Ponturi și analize US Open pentru sâmbătă 3 septembrie

0

Încurajați de acuratețea pronosticurilor din tenis, mai precis de la US Open, oferite în prima zi autumnală, ne-am gândit ca în acest week-end să continuăm rețeta și să mai facem o incursiune pe terenurile de la Flushing Meadows.

Așadar, un alt trinom de predicții vă sunt sugerate de redacția noastră, cu meciuri extrase de pe tablourile ultimului turneu de Mare Șlem al anului.

Spears/Gonzalez – Mattek-Sands/Tecău 

Vă propusesem, în primă instanță, meciul de debut al lui Horia Tecău pe tabloul de dublu mixt. Numai că ploaia a bulversat programul, așa că acel meci a fost amânat și se va disputa în această seară, nu mai devreme de ora 22.30. Horia Tecău, unul dintre puținii jucători din circuit care tratează cu seriozitate această probă, se reunește într-un cuplu foarte eficient, cu americanca Bethanie Mattek-Sands. Cei doi au făcut echipă în 2012, când au câștigat împreună la Australian Open, trofeul la dublu mixt. Desigur că această cooperare le conferă dreptul de a spera cel puțin la depășirea primului tur, mai ales că de partea cealaltă a fileului se vor afla jucători mai degrabă modești ca Abigail Spears, o americancă de 35 de ani și Santiago Gonzalez, un mexican de 33 de ani.

Coeficientul pentru victoria perechii Mattek-Sands/Tecău este sugestia noastră, foarte ofertantă, de altfel, la o cotă minimă de 1.45, într-o mică descreștere față de cota inițială anunțată, care pornea de la un punct minim de 1.50.

Timea Babos – Simona Halep 

Este clar că aici, deși este o contraindicație, pariem și cu sufletul. Simona Halep a prins o formă excelentă, demonstrată din plin în tururile anterioare, în care a defilat pur și simplu în fața adversarelor, deloc comode de altfel, ca Flipkens și Safarova.

Unguroaica Timea Babos a avut un traseu infinit mai ușor, trecând de olandeza Hoegekamp și de austriaca Haas. Credem că Simona va continua jocul ei metronomic, de constanță, urmarea fiind o victorie facilă în primul set, descurajatoare pentru Babos, locul 34 în circuit.Cum Timea este înscrisă și la dublu feminin, probabil că ea va căuta să piardă cât mai puțin timp pe teren într-un meci pe care oricum nu are șansa de a-l câștiga.

Simona conduce cu 2-0 în palmaresul întâlnirilor directe, în precedentele meciuri Babos neadjudecându-și nici un set.

Sugerăm scor corect 2-0 la seturi pentru Halep, cota minimă pentru acest eveniment fiind ofertată cu 1.50.

Del Potro vs. David Ferrer

Foarte bun acest meci pentru pariori. Doi jucători în formă se prezintă pe teren, pentru turul al treilea de la US Open. Spaniolul Ferrer este pe locul 13 ATP, însă vine după un maraton de cinci seturi, în runda anterioară, contra italianului Fognini. Ferrer se orientează bine la jocul pe ciment împotriva tenismanilor latini, dar Del Potro, argentinianul cu un turneu olimpic foarte bun în această vară, a șters practic diferența de 129 de locuri care îi separă pe cei doi în clasamentul mondial.

Acest meci poate genera o cotă mare, în sensul că favoritul nu se va impune. Sugestia noastră este să jucăm totuși o variantă moderată și să alegem over 3.5 seturi. Cota minimă la care găsim acest pronostic pe panourile de US Open este de 1.65.

Mult succes!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.