Ligue 1: ponturile şi analizele etapei

0

Campioana PSG deschide şi această rundă, la fel ca şi săptămâna trecută. Formaţia din capitala Franţei merge la Caen, vineri seară, însă derby-ul rundei are loc duminică, atunci când Marseille şi Lyon se vor afla faţă în faţă.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Caen vs. PSG – vineri, ora 21:45

Caen încearcă să profite de începutul slab de sezon al celor de la PSG, vineri, în primul meci al etapei din Franţa. Gazdele au un palmares bun pe teren propriu, în timp ce campionii Franţei au doar trei zile de pauză de la egalul cu Arsenal de marţi din Champions League. Unay Emery nu a reuşit să acopere golul lăsat în atac de plecarea lui Zlatan Ibrahimovic, iar nume importante precum Javier Pastore, Thiago Motta, Marquinhos, Blaise Matuidi, Grzegorz Krychowiak, Jese şi Hatem Ben Arfa au dezamăgit în minutele jucate până acum. Deşi a marcat cu Arsenal, Edinson Cavani a ratat ocazii uriaşe în faţa porţii.

Caen are în acest sezon două înfrângeri şi două victorii, ambele pe teren propriu, acolo unde se pare că se simte mai bine în faţa propriilor fani. Ivan Santini, Ronny Rodelin şi Julien Feret sunt cei mai activi jucători în acest debut de sezon, în care Caen le-a învins pe Lorient şi Bastia.

Ambele echipe au produs meciuri spectaculoase în acest sezon, cu o mulţime de goluri. Caen a marcat de 5 ori şi a încasat 6 goluri, în timp ce campionii de la PSG au dat 6 goluri şi au primit 4.

Recomandarea noastră pentru această partidă este NO BET!

Monaco vs. Rennes – sâmbătă, ora 18:00

Monaco are un start perfect de sezon, cu 6 victorii la rând, performanță peste așteptările tuturor. Cu Radamel Falcao si Thomas Lemar reveniți pe gazon, monegascii sunt pregătiți să îi facă față și lui Rennes, după victoria cu Tottenham din această săptămână. Rennes se simte și ea bine cu Christian Gourcuff pe bancă și atacă meciul de la Monaco de pe locul 6, după victoria cu Caen din etapa trecută, scor 2-0. La fel ca și Monaco, Rennes are un lot numeros ce o ajută să facă față la orice provocare. Clément Chantôme este singurul jucător accidentat de la oaspeți după ce și-a dizlocat umărul la antrenament săptămâna trecută. De la Monaco va absenta Nabil Dirar, accidentat în partida cu Tottenham. Monaco are trei egaluri la rând cu Rennes în toate competițiile, dar și o serie de 17 meciuri fără înfrângere pe teren propriu în Ligue 1.

Recomandarea noastră este victoria gazdelor la valoare minimă de 1.75

Nancy vs. Nantes – sâmbătă, ora 21:00

Nancy și-a schimbat radical stilul de joc și a obținut o victorie impresionantă etapa trecută cu Lorient, scor 2-0. Gazdele speră acum să obțină și o a doua victorie, împotriva unei echipe care nu se simte prea bine. Cei de la Nantes au pierdut etapa trecuta cu nou-promovata Metz cu 3-0, iar antrenorul René Girard a fost contestat atât de fani, cât și de președintele Waldemar Kita. Cei de la Nancy nu mai au probleme de efectiv, astfel că antrenorul Pablo Correa îi are la dispoziție pe Michaël Chrétien, Modou Diagne și Erick Cabaco, în timp ce nou sosiții Issiar Dia și Alou Diarra mai au de așteptat până la momentul debutului. De la Nantes vor lipsi fundașii Koffi Djidji și Diego Carlos. Charles N’Zogbia e așteptat să întărească atacul în orele următoare, dar sunt șanse mici ca el să fie legitimat până la startul partidei. Nantes n-a reușit să marcheze în ultimele 3 meciuri din Ligue 1 și a pierdut 5 din ultimele 6 partide.

Ne așteptăm la un meci strâns, sărac în goluri, dar cotele sunt ridicole, astfel recomandarea noastră pentru această partida este NO BET

Lorient vs. Lille – sâmbătă, ora 21:00

Lorient e singura echipă din Ligue 1 fără puncte în acest sezon și va încerca să spargă gheața în mecul cu Lille de pe teren propriu. La ultimul meci, cu Nancy, echipa lui Sylvain Ripoll nu a reușit decât să adune și mai mulți accidentați, în ciuda posesiei de 75%. Lindsay Rose, Pape Paye, Wesey Lautoa și Sylvain Marveaux sunt toți accidentați, în timp ce Benhamin Jeannot este suspendat în urma unui cartonaș roșu. De la Lille doar Junior Tallo este accidentat, iar marocanul Mounir Obbaddi este incert. Mijlocasul portughez Rony Lopes este gata să debuteze la Lille după împrumutul de la Monaco, iar intrarea sa este extrem de așteptată. Lorient a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri din Ligue 1, iar în 6 partide din această perioadă nu a reușit să marcheze.

Este genul de partidă la care vă recomandăm cu caldură NO BET

Bordeaux vs. Angers – sâmbătă, ora 21:00

Bordeaux are o serie bună, cu 3 victorii în ultimele 4 partide, între care și o victorie spectaculoasă cu Lyon, scor 3-1. La gazde, Maxime Poundjé, Jérémy Toulalan și Nicolas Maurice-Belay sunt accidentați la fel ca și etapa trecută, astfel că antrenorul Jocelyn Gourvennec nu va opera schimbări de efectiv. Angers vine cu un moral bun, după victoria cu Dijon din etapa trecută, în care a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 3-1.  Billy Ketkeophomphone este suspendat, iar Alexandre Letellier și Jamel Saihi sunt accidentați. Angers n-a reușit să marcheze în ultimele 4 meciuri din deplasare și a pierdut trei dintre ele. Bordeaux a marcat peste 2.5 goluri contra lui Angers în ultimele 3 partide din toate competițiile.

Recomandăm victoria gazdelor la valoare minimă 1.85

Dijon vs. Metz – sâmbătă, ora 21:00

Dijon a revenit cu picioarele pe pământ etapa trecută, cand a fost învinsă de Angers cu 3-1. În fața lui Metz, gazdele vor avea nevoie de o evouție asemanătoare cu cea care le-a adus victoria istorică din meciul cu Lyon, una din marile surprize ale startului de sezon. Metz e in formă și vine după trei victorii din patru partide. Valentin Rosien este accidentat la gazde, iar Jordan Marie este suspedat, în timp ce Metz se confruntă cu mai multe probleme de lot. Opa Nguette, Kévin Lejeune și Matthieu Udol au accidentări de durată, ceea ce înseamnă că Milan Bisevac și Benoit Assou-Ekotto sunt așteptați să debuteze.

Vă propunem o selecție curajoasă: goluri în ambele porți la cota minimă 1.90

Toulouse vs. Guingamp – sâmbătă, ora 21:00

Toulouse a fost învinsă pentru prima dată în acest sezon etapa trecută in Corsica, acasă la Bastia, dar atmosfera din lotul gazdelor rămâne una bună. Adversara e însă una din cele două echipe rămase neînvinse în acest sezon, Guingamp. Etapa trecută a făcut doar 1-1 cu Montpellier, suficient însă ca oamenii lui Antoine Kombouaré să inspire teamă la Toulouse. Mai ales ca gazdele sunt fără aportul unor jucători accidentați precum Tongo Doumbia, Pavle Ninkov, Jean-Daniel Akpa-Akpro și Somalia. Antrenorul Pascal Dupraz a primit și o veste bună: Oscar Trejo și Steeve Yago sunt recuperați și pot să joace. Oaspeții nu au absențe importante, iar antrenorul nu va risca modificări importante în primul 11. Toulouse a câștigat 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu în Ligue 1, dar Guingamp a învins gazdele în ultimele 3 partide din toate competițiile.

Recomandăm un meci fără eșec pentru oaspeți, X2 fiind cotat generos la 1.80

Montpellier vs. Nice – duminică, ora 16:00

Deşi a deschis scorul în toate meciurile, Montpellier a adunat doar 2 puncte până acum. Nice e prima în Ligue 1, alături de vecinii de la Monaco, după victoria cu 3-2 din meciul cu Marseille de etapa trecută. Nice şi-a arătat lipsa de experienţă din Europa în timpul săptămânii, când a pierdut cu Schalke în Europa League. Faptul că joacă la 3 zile ar putea să atârne destul de greu pentru oaspeţi. Gazdele nu mai au probleme cu accidentările după revenirea lui Hilton. Lucien Favre va roti o parte din jucători în schimb la Nice. După ce a jucat două meciuri în cateva zile, Mario Balotelli are şanse să fie odihnit. Oaspeţii au câştigat 5 din ultimele 6 partide în Ligue 1.

Cotele nu avantajează pariorii la acest meci, astfel că recomandarea noastră este NO BET

Saint Ettienne vs. Bastia – duminică, ora 18:00

Cu Christophe Galtier pe bancă, Saint Etienne are cel mai slab start de sezon din ultimii 6 ani!  Robert Beric este eroul echipei în acest început de sezon, cu goluri egalizatoare în partidele cu PSG şi Mainz din Europa League. Bastia vine după victoria cu Toulouse în care a demonstrat că fazele fixe sunt punctul forte al echipei, cu 4 goluri din 5 reuşite în asemenea mod. Totuşi, Bastia nu a mai câştigat acasă la Saint-Etienne din 1994! Gazdele au o serie de patru remize consecutive, iar antrenorul nu are fundaş dreapta, cu  Pierres-Yves Polomat şi Cheikh M’Bengue accidentaţi. Antrenorul va apela la Florentin, fratele mai mic al lui Paul Pogba, cel mai scump jucător din istorie. Şi Bastia are probleme de lot. Florian Raspentino, Ismaël Diallo, Alexander Djiku şi Farid Boulaya au accidentări de durată, Abdelhamid El Kaoutari încă nu este pregătit fizic, iar Sébastien Squillaci nu poate să joace 3 partide într-o săptămână.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.70

Marseille vs. Lyon – duminică, ora 21:45

Marseille a făcut un meci bun etapa trecută cu Nice, dar a pierdut pe final din cauza portarului. Lyon a dat semne că îşi revine după înfrângerile umilitoare din acest început de sezon cu victoria din Champions League de pe teren propriu cu Dinamo Zagreb, scor 3-0. Derby-ul se anunţă oricum incendiar. Poliţia le-a interzis fanilor oaspeţilor să meargă la Marseille de teama incidentelor violente. Lyon e însă fără aportul golgheterului Alexandre Lacazette, accidentat timp de o lună, iar Maxime Gonalons şi Emanuel Mammana sunt suspendaţi pentru acest meci. De la Marseille vor lipsi Lassana Diarra, Romain Alessandrini şi Abou Diaby, dar Rod Fanni şi Rémy Cabella sunt apţi pentru joc. Marseille n-a mai primit gol de trei meciuri pe teren propriu , dar Lyon are o serie de 13 meciuri din 14 fără înfrângere acasă la Marseille. Gazdele sunt neînvinse în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu.

Este foarte posibil ca absenţele importante din ambele tabere să îşi pună amprenta pe cursul jocului şi să asistăm la o încleştare echilibrată. Recomandăm PSF X la minim 1.70

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.