Predicțiile zilei de la US Open pentru prima zi de toamnă a anului 2016

0

În aceste zile, în SUA are loc ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Cum pe tablouri sunt înscriși și câțiva jucători români de certă valoare, în mod automat atenția publicului din țara noastră este foarte mare pentru confruntările de pe cimentul american. Așadar, este foarte potrivit să alegem câteva predicții care ne pot aduce, de ce nu, satisfacții financiare.

Mai jos aveți câteva pronosticuri argumentate, oferite de echipa noastră redacțională.

Karlovic vs. Young 

Veteranul croat Ivo Karlovic, în vârstă de 37 de ani, se află într-o formă fizică și sportivă de invidiat. Acest lucru l-a demonstrat din plin în primul tur, când l-a depășit în cinci seturi pe Lu, din Taipeiul Chinezesc, la capătul unui meci în care a bătut recordul all-time al numărului de ași servit la US Open, 61. Karlovic ocupă locul 23 în clasamentul ATP și va încerca să fructifice diferențele mari de joc ale americanului clasat pe locul 45 în ierarhia mondială.

Karlovic conduce cu 2-0 în palmaresul întâlnirilor directe.

Pronosticul sugerat este victorie Karlovic, la o cotă minimă de 1.46.

Halep vs. Safarova 

Cea mai bună jucătoare română a momentului, Simona Halep, a pornit lansat, cu o victorie facilă în primul tur al US Open, în fața belgiencei Kirsten Flipkens. Vacanța pe care Simona și-a permis-o în timpul Jocurilor Olimpice dă roade acum, când forma atinsă de ea este aproape de perfecțiune. De aceea credem că șansele adversarei sale sunt foarte reduse, jocul Simonei arătând foarte bine.

Simona Halep are palmares pozitiv în fața Luciei Safarova, 3-1, așa că există și aici ascendent moral. În plus, Simona Halep conștientizează că US Open poate fi salvarea unui sezon altfel deloc strălucit pentru ea.

Victoria Simonei este sugestia noastră, la o cotă minimă de 1.20.

Spears/Gonzalez – Mattek-Sands/Tecău  

Astă-seară începe și tabloul de dublu mixt la US Open. Horia Tecău, unul dintre puținii jucători din circuit care tratează cu seriozitate această probă, se reunește într-un cuplu foarte eficient, cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Cei doi au făcut echipă în 2012, când au câștigat împreună la Australian Open, trofeul la dublu mixt. Desigur că această cooperare le conferă dreptul de a spera cel puțin la depășirea primului tur, mai ales că de partea cealaltă a fileului se vor afla jucători mai degrabă modești ca Abigail Spears, o americancă de 35 de ani și Santiago Gonzalez, un mexican de 33 de ani.

Coeficientul pentru victoria perechii Mattek-Sands/Tecău este sugestia noastră, foarte ofertantă, de altfel, la o cotă minimă de 1.50.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.