Ligue 1: ponturile și analizele etapei a 4-a (9-11 septembrie)

0

Campionatul Franței ne propune dueluri interesante în weekend și ne dă speranțe că vom avea parte de ceva mai multă competitivitate în actualul sezon, odată cu apariția primei înfrângeri a colosului PSG, echipă care ne obișnuise cu supremația totală în competiția internă.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat cu recomandările de parieire pentru celelalte partide!

PSG vs. St. Etienne, vineri 9 septembrie, ora 21.45

PSG a dezamăgit etapa trecută, când a pierdut cu 3-1 pe terenul celor de la Monaco. Campionii Franței vor încerca să recupereze punctele pierdute, dar și să demonstreze că a fost doar un accident, în fața propriilor fani, contra lui Saint Etienne.

Pastore, unul dintre cei mai buni oameni de atac din meciul cu Monaco e incert pentru această partidă, la fel ca și Marquinhos, revenit de la naționala Braziliei. Thiago Silva revine în centrul apărării după o accidentare, iar revenirea sa este de bun augur după plecarea lui David Luiz la Chelsea. Aurier e accidentat, Meunier și Jese sunt și ei incerți, în timp ce Ben Arfa a fost criticat de Unay Emery pentru forma sa din debutul de sezon.

Saint Etienne n-a marcat în ultimele două partide (inclusiv în Europa League), dar a primit întăriri în atac prin transferurile mijlocașilor Veretout și Saivet, jucători ce au însă nevoie de o perioadă de adaptare. Mijlocașul central Selnaes a fost păstrat, în ciuda ofertei de 12 milioane de euro, astfel că cei de la Saint Etienne sunt optimiști în privința acestui sezon.

Rămâne de văzut dacă antrenorul Unai Emery va reuși să rezolve problemele din atac ale celor de la PSG, ramași fara golgheterul din ultimii ani, Zlatan Ibrahimovic. PSG joaca și cu gândul la partida cu Arsenal din Liga Campionilor de saptamîna viitoare. Saint Etienne a încasat 16 goluri în ultimele cinci meciuri la Paris și are o serie de 11 meciuri fara victorie cu PSG.

Este posibil ca PSG să se impună la finalul partidei, însă nu le va fi deloc ușor. Merită încercat pentru cei care vor neapărat să parieze pe acest meci, pronosticul că Saint Etienne nu pierde la mai mult de 1 gol diferență cotat undeva la 1.90, însă recomandarea noastră este să evitați această partidă.

Lyon vs. Bordeaux, sâmbătă 10 septembrie, ora 18.00

Lyon vine după o înfrângere extrem de dezamagitoare în deplasare la Dijon, scor 4-2. Golgheterul Lacazette s-a accidentat, dar se pare că nu este o problema gravă și va putea să joace cu Bordeaux. Lyon a avut probleme mari în flancuri în acest început de sezon, dar si cu mijlocașii care nu fac faza defensivă. Valbuena și Fakir vor lipsi însă din atacul echipei lui Bruno Genesio.

Bordeaux a încasat 6 goluri în primele două etape, dar a scăpat cu poarta intactă etapa trecută cu Nantes, când s-a impus cu 1-0. Pentru a stopa avalanșa de ocazii ale adversarilor, antrenorul Gourvennec a facut două mutări surpinzătoare, mutându-i pe Toulalan și Sertic în centrul apărării, deși ambii sunt mijlocași centrali de meserie. Ei s-au descurcat bine, dar a contat și ineficiența adversarilor din atac. Șefii clubului l-au ajutat pe antrenor în ultimele zile de transferuri prin aducerea fundașului polonez Lewczuk. Acesta a venit la fix. Toulalan s-a accidentat și are sanse mari să rateze meciul cu Lyon.

Recomandăm 1X și minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 1.95.

Lorient vs. Nancy, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.00

Lorient și Nancy se bat pentru primele puncte din acest început slab de sezon. Ambele echipe vin după trei meciuri în care au încasat 8, respectiv 7 goluri. Doar Lorient a marcat pâna acum, de doua ori. Lorient nu se poate baza în apărare pe Pepe Paye, Lindsay Rose și Zargo Toure. Mai mult, vedeta pricipală Didier Ndong a fost vândută la Sunderland în ultima zi de transferuri, iar Arnold Mvuemba a fost adus în locul său. Steven Moreira a fost adus de la Rennes și poate debuta și el în acest weekend.

La Nancy au revenit la antrenamente fundașii centrali Michael Chretien și Madou Diagne, iar ambii vor fi incluși în lot pentru partidă. Alou Diarra nu va juca însă, și nici noii veniți Erick Cabaco și Issar Dia. Nancy vine după o înfrângere frustrantă cu Guingamp în care a lovit bara de trei ori și în care a ratat și un penalty. Ambele echipe sunt disperate după puncte și vor încerca să profite de punctele slabe evidente ale adversarei.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.90.

Lille vs. Monaco, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.00

Monaco e pe val dupa ce a răpus campioana în etapa trecuta cu 3-1. Antrenorul Leonardo Jardim i-a recuperat pe Falcao și Mbappe la începutul săptamânii, în timp ce portarul Subasic este încert după accidentarea de la națională.

Lille vine după un egal obținut cu Nice, echipă care începuse în formă noul sezon. Chiar și așa, Lille are nevoie de un meci mare în fața lui Monaco, în ciuda revenirii lui Rony Lopes în teren. Monaco are o serie de patru victorii la rând în toate competițiile, ultima dintre ele obținută în fața celor de la PSG după un meci jucat perfect din punct de vedere tactic.

Cei de la Lille se laudă cu cinci victorii din ultimele șase meciuri de pe teren propriu cu Monaco și sunt neînvinși pe teren propriu încă din luna ianuarie. Marko Basa, Rony Lopes și Rio Mavuba au fost declarați apți de joc, în timp ce Sliti și Tallo sunt incerți. Cei de la Monaco se gândesc și la meciul cu Tottenham din Europa League, astfel că antrenorul Leonardo Jardim poate roti o parte din jucători. Gabriel Boschilia și Nabil Dirar sunt anunțați titulari, în timp ce Sidibe va fi odihnit.

Cota pentru PSF X  este la valori mult sub așteptări, iar cea mai înțeleaptă decizie este și recomandarea noastră pentru acest meci: NO BET.

Bastia vs. Toulouse, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.00

Cu o înfrângere și două egaluri în acest început de sezon, Bastia va încerca să obțina trei puncte într-un meci cu o echipă neînvinsa în acest sezon, Toulouse.

Chiar daca nu a pierdut pâna acum, Toulouse nu l-a impresionat pe antrenorul ei, Pascal Dupraz. Nici corsicanii de la Bastia nu au fost mai fericiți după înfrângerea cu Caen, iar antrenorul Francois Ciccolini s-a bucurat de pauza internațională pentru a pune la punct fazele deficitare ale echipei.

Bastia a câștigat șapte din ultimele 8 întâlniri cu Toulouse de acasă, dar acum se confruntă cu probleme de efectiv. Raspentino, Diallo, Djiku și Boulaya sunt accidentați, în timp ce El Kaoutari este incert. De la Toulouse vor lipsi Tango Doumbia și Pable Ninkov, în timp ce Braithwaite a fost recuperat și poate fi titular cu Ola Toivonen în spatele sau. Antrenorul Dupraz se pate baza pe Yrondu Musavo-King și Dodi Lukebakio, împrumutați în ultima zi de transferuri.

Cota 2.00 pentru goluri în ambele porți este recomandarea noastră pentru acest meci.

Angers vs. Dijon, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.00

Angers nu a câștigat niciun punct în acest sezon și va încerca să le obțină pe primele pe teren propriu cu Dijon, echipă nou-promovată care vine după o victorie mare cu Lyon în etapa trecută. Angers a avut 57 de tentative de a marca în acest sezon – cele mai multe din toată liga, dar fără să înscrie vreun gol. Ndoye, Sanu și Saihi sunt incerți pentru această partidă, în timp ce Letellier are o accidentare de durată.

Dijon vine cu moralul ridicat la Angers dupa ce a rușit prima victorie în Ligue 1 din sezonul 2011/2012, scor 4-2 cu Lyon. Marvin Martin este incert, în timp ce maghiarul Adam Lang a primit acceptul FIFA pentru a juca, dar sunt șanse mici sa debuteze cu Angers, care nu a pierdut în ultimele 15 meciuri cu Dijon în toate competițiile.

PSF 1 la 1.90 pare o cotă tentantă, dar recomandarea noastră este NO BET.

Guingamp vs. Montpellier, sâmbătă 10 septembrie, ora 21.00

Guingamp e liderul surprinzator din Ligue 1 dupa înfrângerile suferite de PSG și Lyon înainte de pauza internațională. Cu toate astea, gazdele ramân cu picioarele pe pamânt și anunță că nu se gândesc la titlu.

Antrenorul are destule probleme de lot, cu Didot, Pereira, Lemaitre și Mendy accidentați și cu Benezet, Diallo, Briand și Leveque incerți pentru această partidă.

Montpellier se afla în cealaltă extremă, cu un debut mediocru de sezon și cu obiectivul salvării de la retrogradare. Antrenorul Frédéric Hantz e mai fericit în privința lotului său. Doar căpitanul Hilton a avut ceva probleme fizice, dar va fi apt la ora partidei. Montpellier e neînvinsă în ultimele cinci partide de pe terenul lui Guingamp, care are cel mai bun start de sezon din ultimii ani, cu două victorii, un egal și 6 goluri marcate și 3 primite.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.95.

Nantes vs. Metz, duminică 11 septembrie, ora 16.00

Nantes vine după două înfrângeri cu 1-0, iar șefii clubului nu au reușit să aducă o extremă și un mijlocaș central, așa cum a cerut antrenorul Rene Girard, care s-a declarat dezamăgit și a cerut reevaluarea obiectivelor din acest sezon. Abdoulaye Touré și Jules Iloki sunt accidentati, în timp ce Emiliano Sala și Adrien Thomasson au fost recuperați. Guillaume Gillet este incert petru partida cu Metz. Sunt șanse mari ca Emiliano Sala să fie titular în atac, în ciuda faptului că Mariusz Stepinski a fost adus ca înlocuitor pentru Kolbeinn Sigthorsson – împrumutat la Galatasaray.

Metz a obținut 6 puncte din primele 9 posibile, cu o înfrângere pe Parc des Princes în acest început de sezon. Cu toate astea, victoria cu Angers din etapa precedentă nu a fost convingătoare. Chiar dacă e nou-promovată, Metz are o echipă puternică și experimentată ce îi poate pune probleme mari lui Nantes, prima peste linia echipelor de la retrogradare. Kévin Lejeun, Matthieu Udol, Yann Jouffre și Opa Nguette sunt accidentați, în timp ce Milan Bisevac a fost recuperat. Nantes a obținut 6 egaluri cu Metz pe teren propriu în ultimele șase partie.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.70.

Rennes vs. Caen, duminică 11 septembrie, ora 18.00

Rennes revine pe teren propriu după două deplasări grele, ultima încheiată cu un egal la Montpellier. Echipa lui Christian Gourcuff nu a dezamăgit publicul în prima etapă cu Nancy, iar acum spera să obțină din nou cele trei puncte. Kamil Grosicki este accidentat, iar Paul-Georges Ntep și Clément Chantôme au șanse mari să stea pe bancă după ce au revenit la antrenamente în această săptămână.

Caen a impresionat etapa trecută la victoria cu 2-0 din meciul cu Bastia, iar acum caută o victorie și în deplasare. Singura înfrangere a venit până acum la Lyon, care s-a impus cu doua penalty-uri executate de Lacazette. Mouhamadou Dabo stă 6 săptămâni pe bara, iar locul său va fi luat de Romain Genevois. Ivan Santini, Emmanuel Imorou și Nicolas Seube au revenit miercuri la antrenament, dar Patrice Garande rămâne incert. Rennes are o medie de sub 2,5 goluri în ultimele trei meciuri si o medie asemănătoare în 11 din cele 13 meciuri disputate cu Caen.

Recomandăm pentru această partidă NO BET.

Nice vs. Marseille, duminică 11 septembrie, ora 21.45

Cu patroni noi, Nice a atras toată atenția în perioada de mercato prin transferul definitiv al lui Mario Balotelli de la Liverpool. Toți ochii vor fi ațintiți spre debutul itaianului din meciul cu Marseille, club care se bucură și el de noi proprietari americani.

Maxime Le Marchand, Mickael Le Bihan, Walter Benítez și Gautier Lloris au accidentări de durată, dar antrenorul Lucien Favre are mai multe opțiuni acum. Dante e gata pentru debut, la fel ca si Balotelli și Younes Belhanda. De la Marseille, doar Romain Alessandrini și Alou Diaby sunt incerți pentru această partidă.

Francezii așteaptă un adevărat spectacol intre Nice și Marseille, dar acesta poate suferi din cauza gazonului prost al gazdelor. Nice este neînvinsă în ultimele 7 meciuri de pe teren propriu în Ligue 1 și vine după doua victorii și un egal în acest început de sezon, în timp ce Marseille are o victorie, o înfrângere și un egal.

Recomandăm 2 sau 3 goluri marcate în meci la cota minimă 1.95.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.