Liga 1: ponturile și analizele etapei a 6-a (26-29 august 2016)

0

Liga 1 programează în acest weekend etapa cu numărul 6 din sezonul regulat, înainte de a intra în pauza cauzată de acțiunile echipe naționale de fotbal care va începe campania de calificare pentru World Cup 2018. Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Concordia Chiajna vs. Poli Iași vineri 26 august ora 18.30 

Concordia Chiajna e ”pe val” în Liga 1, după un start dezastruos, ”vulturii” au reușit să lege două victorii la rând, ambele cu 1-0, în fața a două echipe din ardeal, Mediaș și Târgu Mureș. Săndoi a declarat că pauza cauzată de meciurile naționalei nu îi avantajează din moment ce echipa sa trece printr-o perioadă foarte bună, dar speră reușească un rezultat bun azi și să mențină parcursul ascendent.

Iași-ul are un punct în plus fațî de Chaijna, dar și un meci mai puțin disputat. De altfel, moldovenii vor rămâne în București, deoarece miercuri vor disputa restanța din prima etapă împotriva Stelei. Trupa lui Nicolo Napoli nu traversează o perioadă prea bună, în ultimele 3 etape nefiind în stare să marcheze. La capitolul întâlniri directe, Chiajna are câștig de cauză cu 5 victorii din 9 meciuri, în palmaresul Iași-ului existând doar 2.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.10

Dinamo București vs. Gaz Metan Mediaș vineri 26 august ora 21.00

Liderul Ligii 1 după 5 etape va disputa meciul din etapa a 6-a pe teren propriu, iar adversarul este Gaz Metan Mediaș. După 5 partide, Dinamo nu a cunoscut gustul înfrângerii, iar pe teren propriu a câștigat ambele meciuri disputate, având un palmares actual de 3 victorii și 2 egaluri. Alb-roșii au trecut cu bine de confruntarea cu echipa lui Gigi Becali din etapa trecută, remizând 1-1 deși plecau cu șansa a doua din punct de vedere valoric. Andone a reușit până acum să găsească o formulă decentă și să scoată tot ce e mai bun de la lotul pe care îl are la dispoziție, iar în cele două partide disputate pe teren propriu Dinamo a înscris 2, respectiv 3 goluri. Filip va absenta pentru următoarele două partide, urmare a cartonașului roșu primit în meciul precedent.

Gaz Metan a avut evoluții oscilante în acest început de sezon, dar decente pentru o nou-promovată. Medieșenii au pierdut în ambele deplasaări de până acum, 3-1 la Iași și 1-0 la Chiajna, însă au obținut pe teren propriu 7 puncte din 9 posibile.

Recomandăm victoria lui Dinamo și 2 sau 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.50

Poli Timișoara vs. CFR Cluj sâmbătă 27 august ora 18.30 

ACS Poli Timişoara a realizat surpriza etapei a 5-a, învingând-o, acasă, pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (Andrei Artean 45p, 82p, Cristian Bărbuț 90 – Hristo Zlatinski 61p, Nuno Rocha 68). Astfel, după înfrângerile cu Dinamo (1-2), Pandurii (1-3), Astra (1-3) şi Botoşani (0-5), bănăţenii reuşesc în sfârşit să câştige un meci, cu Craiova, echipă pe care nu au reuşit niciodată să o bată. Ei mai au 11 puncte de penalizare, aşa că vor fi “lanterna roşie” a campionatului pentru multe etape. Victoria cu CSUC nu se vede în clasament, dar cu siguranţă a adus un plus de încredere jucătorilor, care erau cu moralul la pământ.

Faţă de meciul cu CS Universitatea Craiova va reveni Cătălin Doman. Închizătorul timişorenilor a fost suspendat o etapă, în urma cartonaşului roşu primit în restanţa cu FC Botoşani. CFR Cluj şi-a luat revanşa faţă de campioana Astra Giurgiu pentru înfrângerea din Supercupa României (0-1), învingând-o în campionat cu un surprinzător 5-1 (Cristian López 12p, 63p, Tiago Lopes 70, Davide Petrucci 77, 90+3p – Daniel Niculae 9). Al doilea gol al lui Cristian López a fost cel de-al 900-lea pentru “feroviari” în Liga 1. În urma acestui succes, echipa antrenată de Vasile Miriuţă a anulat penalizarea de 6 puncte cu care începuse campionatul, având 2 puncte.

Oaspeţii nu pot conta pe vârful portughez Guima, care nu a jucat în ultimele trei etape, din cauza unei accidentări. Clujenii s-au întărit cu un nou jucător, fundaşul dreapta Laurențiu Rus, care a jucat în sezonul trecut la FC Voluntari. CFR Cluj are 3 victorii în ultimele 4 meciuri cu ACS Poli. Echipa lui Vasile Miriuţă este neînvinsă în ultimele 3 etape de Liga 1.

Recomandăm peste 2,5 goluri marcate la cote minime de 2.05.

Pandurii Târgu Jiu vs. Steaua București sâmbătă 27 august ora 21.00 

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate meciul disputat în deplasare cu FC Voluntari, scor 0-0, runda trecută. Gorjenii au jucat slab, fiind dominaţi de ilfoveni, care au avut şi două lovituri de la 11 metri neacordate. Au trecut 5 etape în care formaţia antrenată de Petre Grigoraş nu a pierdut niciun meci. Oltenii au trecut de Craiova (2-1) şi ACS Poli (3-1) şi au remizat cu Astra (0-0), CFR (1-1) şi Voluntari (0-0). Ei au profitat de eşecul Craiovei la Timişoara, urcând pe podium, după Dinamo şi Steaua. Va urma un meci foarte important, la Turnu Severin, cu Steaua. Pandurii vor juca doar la victorie aici. Cu un succes, gruparea din Târgu Jiu ar urca pe locul secund în clasament şi va mai face un pas important pentru a se califica în play-off. Gazdele nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu Steaua.

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul cu Dinamo (William De Amorim 17 – Dorin Rotariu 11), acum 7 zile. Miercuri seară, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a pierdut din nou în faţa lui Manchester City, pe “Etihad Stadium”, scor 0-1 (Fabian Delph 56). Aşadar “roş-albaştrii” nu au reuşit să treacă cu bine peste cele mai importante meciuri din această vară, fiind umiliţi de “cetăţeni” cu scorul general de 6-0 şi egali cu “câinii roşii”, deşi erau favoriţi la toate agenţiile de pariuri. Oaspeţii nu-i pot folosi pe Toșca, L. Filip, Pintilii şi Golubović, care sunt accidentaţi. Faţă de meciul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City, vor putea juca Boldrin, De Amorim şi Fl. Tănase, care nu erau pe lista UEFA. Steaua Bucureşti are 4 victorii în 12 meciuri jucate pe terenul Pandurilor. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf are cea mai bună apărare din Liga 1. Steliştii au 5 victorii în ultimele 6 deplasări.

Recomandăm X2 și SUB 2,5 goluri la cote minime de 2.10.

CSU Craiova vs. Viitorul duminică 28 august ora 18.00 

CS Universitatea Craiova s-a făcut de râs la Timişoara acum 7 zile, fiind bătută cu 3-2 de ultima clasată, ACS Poli (Andrei Artean 45p, 82p, Cristian Bărbuț 90 – Hristo Zlatinski 61p, Nuno Rocha 68). Dacă ar fi câştigat, echipa lui Gheorghe Mulţescu ar fi urcat pe primul loc în clasament, după 5 etape, ceea ce ar fi fost o performanţă. Până acum, oltenii au pierdut cu Pandurii şi ACS Poli, în ultimele minute şi le-au învins pe ASA, Astra şi Iaşi. Ei au 9 puncte înaintea jocului cu FC Viitorul, pe care vor neapărat să-l câştige.

CSUC nu a învins-o niciodată în Liga 1 pe Viitorul lui Hagi, care s-a impus în sezonul trecut atât în tur (2-1), cât şi în retur (4-0). CS U Craiova are 5 victorii consecutive în meciurile de acasă (3 în sezonul trecut).

FC Viitorul şi-a îndeplinit obiectivul în partida disputată în Copou cu CSM Politehnica Iași, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0. Echipa lui Gheorghe Hagi a jucat bine, dar a avut şi şansă, când Andrei Cristea a trimis mingea în bara transversală, în minutul 49. FCV nu a pierdut niciodată în Liga 1 în disputele cu Craiova. Jucătorii au un moral mai bun după ce au câştigat 4 puncte în ultimele două etape şi vor încerca să se întoarcă şi de această dată de la Craiova cu punct sau puncte.

Oaspeţii au tot lotul valid pentru deplasarea de laCraiova. Faţă de meciul precedent de la Iaşi vor reveni mijlocaşul ofensiv Gabriel Iancu. FC Viitorul are o victorie în ultimele 8 deplasări.

Recomandăm PSF 1 la cote minime de 1.80.

Astra Giurgiu vs. FC Voluntari duminică 28 august ora 21.00 

Astra a reuşit joi să o elimine fabulos, din nou, pe West Ham United şi să se califice în grupele Europa League. După un 1-1 la Giurgiu, campionii s-au impus cu 1-0 la Londra, datorită golului marcat de portughezul Filipe Teixeira (45) şi a intervenţiilor portarului Silviu Lung jr. Datorită acestei calificări, “dracii negri” s-au reabilitat în faţa fanilor şi şi-au recăpătat moralul. Un succes cu FC Voluntari i-ar face pe campioni să adune 7 puncte şi să înceapă să se apropie de Dinamo, care a făcut egal aseară cu Gaz Metan Mediaş şi Steaua, cu care va juca în etapa următoare.

Júnior Morais a primit în meciul cu CFR Cluj al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul stânga brazilian a mai fost avertizat în partidele cu Pandurii Târgu Jiu, CS Universitatea Craiova şi ACS Poli Timişoara. Florin Lovin s-a accidentat, joi, în meciul cu WHU, fiind înlocuit în minutul 88 cu Daniel Florea. Închizătorul este incert pentru partida de duminică cu FC Voluntari.

FC Voluntari a jucat bine, acasă, cu Pandurii Târgu Jiu, dar nu a reuşit decât un 0-0 cu aceasta. Ilfovenii au cerut de două ori în repriza secundă să li se acorde penalty şi li s-au anulat un gol pentru ofsaid… După 5 etape disputate, formaţia lui Florin Marin are 7 puncte în clasament, câştigate cu Concordia (4-0), Botoşani (4-2) şi Pandurii (0-0). “Alb-vişinii” au pierdut în acest sezon cu Viitorul (0-1) şi Dinamo (1-3). Echipa este deocamdată în grafic, fiind în zona play-off. Oaspeţii au tot lotul valid pentru deplasarea de la Giurgiu. FC Voluntari nu a învins-o niciodată pe Astra Giurgiu. Echipa lui Florin Marin are un egal în 5 etape. Ilfovenii au câştigat un punct în ultimele două etape.

Recomandăm 1 solist la cote minime de 1.65.

FC Botoșani vs. ASA Târgu Mureș luni 29 august ora 21.00 

O singură înfrângere au suferit moldovenii pe teren propriu în ultimele șapte partide jucate în Liga 1 Orange, 0-2 cu Steaua (12.08.2016), în rest au o remiză şi cinci victorii. Ardelenii au avut mari probleme în deplasările din 2016, an în care au înregistrat în deplasare doar o remiză (11 aprilie 2016, Pandurii – ASA 3-3) în nouă jocuri disputate în campionat!

FC Botoşani şi ASA s-au mai întâlnit de patru ori pe prima scenă, de 3 ori s-au impus mureşenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate, moldovenii având acum șansa primei victorii în fața ASA-ului. Trupa lui Leo Grozavu vine după 2 meciuri în deplasare în care nu a primit gol, 5-0 la Timișoara și 0-0 la Mediaș. Târgu Mureș are înfrângeri pe linie în acest sezon de Liga 1. Cucu și Fulop sunt incerți la gazde.

Recomandăm 1 pauză-1 final la cote minime de 2.15.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.