Liga Națională, handbal feminin: ponturile și analizele primei etape (9-11 septembrie)

0

Noul sezon al Ligii Naționale feminine ia startul astăzi. E un start de sezon cu multe semne de întrebare, un start de sezon, care propune meciuri interesante, dar și meciuri dezechilibrate.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

HCM Râmnicu Vâlcea-”U” Cluj

Primul meci al sezonului le pune față în față pe HCM Râmnicu Vâlcea și Universitatea Cluj, două formații schimbate destul de mulă față de sezonul trecut. Deși HCM-ul este cotată favorită certă, am putea asista la o surpriză.

Vâlcea, gazda meciului, are un lot de doar 14 jucătoare, însă a găsit soluții pentru a acoperi posturile deficitare. Totuși, în primul șapte al echipei vom regăsi patru jucătoare noi, ceea ce ar putea consta o problemă la nivelul relațiilor de joc. Per-ansamblu, Vâlcea va fi o trupă de mijlocul clasamentului, dar care poate pune probleme pe teren propriu.

”U” Cluj în schimb este una din formațiile ce s-au întărit cel mai bine în pre-sezon. La ardelence au ajuns jucătoare importante, Ionica Munteanu, Alla Sheiko, Diana Puiu, care alături de fetele din sezonul trecut vor fi o nucă greu de spart. În aceste condiții, rezultatele din ultimul sezon sunt irelevante, însă le vom aminti: dublă victorie Vâlcea, 26-20 și 39-20.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru ”U” Cluj +3.5 goluri.

CSM București-CSU Danubius Galați

Debutul campioanei României și a Europei are parte de un debut cum nu se poate mai ușor în noul sezon, împotriva Galațiului, o formație ce poate evita retrogradarea doar printr-o minune la finalul campionatului. Bucureștencele sunt în plin curs de acomodare, s-au reunit în urmă cu două săptămâni, dar au disputat deja un meci, câștigând Supercupa cu CSM Roman.

Galațiul are la dispoziție doar zece jucătoare pentru acest meci. S-a pus problema chiar retragerii echipei din campionat, conducătorii clubului găsind cu greu finanțare, iar trei jucătoare au părăsit, fără să debuteze, echipa, din diferite motive. Lotul este modest, iar în condițiile în care nici cele două macedonence transferate nu vor juca, pentru CSM București va fi un antrenament cu public.

Recomandăm cote minime de 1.76 pentru CSM București -14.5 goluri.

CSM Unirea Slobozia-CSM Roman

Deși favorită, Romanul nu va avea o misiune ușoară la Slobozia, deși lotul gazdelor pare a fi destul de subțire.

Față de sezonul trecut, jocul romașcancelor nu s-a schimbat foarte mult și se bazează pe o defensivă solidă, ceea ce va fi un atu în disputa de la Slobozia. În schimb, formația din Ialomița nu are foarte multe soluții ofensive, mai ales după ce interul stânga titular Dăscălete s-a accidentat. Anul trecut, la Slobozia, a fost un meci de luptă, câștigat la limită de Roman, un scenariu probabil și în acest meci.

Recomandăm cote minime de 1.88 pentru un meci cu maxim 51 de goluri înscrise.

CS Măgura Cisnădie-SCM Craiova

Se anunță un duel tare lângă Sibiu, între două formații mult mai puternice decât în sezonul trecut. Măgura Cisnădie a trecut de la formația ce s-a chinuit să rămână în prima ligă la o formație ce poate încurca pe oricine, în timp ce oltencele se vor bate la locul doi în clasament.

Măgura Cisnădie a adus jucătoare cu mare experiență în această vară, Moldovan, Tudor, Apetrei, Cioaric sau Horjea, ultima însă fiind accidentată. Fața echipei s-a schimbat mult în bine, iar cine va dori să câștige la Cisnădie, va trebui să joace perfect.

Craiova a mutat poate cel mai bine pe piața transferurilor. Ardean-Elisei sau Zamfir, ca și românce, plus alte străine de valoare, fac ca gruparea din Bănie să fie una poate favorită la locul al doilea. Rămâne de văzut însă ce formație s-a omogenizat mai bine în timpul scurt de pregătire avut.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru Măgura Cisnădie +5.5 goluri.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.