Handbal masculin, cupe europene: ponturi și analize (2-4 septembrie)

0

Sezonul european în handbalul masculin stă și el să înceapă. De vineri și până duminică vor avea loc partidele din preliminariile Ligii Campionilor și Cupei EHF, iar nume sonore, obișnuite cu prezențele în Europa, își vor face apariția.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi updatat cu analize și ponturi pe măsură ce apar cote disponibile.

Alpla HC Hard-OCI Lions – Cupa EHF

Alpla Hard a pierdut titlul în Austria după patru sezoane și se vede ajunsă în a doua competiție inter-cluburi din Europa. Astăzi, la debut, adversară este reprezentanta Olandei, OCI Lions, o echipă mult în progres în ultimii ani, care în sezonul trecut a ajuns până în grupele competiției.

Diferența dintre cele două echipe nu este foarte mare. Austriecii au prima șansă, dar nu este un meci care va curge într-o singură direcție. Olandezii vor pune probleme prin jocul în viteză, cu siguranță, și au dovedit în pregătiri că formează un grupă ce se descurcă bine pe terenuri dificile.

Recomandăm cote minime de 1.30 pentru OCI Lions +5,5 goluri.

US Creteil-HC Zamet – Cupa EHF

Al doilea meci al zilei le pune față în față pe US Creteil și HC Zamet, o dispută ce va avea un singur sens. Reprezentanta Hexagonului are clar prima șansă și nu va rata calificarea în următorul act, având în față o formație fără experiență, formată din mulți jucători tineri.

Totodată, vom vedea foarte probabil un meci foarte deschis. Croații nu vor avea ce să piardă, iar pentru Creteil este un prilej bun de pregătire în vederea noului sezon. Diferența de valoare este totuși mare între cele două combatante și se va reflecta și pe tabelă.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru peste 60.5 goluri.

Tatran Presov-Red Boys Differdange – Liga Campionilor

Tatran Presov nu are cum sa se împiedice în primul meci al turneului de calificare în grupele Ligii Campionilor, organizat chiar pe teren propriu. Slovacii au o trupă net superioară, au un lot cu experiență și au tradiție în competiție, spre deosebire de adversarii lor. Luxemburghezii se află la debutul în Liga Campionilor, o pălărie prea mare pentru ei, iar la precedentele participări în Europa au ieșit pe dos.

Tatran Presov va face diferența în apărare, apoi probabil își va conserva energiile pentru finala de mâine, cel mai probabil cu Gorenje Velenje.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru sub 59.5 goluri.

RK Gorenje Velenje-Riihimäen Cocks

RK Gorenje Velenje este favorita primei grupe preliminare a Ligii Campionilor, iar meciul cu Riihimäen Cocks este unul de antrenament pentru finala de mâine.

Întărită în această vară cu jucători cu experiență, Brumen, Toksic sau Mitrovic, reprezentanta Sloveniei trebuie să își arate superioritatea, fără doar și poate. Cocks este o formație în creștere de la an la an, dar încă n-are forța de a se lupta cu formațiile puternice, drept dovadă și rezultatele înregistrate în sezonul trecut al Cupei EHF, 24-34 și 31-33 cu St. Gallen.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru RK Gorenje Velenje -9.5.

RK Gorenje Velenje-Tatran Presov

Tatran Presov este considerată favorită de casele de pariuri și asta doar pentru simplul fapt că este gazda turneului. Chiar dacă Gorenje Velenje nu a impresionat ieri și s-a impus doar la trei goluri în fața finlandezilor de la Cocks, situația va fi diferită astăzi. Este un meci pe viață și pe moarte, accesul în grupele Ligii Campionilor este o miză important, iar diferența la final va fi făcută de mici detalii. Având jucători cu experiență în ambele tabere, foarte probabil să avem un meci strâns, cu diferență mică de scor la final.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru RK Gorenje Velenje +2.5.

 ABC/UMinho Braga-Bregenz Handball

Finala celei de-a doua grupe de calificare, ce are loc în Austria, are loc între Braga și Bregenz. Sunt două echipe interesante, cu stiluri de joc asemănătoare, în viteză, fapt ce s-a putut vedea și în partidele disputate ieri: Braga-Maccabi Tel Aviv 34-27 și Bregenz-Achilles Bocholt 39-31. De la o zi la alta este foarte greu de schimbat ceva în plan tactic, deci foarte probabil ambele echipe vor recurge la același joc în viteză, bazat mult pe faza a doua și contraatac, și chiar dacă miza e mare, am putea vedea un meci deschis.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru peste 57.5 goluri.

FC Porto-BSB Batumi

Pentru Porto mai utile ar fi fost două antrenamente decât cele două partide din weekend cu BSB Batumi din primul tur preliminar al Cupei EHF. După succesul de ieri cu 49-16, cele două echipe se întâlnesc astăzi în manșa retur, ce are loc tot la Porto. E clar că lusitanii vor avea un nou meci facil, adversarii din Georgia fiind poate cei mai modești posibili pe care sorții îi puteau scoate în cale. Cum în lotul lui Porto nu pot fi efectuate modificări, va fi un nou succes categoric al elevilor lui Ricardo Costa.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru FC Porto -24.5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.