Liga Națională, handbal masculin: ponturile și analizele etapei a doua (6-8 septembrie)

0

Etapa a doua a Ligii Naționale de handbal masculin este programată marți și miercuri și ne aduce câteva meciuri foarte interesante. Primele două au loc chiar astăzi, CSM București-HC Vaslui și HC Odorhei-CSA Steaua.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

CSM București-HC Vaslui

Vicecampioana a început bine sezonul, câștigând pe un teren greu destul de facil, 34-28 la Călărași, apoi a pierdut Supercupa cu Dinamo și a arătat destul de rău în plan ofensiv, un lucru care se poate corecta. Mai mult, CSM-ul și-a pierdut golgheterul, Nicu Negru, până la finalul anului, accidentat la genunchi, dar are în continuare soluții importante pe bancă.

HC Vaslui a avut un start negru, Potaissa Turda administrându-le moldovenilor cea mai categorică înfrângere din istorie pe prima scenă, 28-45! Echipa lui Sandu Iacob a continuat prestațiile slabe din amicale de altfel, deoarece și în pregătire a evoluat rău.

Cele două echipe produc meciuri cu multe goluri când se află față în față. Linia pusă de casele de pariuri pentru acest meci este de 57.5 goluri și nu a fost depășită decât într-un singur meci direct din cinci, aici incluzând și amicalul din această vară.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru un meci cu peste 57.5 goluri.

HC Odorhei-CSA Steaua București

HC Odorhei a început cu dreptul actualul an competițional, câștigând la Reșița, un teren dificil, cu o echipă neomogenă, dar poate cea mai valoroasă din istorie. În special interul stânga adus de la Nantes, Vitaly Kumogorov, a strălucit, marcator a șapte goluri. Gazdele pleacă cu prima șansă și astăzi, în fața unei echipe bune, dar care a avut mari probleme la Focșani, o formație fără pretenții. Steliștii nu au arătat aceiași poftă de joc ca în sezonul precedent și i-a costat acest lucru, însă nici relațiile de joc nu mai par a fi aceleași. Cele două echipe se știu bine, în condițiile în care patru din ultimele șase meciuri au fost câștigate de formația lui Vlad Caba, iar unul s-a terminat la egalitate, iar aici este inclus și amicalul din pre-sezon.

Recomandăm cote minime de 1.50 pentru succesul echipei gazdă.

CSM Satu Mare-CSM Focșani

Două din formațiile ce au ca obiectiv evitarea retrogradării se întâlnesc astăzi într-un meci direct. La cum au arătat lucrurile în prima etapă, CSM Focșani are o șansă destul de bună să plece cu toate punctele de la Satu Mare. Jucătorii cu experiență au schimbat fața echipei, însă mai mult de atât contează faptul că din punct de vedere fizic oaspeții de astăzi au rezistat 60 de minute cu Steaua. În schimb, Satu Mare nu are prea multe soluții pe bancă și a cedat puțin pe final cu Dinamo, chiar dacă jocul n-a fost foarte rău.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru CSM Focșani +2.5 goluri.

CSM Făgăraș-HC Dobrogea Sud Constanța

Alte două nou-promovate se întâlnesc astăzi, într-un meci mult mai dezechilibrat. Ambele vin după înfrângeri în prima rundă, însă Constanța o poate pune pe seama ratărilor din situații foarte clare de gol. Făgărașul are o echipă cu câțiva jucători de experiență, însă doar atât, și și-a arătat limitele la Suceava, în prima rundă. Apărarea avansată a oaspeților va face diferența și probabil Constanța va înscrie destul de multe goluri ușoare pe contraatac.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru HC Dobrogea Sud Constanța -3.5 goluri.

HC Adrian Petrea-CSU Suceava

Va fi probabil un meci de uzură, între două formații cu puține opțiuni viabile în faza de atac. Cel mai probabil spectacolul va fi lăsat în plan secund, iar lupta pentru fiecare minge se va da până la ultima picătură de energie. Sunt două formații care au produs meciuri cu puține goluri în prima rundă și avem ingredientele unui astfel de dispute și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru un meci cu maxim 57 de goluri marcate.

Potaissa Turda-Dinamo București

E poate capul de afiș al rundei a doua a Ligii Naționale de handbal masculin. Turda și Dinamo sunt două din echipele importante ale campionatului, au un joc direct de multe ori, iar asta transformă partidele lor în unele cu multe goluri. Așa au fost și ultimele patru partide directe și așa va fi probabil și cea din această seară, având în vedere și rezultatele înregistrate de cele două echipe în prima rundă.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru un meci cu minim 60 de goluri marcate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.