Premier League: ponturile şi analizele etapei

0

Etapa a cincea din premier league începe cum nu se poate mai bine, cu duelul dintre marile absente din competițiile europene Chelsea și Liverpool. Celelalte formaţii aspirante la TOP 4 sunt favorite certe, Arsenal mergând la Hull, Manchester United la Watford, iar Leicester, Manchester City şi Tottenham primind vizitele lui Burnley, Bournemouth şi Sunderland.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Chelsea vs. Liverpool – vineri, ora 22:00

Antonio Conte se află la prima confruntare cu o echipă aspirantă la locurile de Champions League de la venirea pe Standford Bridge. Adversarii de până acum pe care i-a întâlnit Chelsea i-au permis un traseu foarte bun, rezultat cu clasarea pe locul secund după 4 runde. Nu au lipsit emoțiile pentru albaștri, însă, victoriile din primele două etape împotriva lui West Ham și a lui Watford fiind aproape în oglindă, cu golul victoriei adus de Diego Costa înspre finalul partidei în ambele cazuri. În ultima etapă Chelsea a preluat controlul asupra meciului din deplasarea de la Swansea, însă în partea secundă galezii au răsturnat situația pe tabela de marcaj, londonezii fiind nevoiți să alerge după egalare, venită tot după minutul 80, prin golul aceluiași Diego Costa.

Liverpool a început cu o victorie spectaculoasă în deplasarea de la Arsenal din prima etapă cu 4-3, au urmat eșecul din deplasarea de la Burnley și egalul de la Tottenham, urmate de o nouă victorie cu 4 golui înscrise în fața campioanei Leicester. Practic, cormoranii au avut de înfruntat în primele 4 etape, cele mai bine clasate 3 echipe din Premier League de sezonul trecut, iar în etapa a 5-a va da peste o candidată la titlu din acest sezon. Evoluțiile trupei lui Klopp par să fie inconstante încă, dar arată destul de bine.

Conte nu îi va avea la dispuziție pe Zouma și van Ginkel(accidentați), în vreme ce Terry este incert. De partea cealaltă, Klopp nu se va putea baza pe Joe Gomez, Ojo, Sakho și Emre Can.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.60 și ne așteptăm să vedem un adevărat spectacol.

Hull vs. Arsenal, sâmbătă ora 17.00

Mike Phelan a spus că i s-a oferit un contract permanent la Hull, după începutul de sezon peste așteptări. Phelan încă nu a acceptat oferta și va conduce acest meci tot ca interimar. Hull are doar o victorie cu Arsenal, obținută acum 8 ani, și a pierdut toate partidele de pe teren propriu cu tunarii.
Ryan Mason va fi titular la mijlocul terenului pentru Hull, după ce a debutat în repriza a doua cu Burnley. Mbokani, Will Keane, Henriksen, Weir și Marshall speră să joace, ei fiind aduși pe finalul perioadei de transferuri. Nu sunt absenți noi la Hull, indisponibili rămân accidentații Lenihan, Dawson, Bruce, Luer, Odubajo și Mcgregor.
Arsenal a făcut deplasarea fără Gabriel, Ramsey, Mertesacker și Welbeck. Walcott și Giroud sunt cu echipa, dar au accidentări ușoare și Wenger va afla în ziua meciului dacă îi poate folosi. Petr Cech revine în poartă, după ce a fost odihnit în Champions League cu PSG.

Arsenal pornește favorită certă în fața nou-promovatei Hull, dar debutul neașteptat de bun ne face să recomandăm NO BET.

Leicester vs. Burnley, sâmbătă ora 17.00

Start dezamăgitor de Premier League pentru campionii care vor să demonstreze că titlul câștigat nu a fost un accident. Leicester are doar 4 puncte din 4 meciuri, dar victoria cu 3-0 de la Brugge din Champions League poate aduce un plus de moral. Meciul cu Burnley va fi diferit, echipa lui Sean Dyche arătând o organizare defensivă și contraatacuri excelente până acum.
Claudio Ranieri va face o schimbare în primul 11 față de meciul cu Brugge: Danny Simpson, revenit după accidentare, va fi fundaș dreapta. Albrighton și Slimani rămân titulari după meciul foarte bun făcut în Belgia. Schlupp a revenit și el după o accidentare, iar Matty James și Nampalys Mendy sunt incerți.
La Burnley lipsește doar Ashley Barnes, accidentat. Nu sunt așteptate schimbări în echipă față de ultimul meci.

Recomandăm victoria campioanei Angliei și minim 2 goluri înscrise în meci la cotă minimă 1.75.

Manchester City vs. Bournemouth, sâmbătă ora 17.00

City are 7 victorii din tot atâtea meciuri oficiale de la venirea lui Guardiola și pare principala favorită la titlu după derby-ul cu United. Bournemouth a câștigat runda trecută cu West Brom și a ajuns la 4 puncte.
Aguero e la a două etapă de suspendare din cele 3 primite, Silva și Toure sunt accidentați. Semne de întrebare și la Kompany, Delph și Fernando. Toți trei sunt aproape de a reveni pe teren, dar ar putea fi odihniți. Ilkay Gundogan e apt de joc după o perioadă lungă și ar putea fi titular.
Mings și Pugh sunt incerți pentru Bournemouth. Wilshere poate fi titular, dar antrenorul Eddie Howe a spus la conferința de presă pentru acest meci că nu vrea să riște deloc și îl va introduce din nou pe parcursul meciului.

Victoria „cetățenilor” la minim două goluri diferență cotată la 1.75 este recomandarea noastră.

West Brom vs. West Ham, sâmbătă ora 17.00

West Brom aparține unui grup de investitori chinezi. Afacerea a fost stabilită luna trecută, și e oficială de joi, după ce conducerea Premier League și autoritățile financiare și-au dat acordul. Schimbarea patronatului a dus la multe discuții în ultimele zile despre schimbarea antrenorului Tony Pullis, ultima victorie a WBA venind în urmă cu o lună. Și West Ham trece printr-o perioadă dificilă, cu doar 3 puncte în campionat.
Robson-Kanu va fi pe bancă la gazde și poate juca în repriza a doua. James Morrison e incert iar Chris Brunt va lipsi, accidentat.
West Ham începe cu Mark Noble, deși e accidentat ușor la mână. Carroll, Sakho, Cresswell și Andre Ayew sunt indisponibili. Arbeloa și Feghouli sunt apți de joc, dar ar putea fi lăsați în afara lotului pentru a debuta în meciul de cupă cu Accrington.

Recomandarea noastră este ambele echipe marchează la cotă minimă de 1.90.

Everton vs. Middlesbrough, sâmbătă ora 19.30

Everton e pe podium, neînvinsă, și are cea mai bună defensivă a campionatului, iar o nouă victorie ar însemna cel mai bun start de sezon pentru Everton în era Premier League. Middlesbrough a pierdut etapa trecută, surprinzător, 1-2 acasă cu Crystal Palace, dar cu cele 5 puncte adunate până acum rămâne în prima jumătate a clasamentului. Gareth Barry va juca meciul cu numărul 600 în Premier League, număr pe care l-au mai atins doar Ryan Giggs și Frank Lampard.
Mccarthy, Gibson și Besic sunt accidentați la Everton. Deulofeu e anunțat titular în locul lui Barkley, ieșit din formă. Enner Valencia e în lot și ar putea debuta la noua echipă.
Middlesbrough nu îi are pe Fabio, Husband și Leadbitter, iar Rhodes și Stuani sunt incerți.

Victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la cota minimă de 2.05 este recomandarea noastră.

Watford vs. Manchester United, duminică ora 14.00

Watford a reușit o întoarcere de scor memorabilă etapa trecută pe terenul lui West Ham, înscriind de 4 ori după ce era condusă în minutul 40 cu 2-0. A fost prima victorie a viespilor în 2015-16 și i-a adus în prima jumătate a clasamentului, cu 4 puncte. Man United a suferit după pauza internațională, pierzând în derby-ul orașului și joi în Europa League, cu Feyenoord.
Watford a câștigat 3 puncte la West Ham dar a plătit prin 3 accidentări. Okaka va lipsi cel puțin o lună, iar Kaboul și Prodl sunt incerți.
La United nu joacă Phil Jones și Mkhitaryan; Bailly e anunțat titular în ciuda unei accidentări ușoare. Valencia, Shaw și Rooney au fost odihniți cu Feyenoord și revin în primul 11, unde ar putea apărea din nou și Rashford, ca extremă dreaptă.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru un meci cu sub 2.5 goluri marcate.

Crystal Palace vs. Stoke, duminică ora 16.15

Crystal Palace a câștigat deplasarea de la Middlesbrough și ajunge la 3 meciuri fără înfrângere în toate competițiile după începutul greoi de sezon. Stoke e de nerecunoscut, cu un punct-obținut în prima etapă. Echipă lui Mark Hughes are cele mai puține puncte, cele mai puține goluri marcate și cele mai multe goluri primite în primele 4 etape.
Pape Souare a fost implicat într-un accident de mașină, rănile suferite urmând să-l țină departe de gazon până în primăvară. Campbell și Remy rămân pe lista absenților, dar Wickham și Sako revin. În privință lui Cabaye va fi luată o decizie înaintea meciului.
Stoke nu se bazează pe Shaqiri, Butland, Ireland și Afellay. Apt de joc va fi fundașul Glen Johnson, accidentat încă din februarie. Și Mame Diouf revine pe teren în acest meci. Antrenorul Mark Hughes poate sta pe bancă, deși a fost trimis în tribună în ultimul meci; se pare că galezul va fi doar amendat de federația engleză.

Recomandăm NO BET la acest meci.

Southampton vs. Swansea, duminică ora 16.15

Southampton a trecut cu 3-0 de Sparta Praga în Europa League și caută prima victorie în campionat. Sfinții au doar două egaluri, ambele pe teren propriu, cu Watford și Sunderland. Swansea e puțin mai liniștită, dar nu și mulțumită. Galezii au remizat acasă cu Chelsea în ultimul meci, al patrulea punct strâns până acum.
Jay Rodriguez a înscris ultimul gol cu Sparta Praga dar are probleme fizice și șansele să joace cu Swansea sunt de 50%, conform antrenorului Claude Puel. Gardoș, Boufal și Pied sunt accidentați.
Debutul lui Borja Baston la Swansea a fost amânat din cauza unei accidentări; dar spaniolul ar putea sta pe bancă în acest meci. Nathan Dyer va reveni abia în noiembrie.

Recomandăm NO BET la acest meci.

Tottenham vs. Sunderland, duminică ora 18.30

Au rămas trei echipe neînvinse în Premier League, iar Tottenham e una dintre ele. Echipa lui Pochettino a pierdut, însă, în Champions League cu Monaco, 1-2, pe Wembley. Antrenorul argentinian a recunoscut că se gândește să schimbe mai mulți titulari pentru acest meci. Sunderland e la polul opus, singurul rezultat pozitiv fiind în cupă, 1-0 în față lui Shrewsbury, echipă de ligă a treia. Sunderland are un punct în campionat și în ultima etapă a pierdut acasă cu Everton, 0-3, în urmă unui hattrick al lui Lukaku.
Danny Rose e accidentat la gazde și va reveni săptămâna viitoare. Suspendarea lui Dembele a expirat și belgianul e anunțat titular. Șanse mari să joace în urmă rotației au Sissoko și Wanyama.
Mai mulți absenți la Sunderland, toți accidentați: Mannone, Billy Jones, Larsson, Anichebe și Borini. Pienaar și Cattermole s-au antrenat normal și pot jucă.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru un gol marcat de Harry Kane, jucătorul lui Tottenham.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.