Preliminariile CM 2018: analizele și ponturile meciurilor de marți 6 septembrie

0

Astăzi este ultima zi din cele 3 pline de fotbal internațional cu partide din cadrul primei etape a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018 de pe bătrânul continent.

Belarus vs. Franța, grupa A, ora 21.45 

Vicecampioana Europei pare să aibă un debut de campanie accesibil, la Barysaw, în fața unei formații pe care a învins-o de două ori în preliminariile CM 2014. Forma recentă și faptul că față de echipa tip de la Euro nu sunt mari schimbări indică Franța drept favorită certă în acest meci.

Belarusul vine după o victorie de moral, 1-0 în Norvegia, într-o partidă amicală, printr-un gol semnat de mijlocașul Sergey Krivets. Tot la fel de impresionantă a fost și Franța însă, care a trecut de Italia, în deplasare, 3-1, în urmă cu patru zile, golurile fiind marcate de oameni ce vor fi titulari foarte probabil și la Barysaw, Martial, Giroud și Kurzawa.

Recomandăm victoria Franței la cote minime de 1.40.

Bulgaria vs. Luxemburg, grupa A, ora 21.45

Istoricul disputelor directe dintre cele două echipe ne indică în mod cert favorita de pe stadionul Vasil Levski. Bulgaria a câștigat toate cele 12 partide precedente directe, are un golaveraj de 34-5 și nu a primit gol în ultimele cinci dispute!

Ambele formații vin după înfrângeri în ultimele meciuri jucate. Bulgaria a disputat două amicale cu Japonia și Danemarca în luna iunie și nu a ieșit deloc bine, 2-7 și 0-4, în timp ce Luxemburg a pierdut în urmă cu trei zile în Letonia, 1-3. De altfel, luxemburghezii au cinci înfrângeri consecutive, ultimul succes fiind împotriva Greciei, 1-0 într-un amical.

Recomandăm victoria Bulgariei la minim 2 goluri diferență, cotată la minim 1.60.

Suedia vs. Olanda, grupa A, ora 21.45 

Este, cu siguranță, un meci ce altădată ar fi putut fi cel puțin o semifinală de turneu final. Cele două formații sunt echipe importante ale Europei, însă rămâne de văzut cum ambii tehnicieni vor gestiona situațiile dificile de la echipe. Zlatan Ibrahimovic, Kim Kallstrom, Pontus Wernbloom și Erkan Zengin au decis să se retragă după un European dezamăgitor, astfel că Suedia are în acest moment un lot neexperimentat pentru bătălii importante cum se anunță cele din grupa A.

Olanda va dori să răzbune necalificarea la Euro, iar la Solna este primul pas. Totuși, perspectivele nu par încurajatoare pentru trupa lui Daley Blind, una cu mult entuziasm, dar fără experiență. Acest fapt a fost confirmat în testul cu Grecia, pierdut cu 1-2 chiar pe teren propriu.

Trebuie spus că ultimele meciuri directe au fost spectaculoase, cu câte cinci goluri, chiar dacă au avut loc în 2010 și 2011. Chiar dacă echipele sunt mult schimbate, stilurile de joc au rămas la fel.

Recomandăm cote de 1.60 pentru interval de goluri marcate între 2 și 4.

Andorra vs. Letonia, grupa B, ora 21.45 

Letonia are trei din trei în disputele directe, însă de la precedentul meci, ce datează din 2008, Andorra arată ceva mai bine. Totuși, andorezii au un bilanț rușinos, cu doar trei victorii și 12 remize în 135 de partide!

Balticii au clar prima șansă, iar forma este bună, aceștia fiind neînvinși în 2016. Chiar dacă șansele lor la calificare sunt mici, aceștia pot încurca echipele cu pretenții din grupă, Elveția, Ungaria sau Portugalia într-o zi bună.

Recomandăm victoria Letoniei fără să primească gol la cote minime de 2.00.

Insulele Feroe vs. Ungaria, grupa B, ora 21.45 

După un European spectaculos, Ungaria are toate motivele să spere la o calificare la CM după o pauză de 32 de ani! Debutul este unul accesibil, în Feroe, o echipă totuși din ce în ce mai disciplinată de la campanie la campanie.

Cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile trecute, cele ale Europeanului, când Ungaria s-a impus cu 1-0 și 2-1, dar de la acele meciuri vecinii noștri au arătat tot mai bine ca și exprimare.

Recomandăm 2 pauză/2 final la cote minime de 2.05.

Elveția vs. Portugalia, grupa B, ora 21.45 

Este meciul serii, cu siguranță. Portugalia se află la primul meci după cucerirea titlului continental, însă față de turneul final nu-l va avea la dispoziție pe Cristiano Ronaldo, accidentat în finala cu Franța. În rest, Fernando Santos nu a efectuat modificări și chiar a putut să-și vadă băieții într-un amical înaintea debutului în aceste preliminarii, în prima zi a lunii, 5-0 cu Gibraltar.

Elveția va arăta probabil la fel de pragmatic cum a arătat-o în optimea de finală cu Polonia de la Euro. Este însă o formație ce are prestații solide în preliminarii și a fost prezentă la ultimele trei Mondiale.

Precedentul meci direct datează din 2008, Elveția câștigând cu 2-0 un meci fără miză de la Campionatul European. Distanța de la acel meci este însă destul de mare pentru ca disputa aceea să fie relevantă în vreun fel.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.60.

Bosnia vs. Estonia, grupa H, ora 21.45 

Poate fi un meci mai interesant decât o arată la prima vedere. Bosniacii au mai avut și în trecut probleme deși erau considerați favoriți. Însă, Bosnia are un lot mult mai valoros, iar vedetele Pjanic sau Dzeko sunt așteptați să înceapă titulari.

Estoniei nu îi priesc duelurile cu Bosnia, formație pe care nu a învins-o niciodată într-un meci oficial. Precedentele două dispute s-au încheiat cu victorii categorice ale bosniacilor, 7-0 și 2-0, în preliminariile CM 2010. Ca și formă recentă, balticii au remizat 1-1 cu Malta, acasă, fără să impresioneze.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la cote de 1.80.

Cipru vs. Belgia, grupa H, ora 21.45 

Belgia are așteptări mari în perioada următoare, eșecul din sferturile Campionatului European fiind destul de apăsător. Cu un cuplu nou de antrenori, format din Roberto Martinez și Therry Henry, „dracii roșii” nu concep un start ratat de campanie.

Istoricul partidelor directe pare să indice un meci într-un singur sens. Belgia a câștigat opt din cele nouă meciuri directe, cele mai recente fiind anul trecut, 1-0 și 5-0. Mai mult, belgienii nu au primit gol în șapte din partidele disputate în compania ciprioților.

Recomandăm cota minimă 2.25 pentru victoria Belgiei și 2 sau 3 goluri înscrise în meci.

Gibraltar vs. Grecia, grupa H, ora 21.45 

Grecia are poate cea mai ușoară misiune din prima etapă a preliminariilor, în Gibraltar, o națională ce se află la a doua campanie din istorie. Pe prima, cea de la Euro 2016, Gibraltarul a terminat-o cu înfrângeri pe linie și -54 la golaveraj, cea mai bună evoluție fiind acasă cu Georgia, 0-3.

Grecia pare să fi revenit pe drumul cel bun după o serie de rezultate rușinoase, printre care 1-2 și 0-1 cu Insulele Feroe. Elenii au arătat bine în amicalul de la Amsterdam, câștigat cu 2-1 în fața Olandei, iar Martin Skibbe pare să fi găsit formula potrivită.

Victoria la minim 4 goluri diferență a grecilor este cotată la cote ce depășesc valaorea 2.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.