Preliminariile CM 2018: ponturile și analizele meciurilor de luni

0

Astăzi sunt programate 9 meciuri din grupele D, G și I ale preliminariilor campionatului mondial din Rusia 2018, iar pentru noi acestea reprezintă noi șanse de câștig. Prima zi de meciuri din preliminarii a avut de toate: goluri, surprize mari, suspans, penalty ratat în ultima fază a meciului în cazul României. Oare ce ne rezervă ziua de azi?

Georgia vs. Austria, grupa D, ora 19.00

Naționala antrenată de slovacul Vladimir Weiss este clasată pe locul 118 în clasamentul FIFA, însă ultima impresie lăsată de gruzini în fotbalul mondial este bomba detonată înainte de EURO 2016 când au învins cu 1-0 Spania lui del Bosque, la puțin timp după ce fuseseră măcelăriți pe Arena Națională cu 5-1 de tricolori. Georgia nu a cunoscut înfrângerea pe propriul teren în ultimele 3 meciuri, remizând cu Kazachstan și impunându-se cu Gibraltar, dar și cu Scoția.

Austria este pe locul 22 în clasamentul FIFA, iar lotul pe care îl are la dispoziție Marcel Koller este estimat la 135 de milioane de euro. Doar vedeta echipei, David Alaba, valorează de două ori mai mult decât tot lotul Georgiei. Austria a dezamăgit la EURO 2016, acolo unde a terminat pe ultimul loc în grupă, fără nicio victorie în fața Ungariei, Islandei sau Portugaliei. Ceea ce este de-a dreptul uimitor este faptul că Austria are 7 victorii consecutive în ultimele 7 meciuri disputate în deplasare!

Recomandăm X2 și sub 2,5 goluri la cote minime de 1.90.

Serbia vs. Irlanda, grupa D, ora 21.45

Ne așteptăm la o atmosferă infernală diseară pe Maracana din Belgrad, acolo unde suporterii sârbi vor pregăti, probabil, un nou spectacol de lumină și culoare prin torțe și coregrafii. Comportamentul fanilor sârbi, însă, nu a ajutat deloc naționala în ultimii ani, ba chiar i-a îngreunat misiunea de ieșire din umbra fotbalistică în care s-a afundat de ceva ani buni, aducând asupra federației sârbe depunctări și sancțiuni. Antrenorul Slavoljub Muslin se confruntă cu câteva absențe importante: Kolarov, Matic, Adem Ljajic, Filip Duricic și Miralem Sulejmani.

De cealaltă parte, Irlanda tocmai ce începe o nouă eră după retragerea din națională a lui Robbie Keane, autor a 68 de goluri în 146 de selecții. Irlandezii au reușit o figură frumoasă la EUO, calificându-se în optimi dintr-o grupă de foc alături de Belgia, Italia și Suedia. Au fost eliminați, însă, de Franța în optimi. Din lotul lui Martin ONeill lipsesc portarul Shay Given, James McCarthy, Darron Gibson, dar și atacantul Kevin Doyle.

Recomandăm PSF X la minim 1.65.

Țara Galilor vs. Moldova, grupa D, ora 21.45 

Galezii traversează cea mai bună perioadă din istoria lor după isprava de la EURO 2016 când au ajuns până în sferturile competiției de unde au fost eliminați cu greu de viitoarea campioană a Europei, Portugalia. Mai mult de atât, jocul etalat de elevii lui Chris Coleman a fost încântător și a amintit de jocul naționalei Angliei în vremurile sale bune. Grupa de calificare pentru campionatul mondial este una destul de echilibrată, cu echipe apropiate valoric, fapt ce le dă sepranțe galezilor la o participare în premieră și la un turneu final de campionat mondial. Cele mai importante absențe din lotul galezilor sunt Aaron Ramsey, jucător cheie, al doilea marcator al echipei dar și mijlocașul David Edwards.

Igor Dobrovolski, antrenorul moldovenilor, nu se va putea baza pe mijlocașii Valeriu Andronic, Alexandru Suvorov și Alexandru Antoniuc. În ultimele 14 meciuri disputate pe teren străin, reprezentativa Moldovei a reușit o singură victorie, în Andorra, scor 1-0.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la o cotă minimă de 1.80.

Albania vs. Macedonia, grupa G, ora 21.45 

Coșmarul nostru de la EURO, naționala Albaniei, întâlnește astăzi la Tirana pe vecina Macedonia, într-un duel ce se anunță cu scântei. Albanezii au șansa să debuteze cu 6 puncte într-o grupă infernală alături de Italia și Spania, având în vedere că următoarea deplasare este în Liechtenstein. Naționala antrenată de Giovanni de Biasi a urcat până pe locul 37 în clasamentul FIFA.

Naționala Macedoniei este clasată la 100 de locuri în spatele gazdelor de azi în clasamentul FIFA, iar lotul este estimat la 10 milioane de euro, de 5 ori mai puțin decât al vecinilor albanezi. Antrenorul Igor Angelovski are la dispoziție jucători care evoluează în campionatele din Kazachstan, Azerbaidjan, Croația, Turcia sau liga a 2-a din Spania. Nu trebuie uitat veteranul Goran Pandev care evoluează în Serie A la Genoa.

De remarcat faptul că în 4 întâlniri directe de-a lungul istoriei, Albania nu s-a impus niciodată, Macedonia având 2 victorii, iar ultimele 2 dispute s-au terminat identic, 0-0.

Recomandăm victoria gazdelor la 1.75.

Spania vs. Liechtenstein, grupa G, ora 21.45 

Prea multe nu sunt de spus despre o astfel de întâlnire total dezechilibrată, ar fi chiar inutil să descriem palmaresul Spaniei din istoria recentă și să îl comparăm cu cel al micuțului stat Liechtenstein. Pentru oaspeți singurii fotbaliști interesanți din lot sunt atacantul lui Empoli, Marcel Buchel și mijlocașul lui Reading, Sandro Wiesser. Spaniolii pot testa în această partidă diverse scenarii și scheme de joc pentru a le pune în aplicare în meciul crucial de peste o lună pe care îl va disputa în Italia.

Recomandăm victoria Spaniei la minim 4 goluri diferență, cotată la minim 1.50.

Israel vs. Italia, grupa G, ora 21.45 

Squadra Azzura începe era post-Conte cu o deplasare destul de dificilă în țara sfântă, acolo unde vor susține un test foarte dificil în perspectiva derby-ului grupei de luna viitoare împotriva Spaniei. În astfel de condiții, naționala antrenată de Gianpiero Ventura nu își va permite să facă pași greșiți, orice punct pierdut putând duce la echivalentul unei catastrofe, ratarea prezenței la Campionatul Mondial.

Israelul are evoluții oscilante pe propriul teren, alternând victoriile cu înfrângeri rușinoase, cum ar fi ultima suferită în fața Ciprului, 1-2, într-un meci din preliminariile EURO 2016 care ar fi putut să le asigure prezența la baraj, în caz de victorie. Elisha Levy a fost numit pe banca tehnică începând cu aprilie 2016, iar marele absent al gazdelor este extrema dreaptă a lui FC Brugge, Lior Rafaelov.

Recomandăm X2 și SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.80.

Croația vs. Turcia, grupa I, ora 21.45 

Unul din aspectele foarte importante ale acestei întâlniri este faptul că stadionul Maksimir din Zagreb, care va găzdui partida, va fi gol, accesul fanilor fiind interzis de UEFA după incidentele provocate la EURO2016. Cele două reprezentante s-au duelat recent în faza grupelor la campionatul european, iar croații s-au impus cu 1-0, grație golului înscris de Modric. Căpitanul Dario Srna s-a retras de la națională, iar antrenorul Ante Cacici are soluții pentru înlocuirea sa.

De la oaspeți marele absent este Arda Turan, însă multe alte nume care au făcut parte din lotul care a dezamăgit la EURO nu au mai primit convocarea: Selciuc Inan, Caner, Gokhan Gonul, Burak Yilmaz și Hakan Balta. Practic, sistemul defensiv propus de Fatih Terim va fi unul nou, format din jucători care nu au mai evoluat împreună. O altă absență foarte importantă este cea a mijlocașului Oguzhan Ozyakup.

Recomandăm victoria gazdelor la cote minime de 1.55.

Finlanda vs. Kosovo, grupa I, ora 21.45 

Acceptul statului Kosovo în cadrul FIFA a stârnit niște controverse uriașe, atât din punct de vedere politic, dar și din punct de vedere al eligibilității jucătorilor care fac parte din lotul naționalei. Valon Berisha (19 selecții la naționala Norvegiei), Alban Meha, Herolind Shala și Samir Ujkani (toți foști componenți ai naționalei Albaniei), vor afla abia astăzi, în ziua meciului de debut al naționalei, dacă au primit acceptul FIFA pentru a evolua în tricoul statului Kosovo.

De asemenea, state ca România, Israel, Grecia, Spania, Rusia sau Ucraina, nu au recunoscut Kosovo ca și stat independent, iar la întâlnirea de handbal dintre România și Kosovo din octombrie 2014, drapelul kosovar nu a fost arborat, iar imnul oaspeților nu a fost ascultat. Mai mult de atât, Ucraina, echipă care se va întâlni în cadrul grupei de calificare cu reprezentativa statului Kosovo, a refuzat să găzduiască meciul în propria țară și acesta va fi disputat în Bulgaria.

Ca și lot, există jucători interesanți în naționala proaspăt creată, care evoluează la echipe precum Red Bull Salzburg, Nurnberg, Anzi, Odd Grenland, Willem Tillburg, Munchen 1860, dar problema cea mai mare este lipsa de omogenitate, componentă care avantajează gazdele din această seară.

Recomandăm 2 sau 3 goluri în meci la cote de 2.00

Ucraina vs. Islanda, grupa I, ora 21.45

Ucraina și Islanda sunt privite ca două dintre echipele care se vor lupta cu șanse egale la șefia grupei alături de Croația și Turcia, mai ales după isprava islandeză de la EURO când au ajuns până în sferturile competiției, trimițând acasă echipe ca Austria și Anglia. Ucraina a dezamăgit deși a început cu un joc foarte bun etalat în partida inaugurală împotriva Germaniei, în ciuda faptului că au fost învinși cu 2-0. Meciurile care au urmat au fost un dezastru pentru ucraineni care nu au reușit nici măcar să înscrie un gol în competiție. Echipa este în mare parte aceeași care a evoluat și la campionatul european.

Islandezii sunt surpriza plăcută a continentului după european, actuala generație a micuțului stat islandez atrăgându-și o mulțime de fani de-a lungul planetei după prestațiile absolut încântătoare. De remarcat că au reuțit să înscrie în fiecare emci din cele 5 disputate, perforând pe rând porțile Portugaliei, Austriei, Ungariei, Angliei și Franței, nume mari din fotbalul mondial.

Un aspect foarte important care trebuie menționat este faptul că meciul se va disputa pe stadionul Olimpic din Kiev, fără spectatori.

Recomandăm goluri în ambele porți la cota minimă 2.00

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.