Ponturi flash pentru TOATE meciurile din Europa League de joi 25 August

0

La cerința insistentă a multora dintre cititorii noștri, pentru meciurile  retur din cadrul Play-off-ului Europa League vom oferi sugestiile noastre de pariere într-un articol de forma Flash-Tips.

Qarabag (Azerbaidjan) vs. Goteborg (Suedia) ora 19.30 

Gazdele de azi au pierdut meciul tur în Suedia cu 1-0 dar au dominat la capitolul posesie și faze de poartă. Loturile sunt de valori egale, iar pe teren propriu azerii sunt o nucă extrem de tare.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la minim 1.65.

Brondby (Danemarca) vs. Panathinaikos (grecia) ora 20.00

Zarurile au fost aruncate după rezultatul înregistrat în partida tur, 3-0 pentru greci. Este foarte posibil ca în partida din Danemarca, tânărul antrenor al lui PAO, Andrea Stramaccioni, să introducă și câțiva jucători mai puțin utilizați.

Recomandăm 2-4 goluri la minim 1.45.

Grasshoppers (Elveția) vs. Fenerbahce (Turcia) ora 20.00 

O nouă partidă în care orice este posibil având în vedere că oaspeții sunt la adăpostul unei victorii cu 3-0 în manșa tur, pe teren propriu. Turcii nu au de ce să forțeze prea mult, dar noul antrenor, olandezul Dick Advocaat, nu este genul care să apeleze la autobază.

Recomandăm peste 2,5 goluri la minim 1.65.

Liberec (Cehia) vs. AEK Larnaca (Cipru) ora 20.00 

Ciprioții au produs una din marile surprize ale turului 3 preliminar, impunându-se pe terenul lui Spartak Moscova deși mulți o vedeau victimă sigură. Liberec continuă parcursul bun și este favorită la calificarea în grupe.

Recomandăm 2 sau 3 goluri în meci la minim 2.00.

Rosenborg (Norvegia) vs. Austria Viena (Austria) ora 20.00 

Rosenborg suferă după eliminarea din turul 3 al Champions League de o manieră dramatică, în minutele de prelungire ale returului de la Nicosia. În turul de la vIena au pierdut cu 2-1, iar golul înscris în minutul 91 poate cântări enorm în economia calificării.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70.

Partizani Tirana (Albania) vs. Krasnodar (Rusia) ora 20.30 

Meci fără istoric la Tirana după ce rușii vin la adăpostul unui 4-0 obținut pe teren propriu în partida tur. Albanezii au făcut o figură frumoasă în turul 2 preliminar al Champions League după ce au eliminat Ferencvaros, dar ce a urmat e peste nivelul lor.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.90.

Alkmaar (Olanda) vs. Vojvodina (Serbia) ora 21.00

Olandezii s-au impus cu 3-0 în Serbia și au șansa de a-și testa rezervele pe teren propriu. Sârbii nu mai au nici de 2 lei speranțe de la acest meci și ne putem aștepta la un meci deschis oricărui rezultat. Poate fi 6-0, la fel de bine cum putem vedea un 0-0.

Recomandăm interval goluri 1-2 în cea de-a doua repriză la cote minime de 1.65.

Anderlecht (Belgia) vs. Slavia Praga (Cehia) ora 21.00

Chipciu are mari șanse să evolueze din nou pe Arena Națională, dacă pică în aceeași grupă cu Steaua în Europa League. După victoria cu 3-0 din Cehia, Anderlecht nu mai are nicio emoție în privința calificării.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria lui Anderlecht.

Bate Borisov (Belarus) vs. Astana (Kazachstan) 

BATE nu mai bate pe nimeni de la înfrângerea cu 3-0 suferită oarecum surprinzător în Irlanda, care i-a adus sfârșitul parcursului către Champions League. În tur, echipa din Kazachstan s-a impus cu 2-0 pe propriul teren.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.60.

Genk (Belgia) vs. Lokomotiva Zagreb (Croația) ora 21.00 

2-2 a fost scorul din tur, croații reușind să egaleze la 2 în doar 7 minute. Belgienii au dominat partida, însă au lipsit din joc exact atât cât i-a trebuit adversarului să profite.

Recomandăm 1 solist la cotă minimă de 1.50.

Osmanlispor (Turcia) vs. Midtylland (Danemarca) ora 21.00 

Turcii s-au impus în meciul tur cu 1-0, rezultat la care ne așteptam, deși pentru mulți a părut oarecum surprinzător. Ne putem aștepta să îl vedem pe Rusescu în primul 11, dacă Webo va fi menajat, dacă nu, cu siguranță românul va intra în cea de-a doua repriză.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80.

PAOK (Grecia) vs. Dinamo Tbilisi (Georgia) ora 21.00

Grecii s-au impus în partida tur cu 3-0 și returul pare doar o formalitate. Gruzinii sunt resemnați și vor merge la Salonic mai mult în excursie. Athanasiadis este în mare formă și nu este exclus să îl vedem la rubrica marcatorilor.

Recomandăm 1.50 pentru 1 solist.

Shkendija (Macedonia) vs. Gent (Belgia) ora 21.00 

Belgienii s-au impus pe teren propriu în partida tur, reușind golul de 2-1 în minutele de prelungire. Scorul a fost deschis de macedoneni în minutul 10, iar golurile înscrise de Gent au picat în minutele de prelungire ale ambelor reprize. Este un rezultat care lasă poarta calificării deschisă pentru oricare dintre combatante.

Recomandăm 2 la pauză sau la finalul partidei la minim 1.70.

Sparta Praga (Cehia) vs. Sonderjyske (Danemarca) ora 21.00 

Echipa eliminată de Steaua în turul 3 Champions League va avea de furcă pe propriul teren cu vicecampioana Danemarcei. Partida tur s-a terminat nedecisă, 0-0, iar danezii pot beneficia de avantajul golului marcat în deplasare dacă reușesc să penetreze poarta lui Koubek.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 2.00.

Maribor (Slovenia) vs. Qabala (Azerbaidjan) ora 21.15 

Azerii s-au impuscu 3-1 în tur și pleacă la drum cu prima șansă. Defensiva este punctul lor forte, astfel că slovenii vor avea mari bătăi de cap pentru a o penetra.

Recomandăm PSF X la minim 1.75.

Steaua Roșie Belgrad (Serbia) vs. Sassuolo (Italia) ora 21.30

Italienii au demonstrat că sunt un club de nivel european, cel puțin de Europa League pentru moment. Pe Mapei Stadium s-a văzut diferența între lotul de aproape 90 de milioane al lui Sassuolo și cel de doar 27 de milioane al Stelei Roșii, scorul final fiind de aceeași proporție, 3-0.

Recomandăm PSF X la minim 1.90.

Hajduk Split (Croația) vs. Maccabi Tel Aviv (Israel) ora 21.30 

Românii au putut vedea ambele echipe pe viu în această campanie de calificări pentru grupele Europa League, fiecare dintre ele având la activ câte o victimă din Liga 1. Croații au trecut de Poli Iași, iar israelienii de  Pandurii Târgu Jiu. 2-1 pentru Maccabi a fost în meciul tur.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.75.

Olympiakos (Grecia) vs. Arouca (Portugalia) ora 21.45 

Grecii s-au impus cu 1-0 în turul din Portugalia, dar marea lor durere este faptul că au fost eliminați din Champions League de Hapoel Beer Sheva. Arouca este o echipă mediocră, sub valoarea lotului lui Olympiakos.

Recomandăm victoria gazdelor fără să primească gol la cote minime de 2.10.

St Etienne (Franța) vs. Beitar Ierusalim (Israel) ora 21.45 

Alb-verzii s-au impus cu 2-1 la Ierusalim, rezultat oarecum surprinzător prin prisma faptului că St. Etienne este recunoscută ca fiind o echipă zgârcită în materie de goluri atunci când evoluează în Europa League.

Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la cote minime de 1.80.

West Ham United (Anglia) vs. Astra Giurgiu (România) ora 21.45 

West Ham este net superioară Astrei, iar dacă meciul s-ar disputa în Premier League, atunci recomandarea noastră ar fi fost handicapul de 3-4 goluri în favoarea lui West Ham. Premier League este o competiție mult mai profitabilă pentru englezi decât Europa League, dar rămâne de văzut cum vor aborda elevii lui Slaven Bilic competiția europeană în acest sezon.

Recomandăm victoria ”ciocănarilor” și minim 3 goluri înscrise în meci la minim 1.80.

Șahtior Donetsk (Ucraina) vs. Basaksehir (Turcia) ora 22.00 

Ucrainenii s-au impus cu 2-1 în partida tur, însă pe plan european sezonul a fost compromis odată cu eliminarea din Champions League după ce se impuseseră în partida tur cu 2-0 pe propriul teren și au fost învinși cu același scor în Elveția. Experiența la acest nivel competițional este cu mult peste cea a adversarului pe care-l întâlnește în această seară.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci la cote peste 1.80.

Rapid Viena (Austria) vs. Trencin (Slovacia) ora 22.05

4-0 pentru Rapid a fost scorul din partida tur, iar totul este clar în ceea ce privește calificarea. Totuși, este foarte posibil ca neamțul Mike Buskens să considere acest meci o bună oportunitate de antrenament pentru echipa sa în fața propriilor suporteri.

Recomandăm PESTE 2,5 goluri la cote minime de 1.60.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.