Bundesliga: ponturile şi analizele etapei

0

Dacă Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au meciuri facile în weekend, etapa a treia din Bundesliga aduce dispute foarte interesante. Două dintre ele au loc sâmbătă, respectiv Hoffenheim-Wolfsburg şi Frankfurt-Leverkusen, iar duminică este programat duelul Hertha-Schalke.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

FC Koln vs. Freiburg – vineri, ora 21:30

Meciul-uvertură al etapei din Bundesliga pune față în față două echipe de mijlocul clasamentului, care vor, fiecare la rândul ei, să se impună în acest joc împotriva unei potențiale vecine de ierarhie. Koln, desigur, este ușor avantajată de faptul că evoluează pe teren propriu, însă acest lucru nu îi garantează obținerea de puncte în mod automat, fără luptă.

Freiburg este o echipă incomodă, care se poate cantona în apărare. Un astfel de joc i-ar enerva pe cei de la Koln, iar cartonașele galbene pot apărea cu ușurință. Abonat la avertismentele arbitrilor este Bittencourt, de la gazde, care deja are două intrări pedepsite de arbitri, în acest debut de stagiune.

Absențele sunt numeroase. La Koln nu vor juca Lehmann, Kesler, Maroh, Rausch și Rudnews. Să vedem dacă Maximillian Phillip, cel mai în formă fotbalist al oaspeților, va face față provocării de a fi iarăși lider de valoare.

La vizitatori nu vor intra în teren, din cauza traumelor, următorii jucători: Fohrenbach, Kempf, Niederlechner și Torrejon. Koln este neînvinsă până acum, dar în sezonul anterior a pierdut trei meciuri cu Freiburg, unul în Cupă.

Miza noastră merge spre dubla de X2, care poate fi jucată la un minimum de 1.90.

Bayern Munchen vs. Ingolstadt – sâmbătă, ora 16:30

Meci ușor pentru bavarezi, care nu se pot împiedica de o echipă modestă, ca Ingolstadt. Ploaia de goluri administrată de Bayern tuturor adversarilor întâlniți, în campionat, Cupă, Supercupă și Liga Campionilor, ne fac să credem că nu există posibilitate pentru oaspeți să scape de o bătaie severă pe Allianz Arena.

Ingolstadt nu a învins în ultimele 7 partide, iar Bayern Munchen nu a pierdut în ultimele 12 meciuri oficiale. Lewandowski este în mare formă, cu 4 goluri marcate în acest sezon, chiar noi oferind un pont pe pofta lui de reușite, etapa trecută. Poate că acum nu va marca, dar cu siguranță Bayern va câștiga meciul cu Ingolstadt.

Badstuber și Hummels au accidentări de durată, în timp ce oaspeții nu îi pot folosi pe Bregerie și Hansen.

Sugestia noastră este să pariați un handicap asiatic -2,5 -3, care poate să ne aducă pe bilete un coeficient minim de 1.95. În acest caz, dacă Bayern bate cu fix 3 goluri diferență, jumătate din pariu este câștigător, iar jumătate din miză se returnează.

Borussia Dortmund vs. SV Darmstadt – sâmbătă, ora 16:30

O analiză care seamănă destul de mult cu cea de la meciul lui Bayern. Borussia Dortmund vine după acel scor de tenis, neverosimil poate, 6-0 în Liga campionilor, pe terenul Legiei Varșovia, în Polonia. Borussia este în formă excelentă, iar în campionat dorește să șteargă impresia negativă conturată de înfrângerea din etapa trecută, 0-1 pe terenul nou-promovatei Leipzig.

Efectivul gazdelor este subțiat de câteva accidentări, cum ar fi cea a lui Sven Bender, cea mai importantă absență. Mai lipsesc Durm, Merino, Reus și Subotic. Japonezul Kagawa s-a alăturat și el recent acestei liste, dar Borussia are un lot numeros și valoros. Oaspeții i-au lăsat acasă pe Victor Obinna, suspendat, dar și pe Gondorf, Platte și Rosenthal, toți trei accidentați.

Darmstadt, care a învins pe Frankfurt cu 1-0 săptămâna trecută, poate fi o echipă surprinzătoare, numai că, în opinia noastră, nu astăzi contra Borussiei. Gazdele nu au uitat nici de acel egal din sezonul anterior, de acasă, 2-2, care acum reprezintă un motiv în plus de ambiție.

Borussia va juca tare încă din prima repriză, așa că sugerăm pronosticul 1 pauză, cotat minimalistic cu 1.45.

Hamburg vs. RB Leipzig – sâmbătă, ora 16:30

O încleștare acerbă va fi între cele două formații. Nou-promovata Leipzig a obținut un mare succes în etapa trecută, învingând, așa cum și noi am prezis, pe Borussia Dortmund, cu 1-0. Esticii sunt foarte motivați de debutul excelent în Bundesliga, dar, este posibil, ca meciul de la Hamburg să îl depășească în dificultate pe cel cu Borussia.

Echipe de valori sensibil egale, conform cotațiilor de la începutul sezonului, Hamburg și Leipzig vor avea un meci de uzură, o luptă oarbă, care poate fi tranșată de o execuție spectaculoasă. Hamburg a pierdut ultimul meci destul de categoric la Leverkusen, cu 3-1 și nu se poate baza pe Djourou și Diekmeier, ambii accidentați. La rândul ei, echipa oaspete nu i-a convocat pe Coltorti, Gipson și Klostermann, toți trei loviți.

Terenul propriu va fi o presiune suplimentară pentru gazde, iar din sugestia de pariere face parte, obligatoriu, semnul X. Mergem pe mâna dublei de X2, care poate fi jucată începând de la 1.45.

Hoffenheim vs. Wolfsburg – sâmbătă, ora 16:30

Două echipe cu stări de spirit și cu rezultate diametral opuse. Wolfsburg nu a mai pierdut de patru meciuri, în timp ce Hoffenheim nu a mai câștigat de patru meciuri. Altfel, cele două au loturi a căror valoare le permite o aspirație de mijlocul clasamentului, dar tocmai de aceea meciul este periculos, pentru că practic se poate întâmpla orice.

Balanța se înclină sensibil spre gazde nu doar din pricina terenului propriu, care poate fi un avantaj important în aceste circumstanțe. Hoffenheim are un jucător în formă și cu lipici la gol, Mark Uth, deja de trei ori marcator în sezonul de Bundesliga.

Schwegller, Terrazino și Vargas sunt indisponibili din motive medicale la gazde, în timp ce oaspeții nu i-au convocat, tot din cauza accidentărilor, pe Azzaoui, Guilavogui și Wollscheid.

În mod normal, ar fi trebuit ca pentru acest meci recomandarea noastră să fie No Bet. Totuși, un al șaselea simț, coroborat și cu inversarea informației din primul paragraf, ne fac să credem că Hoffenheim poate să întrerupă seria neagră, atât timp cât nici Wolfsburg nu este o echipă atât de valoroasă încât să prelungească foarte mult șirul rezultatelor pozitive.

Sugestia plauzibilă pe care o alegem pentru dumneavoastră este să jucăm cu încredere dubla de 1X, la o cotă minimă de 1.60.

Frankfurt vs. Bayer Leverkusen – sâmbătă, ora 16:30

Meci tare în care Frankfurt pleacă cu gândul de a recupera punctele pierdute la Darmstadt, în runda anterioară. Varela, Stendera, Medojevic și Blum sunt accidentați, iar în lot nu va intra nici brazilianul Hector, suspendat. Forța de joc și de șoc a lui Frankfurt este deci atenuată destul de vizibil în aceste condiții, gazdele neavând o bancă de rezerve suficient de valoroasă ca să înlocuiască titularii în orice condiții.

Aspirinele sunt o echipă cu un trecut glorios, la care a lucrat și actualul selecționer al României, Christoph Daum. Ei au un jucător în mare formă, Pohjanpalo, autor a patru goluri. dacă la pronunție este mai greu cu acest nume, în schimb suntem convinși că el va juca un rol determinant în atacul oaspeților, echipă care, bine de precizat pentru analiza noastră, a înscris cel puțin odată în ultimele 14 partide oficiale disputate.

Belarabi și Yurchenko vor lipsi de la Leverkusen, echipă care vine obosită după acel 2-2 cu TSKA Moscova, din Liga Campionilor.

Luând în considerare toate aceste aspecte, credem că e potrivită sugestia pariului în care ambele echipe vor marca, de găsit la o cotă minimă de 1.65.

Borussia Monchengladbach vs. Werder Bremen sâmbătă, ora 19:30

Borussia Park din Monchengladbach va găzdui meciul dintre Borussia Monchengladbach și Werder Bremen, unul foarte dificil pentru pariori, în ciuda primei impresii care ar conduce spre o altă alternativă.

Werder Bremen nu excelează la capitolul apărare, primind 8 goluri până acum. Gazdele încă nu au găsit cheia constanței în evoluție, dovadă fiind și acel 1-3 de la Freiburg, care a întristat suporterii Borussiei.

E important să consultăm și lista indisponibililor, care conține destule nume importante. Amfitrionii nu îi vor avea în formulă pe Doucoure, Hermann și Scholz, în timp ce formația oaspete a venit la acest meci fără Caldirola, Kainz, Kruse și Moisander.

Gradul de imprevizibilitate, implicit riscul asociat unui pariu pe acest meci, este destul de mare. De aceea, prin prisma pragmatismului, sugestia noastră pentru meciul Monchengladbach – Bremen este NO BET.

Augsburg vs. Mainz – duminică, ora 16:30

Augsburg și Mainz vor lupta până la epuizare pentru punctele puse în joc, în primul meci al zilei de duminică, în Bundesliga. Mainz are o apărare șubredă, care a încasat deja suma de 6 goluri. De aceea, Augsburg poate forța pe cartea atacului, după studiul efectuat asupra jocului echipei adverse.

Nici Augsburg nu este mult mai în formă în momentul actual, înfrângerea la scor de neprezentare din meciul cu Wolfsburg, de exemplu, ridicând serioase semne de întrebare cu privire la coeficientul de valoare al actualului lot. Cert este că ambele combatante privesc această partidă ca pe o oportunitate deosebită de relansare, după un start ratat, atât într-o tabără, cât și în cealaltă.

Friedrich, Max și Stafylidis vor absenta de la gazde. Oaspeții îi notează la capitolul indisponibili pe Samperio și Silva, în timp ce Bussmann este suspendat.

Nu ne hazardăm asupra vreunui pronostic la acest meci, deci sugestia noastră este NO BET.

Hertha Berlin vs. Schalke 04 – duminică, ora 18:30

Etapa se încheie cu un duel de gală, foarte echilibrat, între două echipe frumoase, care promit spectacol de valoare în actuala ediție a Bundesligii. Hertha și Schalke sunt echipe cu valori autentice, dar și cu o disciplină de grup tipic germanică. Aceste aspecte ordonează foarte frumos jocul celor două, care este, în egală măsură, estetic și eficient.

Gazdele sunt văduvite de prezența unui contingent numeros de jucători care populează paturile infirmeriei. Vor lipsi, fiind accidentați, următorii: Duda, Langkamp, Pekarik, Ronny și Weiser. De la Schalke va lipsi fiind indisponibil, doar spaniolul Coke. Di Santo și mai ales Huntelaar sunt cu semnul întrebării, decizia de a fi sau nu utilizați fiind una de moment.

În general, în meciurile directe dintre cele două, în ultima vreme, s-au înscris minimum două goluri. Credem însă că acest joc va fi unul deschis, pe placul publicului și cu destule reușite ofensive. Sugestia înaintată este cea că ambele echipe vor marca în această partidă, cota minimă pentru acest eveniment fiind de 1.80.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.