Bundesliga, handbal masculin: ponturile și analizele etapei a treia (13 septembrie)

0

Runda a treia din Bundesliga este programată la mijlocul acestei săptămâni și programează multe dueluri interesante. Cu siguranță, capul de afiș este ținut de meciul dintre Flensburg și Goppingen, un meci pe care vă sfătuim să-l evitați însă.

MT Melsungen-Rhein Neckar Lowen

Melsungen a început sezonul foarte rău, pierzând două meciuri accesibile, cu Coburg și Erlangen, meciuri pe care ar fi trebuit să le câștige în mod normal. Problema cea mare a lui Melsungen a fost atacul, doar 45 goluri înscrise, iar situația va fi și mai grea cu Lowen, o formație foarte disciplinată, cu o apărare foarte agresivă. În sezonul trecut la Melsungen am avut un meci cu 48 de goluri și este de luat în calcul un nou meci cu reușite puține.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru un meci cu maxim 51 de goluri marcate.

TBV Lemgo-HC Erlangen

E un meci pe care Lemgo nu are voie să-l piardă dacă ține la liniștea ei. Fosta campioană traversează o perioadă dificilă, s-a luptat pentru evitarea retrogradării în ultimele sezoane, dar și-a câștigat meciurile necesare. Erlangen este o formație incomodă când joacă acasă, dar poate fi învinsă ușor în deplasare, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, chiar la Lemgo: 29-23.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru victoria gazdelor.

TVB 1898 Stuttgart-Bergischer HC

Va fi un meci de luptă, între două din cele mai pragmatice formații din Bundesliga. Cele două echipe au început greu și acest sezon, însă defensiva lui Bergischer a cedat puțin cam ușor. În schimb, ambele echipe au avut destule probleme pe faza de atac și au o medie de 22, respectiv 23 de goluri marcate în primele două etape. Luând în calcul acest aspect, dar și faptul că meciurile din sezonul trecut au fost foarte puțin spectaculoase, am putea avea un meci de luptă și miercuri seară.

Recomandăm cote minime de 1.88 pentru un meci cu maxim 50 goluri marcate.

sursă foto: hsg-wetzlar.de

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.