Preliminarii CM 2018: ponturile și analizele meciurilor de duminică

0

Prima etapă a preliminariilor campionatului mondial de fotbal din Rusia 2018 programează astăzi un prim calup de partide extrem de interesante, iar noi, din punct de vedere al suporterului român, începem din nou să avem emoții pentru naționala noastră care promite o schimbare . Din punct de vedere al pariorului, căutăm să analizăm cât mai bineevenimentele și să găsim soluția cea mai bună pentru a câștiga.

San Marino vs. Azerbaidjan, grupa C, ora 19.00

Pe micuțul Stadio Olimpico din Serravale, capitala enclavei italiene San Marino, are loc în această seară partida din runda inaugurală a preliminariilor pentru Cupa Mondială dintre San Marino și Azerbaidjan. Azerii vor, desigur, să pornească foarte bine în aceste preliminarii, așa că nu au altă variantă în afara victoriei. Surprizele făcute de amatorii din San Marino au fost extrem de rare, așa că ei practic nu pot fi luați în calcul, la modul serios, pentru această partidă.

Azerbaidjan și-a depășit în multe cazuri statutul de echipă mică și, cu toate că încă nu poate emite pretenții pentru calificare, oricum va încerca să își impună punctul de vedere. Foarte ofertantă este varianta că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci. Un scor de 2-1, 3-0 sau chiar mai mare, este foarte plauzibil, acesta fiind și motivul pentru care ne-am gândit la această sugestie pentru dumneavoastră, dragi cititori.

Acest pariu, over 2.5 goluri, este cotat cu 1.77 minimum, pe panourile de pariere.

Lituania vs. Slovenia, grupa C, ora 19.00 

Clasată pe locul 125 în ierarhia FIFA, naționala Lituaniei nu a participat vreodată la un turneu final. Antrenorul principal în vârstă de 40 de ani, Edgaras Jankauskas, a convocat un lot de jucători a cărui valoarea totală este estimată undeva la 11 milioane de euro. Fostul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis, alături de fostul portar dinamovist Cerniauskas, sunt doi dintre cei mai scumpi jucători din lot, cotați la 1 milion de euro. Pe prima poziție se află marele absent al meciului de diseară, vârful de atac Lukas Spalvis, de la Sporting Lisabona, cotat la 2 milioane de euro.

Slovenia antrenată de Srecko Katanec este ușor favorită în acest meci prin prisma clasării superioare, locul 59 în clasamentul FIFA, dar și a valorii estimate a lotului pe care îl are la dispoziție, undeva la 95 de milioane de euro. Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid, Kevin Kampl, mijlocașul lui Leverkusen, dar și Josip Ilicic, atacantul Fiorentinei, sunt anunțați titulari și cu foame de performanțe pe plan internațional.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru victoria Sloveniei.

Slovacia vs. Anglia, grupa F, ora 19.00 

Suporterii naționalei Angliei acumulează frustrări după fiecare turneu final, așteptând, parcă, la infinit, o nouă ispravă a reprezentativei albionului. Anglia a părăsit EURO 2016 în optimile competiției, eliminată de Islanda, în una din cele mai mari rușini trăite de englezi la un turneu final. Roy Hodgson a părăsit banca tehnică, iar în locul său a fost numit un alt personaj contestat de fani, Sam Allerdyce, venit de la Sunderland. Singura noutate adusă de Sam în lotul de jucători, comparativ cu cel folosit la EURO, este convocarea atacantului Antonio de la West Ham.

Slovacia este condusă de același Jan Kozak, iar cea mai recentă întâlnire a celor două echipe datează din faza grupelor de la EURO 2016 când au remizat fără goluri, dominația Angliei fiind, însă, covârșitoare. Antrenorul în vârstă de 59 de ani nu îi va avea la dispoziție pe Ondrej Duda, Weiss sau Sestak.

Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la 1.60.

Danemarca vs. Armenia, grupa E, ora 19.00

Colege de grupă cu România, deci interes sporit și pentru noi, Danemarca și Armenia se întâlnesc în această seară. Cele două au fost colege de grupă preliminară și în precedenta campanie, pentru calificarea la Euro 2016. Atunci armenii i-au ținut în șah pe nordici la Erevan, unde a fost 0-0. La Copenhaga, locul unde se dispută și acest meci, danezii s-au impus la limită, foarte greu, cu 2-1, după ce vedeta lui Manchester United, Mkhitaryan, deschisese scorul pentru ex-sovietici.

Gazdele sunt însă foarte motivate de acest nou debut și, în plus, au învățat din trecutele lecții armene. Danemarca are o capacitate sporită de a varia tacticile de joc, comparativ cu Armenia, deci este clar că gazdele vor fi vioara întâi. Armenii vor încerca să se cantoneze în apărare și să lovească pe contraatac, dar probabil că această tactică va fi una perdantă.

Varianta de siguranță pentru acest meci este miza pe solistul echipei gazdă, care poate fi jucată la o cotă minimă în scădere, ajunsă acum la 1.35.

Kazakhstan vs. Polonia, grupa E, ora 19.00

Alte două colege de grupă ale României se întâlnesc la Astana. În stepa central-asiatică se câștigă greu, dar se câștigă, dovadă că în preliminariile pentru Euro 2016 Kazakhstanul nu a însemnat o buturugă mică pentru echipe ca Olanda, Cehia, Turcia sau Islanda. Investițiile masive în fotbalul kazah deocamdată nu pot fi fructificate și la nivel de echipă națională, așa că aceste preliminarii vor fi tot pentru acumulare de experiență.

De partea cealaltă, Polonia vine aureolată de un sfert de finală pierdut la mustață împotriva campioanei europene în exercițiu, Portugalia. Lewandowski, Milik și celelalte vedete poloneze vor să asigure un start lansat echipei pentru Campionatul Mondial. Polonia și-a făcut deja calculele într-o grupă foarte grea, în care duelul pentru calificare va fi cu Danemarca, România și Muntenegru. De aceea, mai ales că nu există echipe mici, Armenia și Kazakhstan fiind totuși mai sus decât ultimul pluton valoric european, polonezii vor aborda cu multă atenție acest joc.

Victoria oaspeților pare o sugestie fermă de pariere în acest caz, iar cota minimă recomandată pentru acest eveniment o estimăm la valoarea de 1.50.  

România vs. Muntenegru, grupa E, ora 21.45

România are pentru prima dată în istoria modernă a echipei naționale un antrenor străin, pe germanul Christoph Daum. Acesta a revoluționat metodele de pregătire, el deschizând ușile pentru toată lumea, în diametrală diferență fațăde predecesorii săi, Victor Pițurcă și, mai ales, Anghel Iordănescu, care impuseseră un regim strict, cazon.

Toți jucătorii se declară încântați de aborarea neamțului, care a instituit metode relaxate, dar bazate pe studii științifice de specialitate.

Stanciu, noul copil minune al fotbalului românesc, este și el aureolat de un transfer senzațional la Anderlecht Bruxelles, așa că ne așteptăm să facă un meci mare.

La rândul lor, muntenegrenii sunt în schimbare de generații, așa că jocul, sub bagheta unui nou antrenor, ar putea să nu aibă calitatea dorită. Totuși, forța ofensivă a unui Jovetic trebuie luată în seamă, precum și puterea de luptă specifică sporturilor de echipă în Muntenegru. Președintele forului fotbalistic din această țară este fostul Balon de Aur Dejan Savicevic, care are o mentalitate de învingător și nu concepe săjoace altfel decât deschis.

Sugestia de pariere, chiar dacă este un pic și sufletească, merge spre victoria noastră, cotată în minimum 1.75. 

Cehia vs. Irlanda de Nord, grupa C, ora 21.45 

Karel Jarolim a fost numit la cârma naționalei Cehiei după ratarea calificării în optimile EURO 2016, mai mult de atât, reprezentativa Cehiei a avut o prestație deloc convingătoare, reușind doar un punct în grupă. În confruntările directe, cehii nu au fost niciodată învinși de Irlanda de Nord. Principalele arme pe care antrenorul în vârstă de 59 de ani le are la dispoziție sunt Vladimir Darida, Thomas Necid sau Matej Vydra.

Irlanda de Nord a avut o prestație peste așteptări la EURO 2016, reușind calificarea în optimi dintr-o grupă cu Ucraina, Germania și Polonia. Evoluțiile elevilor lui Michael O’Neill au adus reprezentativa Irlandei de Nord pe locul 28 în ierarhia FIFA. Kyle Lafferty, Johnny Evans sau Steven Davies sunt printre cele mai importante piese ale angrenajului nord-irlandez și vor fi prezenți în primul 11 în această seară.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.80.

Malta vs. Scoția, grupa F, ora 21.45

Malta și Scoția se întâlnesc duminică seară în preliminariile Cupei Mondiale. Cele două fac parte din grupa F. Jocul de pe Ta’Qali National Stadium din Ta’Qali este programat să înceapă la ora 21.45 și se anunță la discreția oaspeților.

Malta este una dintre cele mai modeste naționale din zona Euro. Are o serie de 10 meciuri fără victorie în toate competițiile. În preliminariile pentru Euro a terminat pe ultimul loc în grupă, cu doar două puncte acumulate. În patru din ultimele cinci jocuri oficiale de acasă nici măcar nu a marcat.

Scoția a fost aproape să prindă locul de baraj în preliminariile pentru Euro, într-o grupă cu Germania, Irlanda și Polonia. A avut atunci o medie de peste două reușite pe meci, însă apărarea a fost punctul slab al echipei. Echipa britanică a pierdut ultimele două meciuri jucate, ambele amicale. Nici măcar nu a marcat. A câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate. Nu este o formație care să se exprime prea bine în deplasare, dar în această seară e greu de crezut că nu va câștiga.

Recomandăm 2 pauză – 2 final, la cote minime de 2.20.

Norvegia vs. Germania, grupa C, ora 21.45 

Norvegia nu mai este de mult o echipă ce poate amenința în fotbalul mondial, având performanțe modeste în perioada recentă, absentând de la turneele finale din ultimii 16 ani, ultima oară jucând la campionatul european din Belgia și Olanda.

Naționala norvegiană este văzută ca outsider în această seară, având un lot net inferior adversarei sale, iar șansele de a obține măcar un punct sunt destul de mici. La ultima campanie de calificare, cea pentru europeanul din Franța, echipa condusă de Per-Mathias Høgmo a ratat de puțin calificarea directă la turneul final, terminând pe 3, în grupă cu Italia, Croația sau Bulgaria. În ultimele șase partide amicale, nordicii au obținut două victorii, cu Finlanda și Islanda, remizand la scor alb cu Estonia, pierzând în disputele cu Belarus, Belgia și Portugalia, în aceste partide marcând șapte goluri, primind cu două mai multe.

Germania de partea cealaltă este una dintre marile forțe ale fotbalului, în acest moment fiind campioană mondială en-titre. La fiecare turneu final, naționala germană este întotdeauna printre favorite, în ultimii zece ani jucând patru semifinale și două finale, câștigând una dintre ele, în urmă cu doi ani în fața Argentinei, adjudecându-și astfel al patrulea trofeu mondial. La europeanul din această vară, echipa antrenată de Joachim Low a avut evoluții bune, oprindu-se însă în penultimul act, pierzând în fața țării gazdă, Franța, fiind învinsă cu 2-0, făcând un joc modest, având ce e drept și câțiva absenți importanți. Germania a jucat 11 partide în acest an, în acestea suferind trei înfrângeri, în disputele cu Franța, Anglia și Slovacia.

Se întâmplă rar ca Germania să clacheze în meciurile oficiale, iar în această seară Norvegia nu pare adversara care să poată pune probleme naționalei germane. Totuși, în ultimul joc direct, Norvegia a învins cu 1-0 în Germania, în 2009.

Recomandăm între 3 şi 5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.