Bundesliga, handbal masculin: ponturile și analizele primei etape (3-4 septembrie)

0

Cel mai puternic campionat de handbal din lume a început vineri, cu victoria lui Fuchse Berlin pe terenul lui Wetzlar, și continuă în weekend cu alte opt partide.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Rhein Neckar Lowen-SC Magdeburg

La trei zile de la meciul din Supercupă, câștigat de Lowen cu 27-24, cele două formații se întâlnesc și în prima etapă din Bundesliga. Campioana Germaniei este favorită certă în acest meci, dar probabil nu va fi un meci diferit față de cel din Supercupă.

Singurul aspect ce poate diferi este legat de defensiva „leilor”, care poate fi îmbunătățită. Lowen a avut cea mai bună apărare în sezonul trecut, a primit un număr mic de goluri în Supercupă, dar poate fi loc de mai bine. Probabil vom vedea un meci de luptă, niciuna din formații neavând prea mult timp pentru a schimba mare lucru din punct de vedere tactic.

Recomandăm cote minime de 2 pentru sub 52.5 goluri.

Frisch Auf Goppingen-Hannover Burgdorf

Două din echipele ce pot încurca pe oricine în Bundesliga, Goppingen și Hannover, se întâlnesc în această seară, cu începere de la ora 21:15. Nici în acest sezon cele două formații nu vor fi ușor de învins, mai ales în condițiile în care mutările din pre-sezon n-au fost prea multe și relațiile de joc sunt sudate. Sunt două echipe ofensive, care pot sparge orice apărare adversă, drept dovadă numărul de goluri marcate în sezonul trecut: 888, respectiv 891.

Cu mici excepții, Goppingen și Hannover au oferit meciuri spectaculoase în ultimii ani, cu goluri multe marcate, ceea ce am putea vedea și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru peste 54.5 goluri.

TVB 1898 Stuttgart-THW Kiel

Aflate față în față în ultimul meci oficial din sezonul trecut, Stuttgart și THW Kiel se întâlnesc și în runda de debut al noului sezon din Bundesliga.

Până acum, ambele echipe au disputat deja câte două meciuri oficiale. Stuttgart a fost eliminată în turul al doilea al Cupei Germaniei de o divizionară secundă, în timp ce Kiel s-a impus în disputele eliminatorii, însă a suferit în primul meci, deși pe hârtie arată mai bine ca în sezonul trecut.

Până în acest moment, Stuttgart a suferit în fața echipelor mari în meciurile din campionat. În sezonul trecut Kiel a câștigat ambele dispute directe la diferențe de nouă goluri, o marjă ce poate fi atinsă și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru THW Kiel -7.5 goluri.

MT Melsungen-HSC 2000 Coburg

Melsungen a avut un sezon 2015/2016 fantastic, pe care l-a terminat pe poziția a patra, ceea ce înseamnă că va evolua în acest sezon în cupele europene. În linii mari, echipa a avut o defensivă bună, fiind principalul argument pentru rezultatul înregistrat. Nucleul de bază din sezonul trecut s-a păstrat, astfel că trupa lui Michael Roth va fi o nucă tare pentru formațiile cu pretenții și în acest an competițional.

Coburg este o nou-promovată, ce nu are nume prea sonore în lot. Obiectivul echipei este evitarea retrogradării, însă trecerea de la 2.Bundesliga la Bundesliga este destul de dificilă. Melsungen are prima șansă astăzi și nu are cum să se împiedice la debut de Coburg.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru MT Melsungen -5.5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: hsg-wetzlar.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.