruyne, Aguero, sau Silva să lipsească din teren, dar și înlocuitorii lor ca Fabian Delph, Iheanacho, Yaya Toure sau Jesus Navas sunt mult peste valoarea lotului românilor.

Recomandăm linia de handicap asiatic -2 pentru victoria gazdelor la cote minime de 1.95, ceea ce înseamnă că în cazul victoriei cu fix 2 goluri diferență miza este returnată.

Monchengladbach vs. Young Boys 

Cu multe absențe în partida tur, echipa elvețiană a cedat pe teren propriu cu 1-3, așa cum anticipam și noi în articolul de analiză dinaintea partidei. Monchengladbach este o echipă foarte ofensivă cu experiență net superioară la nivel european comparativ cu adversarii lor de astăzi. Nu sunt genul de echipă care să intre în teren și să apere victoria liniștitoare din meciul tur.

Young Boys are și în această partidă nu mai puțin de 8 indisponibili, a căror lipsă se va resimți, probabil, în omogenitatea echipei. Ne așteptăm la un meci deschis, elvețienii neavând absolut nimic de pierdut și fiind obligați să atace din prima secundă. Pentru jucători ca Raffael, Stindl sau Thorgan Hazard pe care Gladbach îi va avea în teren va fi o oportunitate grozavă să exploateze spațiile lăsate libere de urcarea fundașilor laterali elvețieni.

Recomandăm minim 3,5 goluri în meci la cote minime de 2.00.

Rostov vs. Ajax Amsterdam 

Un duel la prima vedere echilibrat ne așteaptă în această seară pe stadionul Olimp 2 din Rostov, echipa locală aflându-se în fața unei performanțe istorice, participarea în grupele Champions League. Situația rușilor este oarecum ciudată, antrenorul Berdyev fiind ba plecat la naționala Rusiei, ba întors la echipă, apoi cu bagajele făcute pentru Spartak Moscova și din nou pe banca tehnciă a echipei cu care a reuțit o performanță uriașă sezonul trecut. Meciul tur s-a terminat la egalitate, 1-1, iar rușii pornesc cu prima șansă, ei fiind calificați la scorul cu care pornește partida retur. Adept al unui sistem defensiv cu 3 fundași centrali, Berdyev dispune de jucători rapizi pe benzi, capabil să se replieze rapid pe faza defensivă.

De cealaltă parte, Ajax este un nume mare în Europa, dar actualul lot este destul de slăbuț, nivelul lor nefiind neapărat de grupele Champions League. Atacantul adus în această vară, Bertrand Traore, a dezamăgit în meciul tur, iar fanii i-au reproșat lui Peter Bosz faptul că nu l-a titularizat pe noua ”perlă” daneză, atacantul de doar 19 ani, Kasper Dolberg, jucător în mare formă și cu abilități foarte bune.

Ne așteaptă o partidă foarte echilibrată și nu este exclus să se ajungă chiar și la prelungiri. Recomandăm PSF X la cote minime de 1.65.

Salzburg vs. Dinamo Zagreb 

Elevii conduși de Oscar Garcia au deschis scorul în partida tur prin golul marcat de extrema stângă  Lazaro în minutul 59, însă au fost egalați cu un sfert de oră mai târziu din penalty-ul transformat de vârful de atac al croaților, în vârstă de doar 21 de ani, Marko Rog.  Meciul a fost echilibrat din punct de vedere al ocaziilor create și a șuturilor spre și pe poartă. Gazdele au fost superioare la capitolul posesie, statisticile indicând 59%-41%.

Croații au trecut de Vardar și Dinamo Tbilisi în tururile eliminatorii 2 și 3, în timp ce Salzburg a avut parte tot de adversari slabi precum Ljepaja sau Partizani Tirana. Ambele echipe au înscris în toate meciurile disputate până acum în campania de calificare în grupele Champions League. Miza este una foarte mare și foarte importantă pentru ambele echipe, iar precauția poate fi cuvântul de ordine al zilei în abordarea partidei. Este o nouă partidă la care este foarte posibil să asistăm la prelungiri. Austriecii au un palmares foarte bun în fața lui Dinamo Zagreb, 3 victorii și 2 egaluri, însă parcă sunt blestemați când vine vorba de calificarea în grupele Champions League, având 8 tentative ratate de calificare în grupe în ultimii 20 de ani.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80.

APOEL Nicosia vs. FC Copenhaga 

Meciul din această seară de pe GSP Stadium din Nicosia are un background istoric extrem de interesant. Acum 7 ani, în 2009, Copenhaga și APOEL s-au întâlnit în preliminariile competiției, iar meciul tur s-a încheiat cu victoria danezilor la Copenhaga, exact ca și acum! Mai mult de atât, antrenor principal la FCK era Stal Solbakken, același antrenor din ziua de azi. Fiind prea prudent în meciul tur și mulțumindu-se cu avantajul minim obținut pe propriul teren fără să primească gol, Solbakken a fost pedepsit pentru frica de a risca mai mult în meciul tur, iar ciprioții s-au impus cu 3-1 în retur.

APOEL pare să fie un adevărat coșmar pentru echipele daneze, eliminând din competițiile europene de-a lungul timpului,după victorii pe propriul teren, echipe ca Aalesund, Helsinki, Aalborg, Midtjylland, sau Rosenborg (chiar în turul precedent). Clima din Cipru și ultrașii incendiari sunt avantaje clare ale gazdelor, însă rămâne de văzut pentru cât timp va rezista această dominație a ciprioților asupra echipleor nordice.

Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la cote minime de 1.70. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.