Bundesliga: ponturile și analizele etapei a 2-a (9-11 septembrie)

0

Bundesliga programează în acest weekend etapa cu numărul 2 a noului sezon, unul care se anunță extrem de spectaculos după rezultatele înregistrate în prima rundă. Bayern s-a instalat în fotoliul de lider după chiar primul meci și își arată din nou intențiile de a nu părăsi locul pe care îl ocupă de multă vreme încoace.

Shalke 04 vs. Bayern Munchen, vineri 9 septembrie ora 21.45

Orice echipă germană, oricât de titrată ar fi, consideră o deplasare la Gelsenkirchen, pe terenul celor de la Schalke 04, drept una incomodă. Gazdele joacă foarte bine pe teren propriu, în micuțul orășel minier, iar acum sunt impulsionate și de faptul că nu au debutat prea bine în noul sezon al Bundesligii, pierzând în deplasarea de pe terenul modestei Frankfurt, cumva neașteptat, cu scorul de 1-0. Schalke ar fi trebuit să dispute și un meci amical în această pauză, contra olandezilor de la Twente Enschede, dar meciul a fost anulat, antrenorul Weinzierl preferând să asigure băieților săi o săptămână de pauză. Schalke se bazează pe forța ofensivă a atacului condus de olandezul Huntelaar, cel care a înscris și în primul tur al Cupei Germaniei, pe terenul modestei Villingen, unde ”minerii” au învins ușor cu 4-1.

Puternica echipă bavareză, campioană en-titre, este aureolată de un debut de sezon excelent, în care, în trei partide, a reușit un golaveraj de 13-0. Bayern a pornit cu o victorie în Supercupă, 2-0 cu rivala Borussia Dortmund, după care a mărșăluit în cupă la Carl Zeiss Jena, învingând cu 5-0. Cireașa de pe tort a fost victoria la scor de tenis, 6-0 cu Werder Bremen, în prima etapă de campionat.

Polonezul Lewandowski, cu servanți de clasa lui Ribery și Muller, este favorit să înscrie în acest meci după hattrick-ul din runda anterioară, acest eveniment fiind găsit pe panouri la o cotă de 2.50.

Leverkusen vs. Hamburg, sâmbătă 10 septembrie ora 16.30

”Aspirinele” debutează pe teren propriu în actualul sezon al Bundesligii germane. Gazdele vor lupta să recupereze eșecul din runda inaugurală, când au înclinat steagul pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach, scorul acelei întâlniri fiind 2-1. Leverkusen se bazează pe jucători ca turcii Ozcan și Calhanoglu, ori pe dorința de afirmare a finlandezului Pohajmpalo, autorul golului din etapa anterioară. Linia de mijloc poate fi considerată compartimentul forte pentru fosta echipă a selecționerului României, Christoph Daum, chiar dacă va lipsi închizătorul Lars Bender, accidentat. O altă absență de marcă este brazilianul Chicharito.

Hamburger nu mai are strălucirea de odinioară, iar faptul că sezonul trecut a luptat până în ultimele etape pentru evitarea retrogradării poate fi considerat un avertisment. Hamburg a remizat în meciul de debut, 1-1 acasă cu Ingolstadt, iar fostul internațional german, Bruno Labbadia, acum antrenor la această echipă, promite o revitalizare cât mai rapidă.

Pronosticul sugerat este victoria gazdelor, pronostic cotat la 1.50 minimum.

Wolfsburg vs. FC Koln, sâmbătă 10 septembrie ora 16.30

Meci foarte echilibrat care se anunță pe terenul ”lupilor”. Gazdele par a avea un ușor avantaj la nivelul lotului, după înregimentarea a două piese de valoare ca Mario Gomez, sosit din Italia, de la Fiorentina, sau Phillip Wolcheid, de la Stoke City, din Anglia. În schimb, Wolfsburg nu îi va putea utiliza pe francezul Joshua Guilavogui și pe portughezul Vieira Freitas.

FC Koln a jucat foarte bine și pragmatic la meciul de săptămâna trecută, atingându-și obiectivul victoriei contra celor de la Darmstadt, cu scorul de 2-0. Horn, portarul titular al naționalei olimpice a Germaniei este accidentat. Nici câțiva importanți jucători de câmp nu vor putea fi utilizați la Koln, din motive medicale: Kessler, Maroh, Rausch și Sorensen.

După victoria de la Augsburg, gazdele sunt favorite certe, semnul 1 la acest meci fiind răsplătit cu o cotă generoasă de 1.90.

Ingolstadt vs. Hertha Berlin, sâmbătă 10 septembrie ora 16.30

Ingolstadt, una dintre echipele modestei ale sezonului anterior din Bundesliga, are alte pretenții în actuala stagiune. Lotul gazdelor a primit întăriri de ultim moment, prin aducerea unor jucători de calibrul lui Marcel Tisserand, de la Monaco și Floreant Hadergionaj de la Young Boys Berna. Pentru Hertha se remarcă transferul lui Alexander Essweind, de la Augsburg.

Pentru a ne face o idee cât mai clară, este bine să consultăm și buletinele medicale din cele două tabere. Kittel de la amfitrioni este accidentat, iar infirmeria oaspeților îi are în listă pe Duda, Ronny și Skjelbred. De la berlinezi va lipsi și Kalou, învoit pentru rezolvarea unor probleme de ordin personal.

Ingolstadt are două egaluri în acest sezon, înclusiv meciul de la Aue din Cupă, tranșat în prelungiri. Hertha a început bine, cu trei puncte câștigate acasă, 2-1 cu Freiburg.

Sunt în scădere cotele pentru semnele X și 2, așa că sugestia noastră este dubla de X2, cu un coeficient minim în ofertă de 1.55.

Darmstadt vs. Frankfurt, sâmbătă 10 septembrie ora 16.30

Echipa gazdă vine după o senzațională campanie de achiziții efectuată în intersezon. Darmstadt se poate lăuda că a achiziționat o serie de jucători valoroși. Ei însă nu se pot baza pe serviciile nigerianului Victor Obmina, sosit de la Lokomotiv Moscova, care este suspendat. Guwara și internaționalul maghiar Kleinheissler, ambii veniți pe filiera Werder Bremen, ori Milosevic, de la Beșiktaș Istanbul, pot fi elementele de forță pentru gazde. Din tabăra lui Darmstadt va lipsi și Platte, anunțat ca indisponibil.

De partea cealaltă, Frankfurt a reușit să învingă poate surprinzător pe Schalke, în prima etapă, cu scorul de 1-0. Victoria a fost însă plătită cu o etapă de suspendare de către jamaicanul Hector, la care se adaugă alți doi accidentați, Stendera și ibericul Vallejo.

Meciul se anunță foarte echilibrat, ambele echipe utilizând cam același stil de joc, cu aglomerarea zonei mediane.

Mizăm pe un pronostic PSF X, care poate fi găsit la 1.50 cotă minimă pe panourile caselor de pariuri.

Freiburg vs. Monchengladbach, sâmbătă 10 septembrie ora 16.30

Două echipe ambițioase se întâlnesc în etapa a II-a a Bundesligii germane, cu gândul la obținerea punctelor puse în joc. Gazdele au o linie de clasament bună pe arena proprie, Schwarzwald Stadion, lucru care îi face pe cei de la Freiburg să se considere favoriți, cu ajutorul tribunelor. Înfrângerea la limită din etapa precedentă, de la Berlin, 1-2 cu Hertha, a făcut să se observe un joc bun, curajos pe alocuri. Freiburg a strâns șapte partide consecutive în care a marcat cel puțin un gol.

Oaspeții sunt și ei o formație cu pretenții, care, la fel, au marcat măcar un gol în ultimele cinci partide oficiale susținute. Kempf și Torrejon vor absenta din garnitura gazdelor, în timp ce oaspeții nu îl vor putea alinia pe francezul Doucoure, accidentat.

Sugestia de pariere pe care v-o propunem este că ambele echipe vor marca, pronostic ce poate fi utilizat la o cotă minimă de 1.70.

RB Leipzig vs. Borussia Dortmund, sâmbătă 10 septembrie ora 19.30

Meciul-vedetă al serii este cel de pe terenul echipei nou-promovate. Una dintre emblemele fostei germanii democrate, Leipzig este animată de dorința de a face un sezon foarte bun, prin care să își certifice valoarea congruentă cu primul eșalon fotbalistic german. Leipzig a primit și infuzii de valoare la nivelul garniturii de bază, prin aducerea fundașului grec Papadopoulos, de la Leverkusen, ori Burke (Nottingham) sau Bernardo (Salzburg). Vor lipsi de la Leipzig, din motivații medicale, jucători ca Demne, Kaiser sau Klostermann, medaliatul olimpic cu argint care lasă un gol important pe flancul stâng al apărării.

Principalul pericol pentru poarta gazdelor este golgeterul lui Dortmund, Aubameyang, care este în formă excelentă și a marcat deja două goluri în sezonul aflat în desfășurare. Borussia este genul de echipă care poate învinge oricând pe oricine, fără a avea nevoie de prezentări suplimentare. Vor absenta: Durn, Reus și Subotic.

Mizăm pe aplombul gazdelor, care vor face tot posibilul să scoată un rezultat bun. Vă sugerăm dubla de 1X,  de jucat la o cotă minimă de 2.35.

Werder Bremen vs. Augsburg, duminică 11 septembrie ora 16.30

Augsburg va fi lipsită de doi jucători titular la acest meci. Internaționalul de tineret Phillip Max, ca și internaționalul belgian Paul Verhaegh, sunt ținuți pe tușă din cauza unor accidentări. Acest fapt va scădea considerabil volumul de joc pentru cei din echipa oaspete, și, implicit, face ca șansele la victorie pentru gazde să crească exponențial. Mai este și Friedrich pe lista accidentaților lui Augsburg.

Talentatul Serge Gnabry a fost împrumutat de Arsenal Londra la Werder, iar un alt transfer pentru gazde este Robert Bauer, de la Ingolstadt. Werder nu îi poate folosi pe Hajrovic, Kainz,Kruse și Pizaro.

Niciuna dintre echipe nu a înscris până acum în Bundesliga, iar Werder Bremen privește meciul ca pe o posibilitate de reconciliere cu fanii, după acel umilitor 0-6 de pe terenul lui Bayern Munchen.

Mizăm tocmai pe acest aspect psihologic pentru a paria 1 solist, la o cotă de 2.25.

Mainz vs. Hoffenheim, duminică 11 septembrie ora 18.30

Mainz și Hoffenheim, două echipe echilibrate și ambițioase, închid duminică seara etapa a doua din campionatul german de fotbal. Doi stranieri importanți ai gazdelor, columbianul Cordoba și italianul Curci sunt indisponibili. În schimb, sângele proaspăt de la nivelul lotului este asigurat de dublul transfer dinspre Bayer Leverkusen, care i-a trimis la Mainz pe  Andre Silva și Levin Oztunali.

Hoffenheim are un șir negativ de trei meciuri fără victorie, pe care vrea să îl încheie în fieff-ul celor de la Mainz. Oaspeții nu îl vor avea la dispoziție pe Wagner, care acuză probleme musculare.

Meciul va sta, probabil, sub semnul echilibrului, deznodământul urmând a fi tranșat în partea secundă. Este deci potrivit să vă invităm să încercați X la pauză, semn pe care îl găsim la o cotă minimă de 2.15 în oferta caselor de pariuri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.