La Liga: ponturile şi analizele etapei a patra

0

După un dublu 6-0 în sezonul trecut, Real Madrid şi Espanyol se află din nou faţă în faţă, în etapa a patra a Spaniei. Campioana Barcelona se deplasează la nou-promovata Leganes, sâmbătă după-amiază, iar duminică avem programat şi capul de afiş al rundei, Athletic Bilbao-Valencia.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Betis vs. Granada – vineri, ora 21:45

Real Betis şi Granada deschid vineri etapa din Spania, iar gazdele sunt favorite după victoria dramatică de etapa trecută de pe terenul Valenciei, scor 3-2. Ruben Castro a fost din nou eroul celor de la Betis, cu reuşita sa din minutul 90. Castro are un palmares excelent cu echipa oaspete, 5 goluri în ultimele 6 partide. Jonas Martin este accidentat şi nu va juca.

Granada n-a mai câştigat din noiembrie 2012 pe terenul lui Betis, loc în care doar Malaga şi Barcelona au mai bătut din luna ianurie. Oaspeţii vin după două înfrângeri consecutive, 1-5 cu Las Palmas înainte de pauza internaţională şi 1-2 cu Eibar, etapa trecută. Sergi Samper are probleme medicale, dar se pare că va fi recuperat până la startul partidei de la Sevilla.

Recomandăm victoria gazdelor la cote minime de 1.90.

Leganes vs. FC Barcelona – sâmbătă, ora 14:00

Leganes a suferit prima înfrângere din noul sezon etapa trecută cu Gijon, la fel și Barcelona, dar pe teren propriu, cu Alaves. Catalanii s-au răzbunat marți în Champions League pe scoțienii de la Celtic pe care i-au învins cu 7-0. Messi și compania vor dori să procedeze la fel și în La Liga, contra nou-promovatei Leganes. Luis Enrique nu i-a convocat pe Sergio Busquets, Aleix Vidal și Lucas Digne, în timp ce portarul Ter Stegen și-a revenit după accidentare și are șanse mari să joace. Gazdele nu au probleme de lot pentru această partidă. Cifrele sunt de partea Barcelonei înaintea unui asemenea meci. Catalanii au o medie de peste 2.5 goluri marcate în 16 din ultimele 19 meciuri disputate. Campioana Spaniei a câștigat 10 din ultimele 12 deplasări și are o serie de 4 deplasări fără gol primit.

Tot respectul pentru debutul admirabil al gazdelor în La Liga, dar Barcelona e cu mult peste, astfel că recomandarea noastră ca oaspeții să câștige la minim 2 goluri diferență la cota 1,55 are șanse foarte mari de rușită

Atletico Madrid vs. Sporting Gijon – sâmbătă, ora 17:15

Atletico Madrid nu a avut un start bun de sezon, dar echipa lui Simeone pare că începe să își revină. Echipa din Madrid are o serie de trei meciuri la rând fără gol primit, cu PSV, Celta si Leganes, iar Griezmann și-a anunțat revenirea etapa trecută cu Celta, când a marcat 2 din cele 4 goluri. Sporting e însă încă neînvinsă în acest sezon, cu victorii în fața lui Bilbao si Leganes pe teren propriu. În deplasare au însă două meciuri egale până acum. De la gazde, Tiago s-a alăturat lui Cerci și Moya pe lista accidentaților, în timp ce oaspeții au probleme doar cu Moi Gomez, accidentat în urmă cu câteva zile. Stadionul Vicente Calderon este o fortăreață în la Liga. Atletico e neînvinsă de 18 meciuri pe propriul teren, iar 7 din ultimele 9 partide s-au încheiat fără gol primit de oamenii lui Simeone.

Recomandăm NO BET pentru acest meci

Eibar vs. Sevilla – sâmbătă, ora 19:30

Eibar a învins-o pe Granada etapa trecută în 10 oameni, iar Pedro Leon a reușit al doilea gol al său în trei meciuri. Dar oaspete este Sevilla, echipă care vine cu moralul ridicat după egalul reușit pe terenul lui Juventus în Champions League. Oamenii lui Jorge Sampaoli sunt neînvinși în acest sezon, iar în deplasare nu au primit gol până acum. De la gazde va lipsi Asier Riesgo, suspendat în urma cartonașului roșu primit etapa trecută. De la Sevilla lipsesc Benoît Trémoulinas, Michael Krohn-Dehli și David Soria, în timp ce Samir Nasri ar putea lua loc pe bancă după ce s-a chinuit cu o infecție toată săptămâna.

PSF X la cote minime de 1,75 pare o alegere înțeleaptă

Las Palmas vs. Granada – sâmbătă, ora 21:45

Las Palmas a pierdut etapa trecută cu Sevilla, iar acum va încerca să-și recupereze punctele de la Malaga. Gazdele au primit gol în toate partidele de până acum, dar au și marcat 10! Malaga vine după prima înfrângere din acest sezon, 0-2 cu Villarreal, asta după egaluri obținute în primele etape. David Garcia, Michel Macedo, Hernan și Jonathan Viera se confrunta cu probleme fizice, dar sunt toți sub comanda antrenorului Quique Setien. De la Malaga, Jony este accidentat, în timp ce Welington este incert. Las Palmas este neînvinsă de 5 meciuri pe teren propriu, iar toate partidele nou-promovatei sunt spectaculoase. Au fost marcate peste 2.5 goluri în 8 din ultimele 10 partide.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.70

Osasuna vs. Celta Vigo – duminică, ora 13:00

Gazdele caută prima victorie din acest sezon, după ce au reuşit să obţină un singur punct în acest inceput de campionat. Celta Vigo vine şi ea după primul egal obţinut în acest sezon, dar în Europa League cu Standard Liege. În La Liga, oamenii lui  Eduardo Berizzo au trei înfrângeri, între care şi un 0-4 cu Atletico Madrid în etapa precedentă. Fausto s-a alăturat listei de accidentaţi de la Osasuna, iar Tano este suspendat. La oaspeţi revine marcelo Diaz şi îi va lua locul lui Nemanja Radoja ca mijlocaş defensiv. Celta a încasat cel putin 2 goluri în ultimele trei deplasări şi are o serie de 4 înfrângeri la rând.

Recomandăm evitarea acestei partide–NO BET

Athletic Bilbao vs. Valencia – duminică, ora 17:15

Bilabo a obţinut prima victorie din nou sezon în deplasarea cu Deportivo, iar acum caută să continue o serie bună în La Liga, dar în timpul săptămânii a pierdut cu 0-3 în Europa League cu Sassuolo. Valencia a pierdut primele trei partide din noul sezon, în ciuda faptului că a marcat patru goluri. Enzo Pérez este suspendat de la oaspeţi pentru acest meci, iar Ezequiel Garay este accidentat. Bilbao e neînvinsă în ultimele 5 meciuri cu Valencia în toate competiţiile, iar „liliecii” au pierdut ultimele 6 meciuri din campionat.

Recomandăm cota minimă 1.90 pentru minim 3 goluri în meci

Villarreal vs. Real Sociedad – duminică, ora 19:30

Cu victorii în meciuriel cu Malaga şi Zurich, „Submarinul galben” speră să continue seria bună pe teren propriu cu Real Sociedad. Oaspeţii au adunat patru puncte din nouă posibile şi au un moral bun. Rămâne de văzut dacă vor avea forţa necesară pentru a străpunge apărarea gazdelor, care a primit un singur gol în 270 de minute de joc. De la Villarreal lipseşte Soldado, accidentat, dar Bakambu este recuperat şi poate să intre. Gazdele au o serie de 11 meciuri cu mai puţin de 2.5 goluri pe teren propriu şi n-au mai înscris pe El Madrigal de 3 meciuri. Cu toate astea, Villarreal este neînvinsă de 8 meciuri în toate competiţiile cu Sociedad.

Recomandăm o cotă generoasă de 2.10 pentru goluri în ambele porţi

Espanyol vs. Real Madrid – duminică, ora 21:45

După victoria grea cu Sporting din Champions League, Real Madrid merge pe terenul lui Espanyol în etapa a patra din La Liga. Zidane a primit veşti proaste din partea medicilor. Cristiano Ronaldo este răcit, iar Gareth Bale este incert după accidentarea la şold din meciul cu Sporting. Marco Asensio şi Lucas Vazques au şanse să le ia locul celor doi, aşa cum au făcut-o şi în primele etape. Chiar şi fără Ronaldo pe teren, Real a câştigat primele trei partide din La Liga şi a luat avans de trei puncte faţă de marea rivala, Barcelona. Real vine după 15 meciuri la rând câştigate în campionat şi o serie de 8 meciuri consecutive cu victorie în partidele cu Espanyol. S-au marcat peste 2.5 goluri în 13 din ultimele 15 partide disputate de Real.

Recomandăm ambele echipe marchează şi minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.00

Deportivo Alaves vs. Deportivo La Coruna – luni, ora 21:45

Alaves e surpriza sezonului în La Liga, o nou-promovată neînvinsă până acum deşi a jucat cu Atletico Madrid, Sporting Gijon sau Barcelona. Gazdele vor încerca să-şi menţină seria bună la partida cu Deportivo La Coruna, echipă care nu se simte bine în acest început de sezon, în ciuda invesitiţiilor masive din vară. Super Depor nu a mai marcat în ultimele doua partide, remiza albă cu Betis şi înfrângerea cu Bilbao, 0-1. Gazdele nu au probleme de lot, iar antrenorul nu are motive să producă schimbări în echipa de start. Florin Andone e anunţat titular în atacul oraspeţilor după accidentarea lui Joselu din etapa trecută. Atacantul român nu a marcat până acum in La Liga, asta după ce a marcat peste 20 de goluri sezonul trecut în Segunda. Deportivo n-a mai câştigat în deplasare de 12 meciuri şi are o medie de sub 2.5 goluri în ultimele 8 partide disputate în deplsare.

Recomandăm evitarea acestei partide–NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.