Primera Division: ponturile și analizele etapei a 3-a (9-11 septembrie)

0

În Spania are loc etapa cu numărul 3 din sezonul 2016-2017, iar granzii promit să facă din nou spectacol, având parte de adversari mai mult decât accesibili cu care pot face instrucție înainte de debutul în Champions League.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru celelalte meciuri ale căror predicții nu sunt încă publicate.

Real Sociedad vs. Espanyol, vineri 9 septembrie, ora 21.45

Sociedad are moralul ridicat după victoria cu 2-0 din etapa trecuta cu Osasuna, dar bascii încă încearcă să uite de înfrângerea cu 3-0 din prima etapă cu Real Madrid. Mikel Gonzalez e favorit să-i ia locul lui Aritz Elustondo în centrul apărării, în timp ce în atac va fi aruncat tânărul Mikel Oyarzabal, ajutat din spate de Juanmi și Xavi Prieto.

De cealaltă parte, Espanyol a încasat 6 goluri în primele două etape, surprinzător pentru un antrenor cum este Quique Sanchez Flores. Gerard Moreno, atacantul catalanilor, este în formă în acest început de sezon, cu 3 reușite până acum. David Lopez are șanse mari să înceapă din primul minut după ce a fost adus de la Napoli în ultima zi de transferuri. Alături de el au șanse mari să intre în linia de mijloc Javi Fuego și Diego Reyes. Leo Baptistao are o problemă medicală, dar va fi recuperate până la startul partidei. Espanyol a pierdut ultimele patru deplasări în La Liga.

Recomandăm cotă minimă 1.50 pentru victoria gazdelor cu rambursarea mizei în caz de egalitate.

Celta Vigo vs. Atletico Madrid, sâmbătă 10 septembrie, ora 14.00 

Celta Vigo caută prima victorie din acest sezon, după înfrângeri cu Leganes și Real Madrid. Claudio Beauvue, Ruben Blanco, Orellana și Planas sunt accidentați, în timp ce Marcelo Diaz este incert pentru această partidă.

Atletico are un început slab de sezon, cu două egaluri, cu Alaves și Leganes. Diego Simeone nu se poate baza pe Moya si Alessio Cerci la această partidă. Antrenorul Argentinian a declarat că are încredere în continuare în echipa sa și nu va opera modificări. Juanfran va rămâne în centrul apărării, iar Koke și Saul vor juca în benzi. Madrilenii nu au luat gol în 6 din ultimele 8 partide din La Liga și vin după o serie de 9 meciuri din 10 fără înfrângere. Celta are trei înfrângeri consecutive în La Liga.

Recomandăm pentru această partidă NO BET.

Real Madrid vs. Osasuna, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Cristiano Ronaldo revine la Real Madrid, iar Osasuna pare victimă sigură pe Bernabeu. Și Benzema revine, dar sunt șanse mari ca francezul să stea pe bancă. Isco si Coentrao sunt accidentați, iar Keylor Navas este incert. Zinedine Zidane a lăsat să se înțeleagă că James Rodriguez, Marcelo și Casemiro vor fi odihniți după meciurile internaționale ceea ce înseamnă că se va baza pe Kovacic și Danilo. Gareth Bale e în formă, cu goluri atât pentru Real cât și pentru națională în acest început de sezon. Osasuna a obținut un singur punct până acum, cu Malaga în deplasare. Sergio Leon poate să debuteze după transferal de la Elche. Fuentes și Flano sunt accidentați și nu vor putea să joace.

Real Madrid are o serie de 14 victorii la rând în La Liga și 9 victorii consecutive cu Osasuna pe teren propriu în toate competițiile, cu o medie de peste 2,5 goluri marcate.

Recomandăm victoria madrilenilor la minim 3 goluri diferență la cote de 1.55.

Malaga vs. Villareal, sâmbătă 10 septembrie, ora 19.15

Malaga are două egaluri în acest început de sezon, la fel ca și Villarreal, care s-a calificat fără victorie în grupele Europa League, acolo unde o întâlnește pe Steaua. Cei de la Malaga nu au probleme de lot, în timp ce de la Villarreal vor lipsi Soldado, Bakambu și Bonera, accidentați. În aceste condiții, Alexandre Pato va face pereche cu Nicola Sansone în atac. Villarreal n-a marcat în 5 din ultimele 7 partide din La Liga, dar s-a impus în ultimele 3 partide disputate cu Malaga.

Cotele pentru PSF X sunt la valori care nu ne avantajează, iar în aceste condiții vă recomandăm să evitați acest meci: NO BET

Sevilla vs. Las Palmas, sâmbătă 10 septembrie, ora 19.15

Sevilla a marcat 6 goluri în prima etapă cu Espanyol, dar a remizat alb cu Villarreal înainte de pauza internațională. Echipa lui Jorge Sampaoli joacă deschis și va forța în aceeași manieră cu care a învins-o pe Espanyol. Tremoulinas, Krohn-Dehli și Soria sunt accidentați, iar Samir Nasri ar putea lua loc pe bancă. Las Palmas a marcat 9 goluri cu Valencia și Granada și e liderul din La Liga. Kevin-Prince Boateng vine după o accidentare, dar se pare că va forța din primul minut. Las Palmas a încasat cel putin 2 goluri în ultimele trei deplasări, dar startul extrem de ofensiv de sezon anunță o partidă deschisă și spectaculoasă cu Sevilla.

Recomandăm goluri de ambele părți cu minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 1.80.

Barcelona vs. Alaves, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.30

Barcelona are un debut perfect de sezon, cu 7 goluri marcate până acum. Catalanii se confruntă cu ceva probleme de lot în urma meciurilor internaționale. Messi s-a întors accidentat din Argentina, dar Luis Enrique a anunțat că acesta va fi apt la ora partidei. Andres Iniesta si Andre Gomes sunt incerți, iar Neymar are o scurtă perioadă de pauză dupa victoria cu Brazilia de la Jocurile Olimpice. Alaves e neînvinsă în acest sezon în care a obținut remize cu Atletico Madrid și Sporting Gijon. Zouhair Feddal este incert, iar locul său va fi luat de Victor Laguardia în centrul apărării.

Barca a câștigat 29 din ultimele 34 meciuri pe teren propriu și are o medie de peste 2,5 goluri în ultimele 19 partide de pe Camp Nou. Campionii Spaniei au marcat cel putin 4 goluri în ultimele 3 partide de acasa în La Liga.

Recomandăm 1 pauză/1 final și minim 4 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.15.

Sporting Gijon vs. Leganes, duminică 11 septembrie, ora 13.00 

Gijon e neînvinsă în acest start de sezon, cu o victorie împotriva lui Bilbao și un egal cu Alaves. Gazdele au primit un singur gol și au o serie de 4 victorii la rând pe propriul teren. Gijon nu are probleme de lot.

Leganes are un început bun de sezon, cu 4 puncte în două meciuri și fără gol primit, bifând o victorie pe Ballaidos în fața Celtei Vigo și un egal nesperat pe propriul teren în fața lui Atletico Madrid David Timor revine în linia de mijloc după o suspendare. În întâlnirile directe, Gijon nu este învinsă de Leganes din anul 2000, adică o serie de 10 partide consecutive.

Recomandăm PSF 1 la cote minime de 1.90.

Valencia vs. Betis Sevilla, duminică 11 septembrie, ora 17.00 

Cu mișcări importante de lot în această vară, Valencia a avut parte de un start dezamăgitor de sezon,  înfrângeri cu Las Palmas și Eibar. Munir a venit de la Barcelona și va juca, la fel ca și noile achiziții Ezequiel Garay și Eliaquim Mangala. Aymen Abdennour este accidentat, iar Santi Mina este incert. Betis a încasat 6 goluri în deplasarea de la Barcelona, dar a marcat de doua ori prin Ruben Castro. Jonas Martin este accidentat, iar Antonio Sanabria este incert. Valencia a pierdut ultimele 5 meicuri din La Liga, dar este neînvinsă de 14 meciuri pe teren propriu cu Betis.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.80.

Granada vs. Eibar, duminică 11 septembrie, ora 19.15

Granada are un start catastrofal de sezon în apărare, cu 6 goluri încasate în două meciuri, cinci dintre ele primite în meciul cu Las Palmas. Noul antrenor Paco Jemez a primit întăriri, pe Sergi Samper de la Barcelona și nu are jucători accidentați. Eibar are moralul ridicat după victoria din deplasare cu Valencia, scor 1-0. Ivan Ramis este singurul accidentat din lotul lui Eibar, care a pierdut 9 din ultimele 11 meciuri disputate în deplasare în La Liga.

Recomandăm cu căldură NO BET.

Deportivo la Coruna vs. Athletic Bilbao, duminică 11 septembrie, ora 21.30

Cu două înfrângeri în acest start de sezon, Bilbao speară să obțină primele puncte pe terenul celor de la Deportivo. Echipa din La Coruna a câștigat primul meci de pe teren propriu, 2-1 cu Eibar și a remizat cu Betis, 0-0. Fernando Navarro și Bruno Goma sunt incerți, iar echipa nu va suferi modificări mari. Florin Andone are șanse mari să fie titular și va încerca să marcheze primul gol al său la Super Depor. Nici Ernesto Valverde nu va opera modificări mari în echipă, cu Eneko Boveda revenit după o mică accidentare. Deportivo e neînvinsă în ultimele 7 meciuri de pe teren propriu cu Bilbao și are o medie de sub 2,5 goluri marcate în 5 din ultimele 6 partide din La Liga.

Recomandăm PSF X la minim 1.65.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.