Serie A: ponturile şi analizele etapei

0

Avem o rundă foarte interesantă în Serie A, cu două meciuri de interes maxim, ce vor avea loc duminică: Inter-Juventus şi Fiorentina-AS Roma. Etapa este deschisă vineri seară, de disputa Sampdoria-AC Milan, şi continuată sâmbătă cu Lazio-Pescara şi Napoli-Bologna.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Sampdoria vs. AC Milan – vineri, ora 21:45

Meci foarte interesant care deschide etapa din Il Calcio. Sampdoria este destul de puternică pe teren propriu, acest lucru fiind de luat în seamă în judecata de parior, pe marginea acestui meci. Milanezii vin după un meci pe care vor să îl uite cât mai repede, înfrângerea în fața rivalei de tradiție Napoli, cu scorul de 4-2. Este clar că sunt mari probleme în apărarea milaneză, care încasează goluri cu ușurință. Portarul Donnarumma, foarte talentat, este încă fraged la cei 18 ani și poate greși. Dacă mai includem și pasul greșit de săptămâna trecută, cu Udinese acasă, 0-1, plus cele două goluri încasate de la Torino în runda inaugurală, avem un tablou mai clar asupra defensivei rosso-neri.

Dar, pe de altă parte, oaspeții îl au pe Bacca în avanposturi, care a marcat trei goluri în startul campionatului. În aceeași linie, precizăm și că Sampdoria a marcat cel puțin un gol, în ultimele trei partide. Din conjugarea celor două tipuri de informații, rezultă clar că Sampdoria va marca în acest meci.

Absențele anunțate pentru această dispută sunt: Alvarez (suspendat), Djuricic și Tozzo, la Sampdoria, respectiv Kucka (suspendat), Bertolacci, Zapata și Fernandez.

Pronosticul sugerat de noi este peste 2.5 goluri, de jucat la o cotă minimă de 1.85

Lazio vs. Pescara – sâmbătă, ora 19:00

Meci între două echipe imprevizibile. Lazio chiar a avut câteva rezultate interzise pariorilor, începând cu acel 4-3 de la Atalanta, din runda inaugurală. Echipa oaspete se bazează foarte mult pe forma lui Zampano, autor a două pase decisive în acest sezon, care poate fi genial în unele momente. Bahebeck este principalul om pe care mijlocașul de creație îl alimentează cu baloane utile, în careul advers.

Lazio, cu numai patru puncte strânse în cele trei meciuri de până acum, are nevoie de un rezultat pozitiv. Lazialii vor un balon de oxigen de la acest meci contra Pescarei, echipă însă care a anihilat rapid tracul debutului în Serie A, fiind, să nu uităm, o nou-promovată. La gazde este anunțat titular ca fundaș stânga, Ștefan Radu.

Pescara propune goluri multe, peste 2.5 ca medie în cele trei etape, însă acest motiv este destul de fragil pentru a alege respectivul eveniment pentru buletinele de pariuri.

Cele două formații sunt inconstante, așa că singura sugestie plauzibilă, în acest caz, este No BET.

Napoli vs. Bologna – sâmbătă, ora 21:45

Napoletanii, vicecampioni en-titre, vor încerca să ducă șirul rezultatelor pozitive consecutive la 7, plecând cu un ascendent moral important, din acest punct de vedere. Bologna nu este o echipă rea, dar mai are nevoie de maturitate pentru a se implica într-un război cu granzii din Serie A.

Pe San Paolo este o atmosferă incendiară, iar oaspeții câștigă puncte foarte greu. Din nefericire, pentru microbiștii români, fundașul Vlad Chiricheș nu va putea fi utilizat la Napoli, elcontinuând să fie accidentat. În schimb, în atac,  Jose Callejon este golgheter stagional cu patru goluri marcate.

Mirante și Rizzo sunt indisponibilii anunțați de Bologna pentru această deplasare.

În ultimele două deplasări în sud, Bologna are un golaveraj groaznic cu Napoli, 0-9.

Deși este mai mult simbolică, vă sugerăm să nu riscați variante fanteziste la număr de goluri, ci să mergeți pe mâna solistului sigur reprezentat de victoria gazdelor.

Cota minimă înscrisă în oferte este de 1.25.

Udinese vs. Chievo – duminică, ora 13:30

Udinese și Chievo deschid balul duminical al fotbalului italian. La ora amiezii, cele două formații se vor confrunta pe Dacia Arena din Udine, meciul urmând a fi, conform specialiștilor din Italia, unul foarte echilibrat.

Pentru a judeca acest pariu, este necesar să știm că Stipe Perica a înscris deja două goluri și este golgeterul friulanilor. El este, de altfel, principala amenințare a porții echipei oaspete. Chievo a obținut un punct important în partida cu Lazio Roma, 1-1, în probabil cea mai bună evoluție din sezonul 2016-2017. În general, Chievo este o echipă care joacă destul de închis, ultimele trei jocuri însemnând sub 2.5 goluri pe linie.

Heurtaux și Samir sunt accidentați din lotul lui Udinese, în timp ce veronezii nu raportează nicio absență notorie, în perspectiva acestui joc. Credem că partida va fi una de uzură, fără prea multe ocazii, iar sugestia statisticii, sub 2.5 goluri, pare a fi cel mai bun pronostic. Cota minimă la care se poate juca acest pronostic este de 1.55.

Cagliari vs. Atalanta – duminică, ora 16:00

Meci foarte interesant pe Sant”Ellia, în care presiunea maximă este pe umerii echipei gazdă. Cagliari nu se află în cel mai bun moment al sezonului, după trei meciuri fără victorie și 7 goluri primite. Mai mult, etapa trecută a fost una de coșmar. Storari a primit cartonaș roșu și este suspendat pentru partida cu Atalanta, în timp ce maratonistul Artur Ioniță, mijlocaș de mare travaliu, internațional moldovean, a suferit o accidentare gravă care îl va ține câteva luni departe de gazon. Dessena are o accidentare mai veche și nu s-a refăcut.

De partea cealaltă, echipa din Bergamo este capabilă de orice și va da totul pentru trei puncte prețioase în clasamentul adevărului. Franck Kessie are poftă de fotbal, fiind golgeterul oaspeților, cu patru reușite stagionale.  Atalanta are efectivul complet, iar în runda trecută a bifat primele puncte din campionat, după 2-1 cu Torino.

Oaspeții nu vor pierde acest meci, deci sugestia de pariere este acoperirea cu dubla de X2, de jucat la o cotă minimă de 1.50.

Crotone vs. Palermo – duminică, ora 16:00

Un alt duel între două echipe situate în partea inferioară a clasamentului. Este a doua situație de acest gen pentru Crotone, care și runda trecută a jucat împotriva ocupantei locului 19, Empoli atunci, unde a pierdut cu scorul de 2-1.

Crotone nu are nici un punct în cele trei runde de Serie A disputate până acum, fiind eliminată și din Cupa Italiei, în primul tur, de divizionara secundă Hellas Verona. Palermo, cu noul său antrenor pe bancă, Roberto De Zerbi, nu a găsit nici ea calea spre performanță, având un singur punct la activ. Etapa trecută echipa a fost învinsă destul de clar pe teren propriu de Napoli, cu 3-0.

Giuliano,Morganella și Quaison sunt absențele anunțate de oaspeți. La Crotone nu vor juca Rosi, accidentat, și Dussenne, care este suspendat.

Considerăm că lanterna roșie a clasamentului se va motiva foarte bine pentru a sparge gheața, așa că sugerăm dubla de 1x la acest meci, care poate fi jucată la un nivel minim de  1.50.

Sassuolo vs. Genoa – duminică, ora 16:00

Sassuolo vine după succesul de proporții din grupele Europa League, când a învins joi, pe teren propriu, pe Athletic Bilbao cu 3-0. Dar, să nu uităm, ultimul meci în campionat pe Stadionul Mapei a însemnat o înfrângere la același scor în fața Pescarei. Deci echipa poate parcurge în doar câteva zile drumul de la vârful de formă până la abis.

Sassuolo nu excelează la capitolul defensivă, având șase goluri la pasiv. Echipă totuși capabilă de surprize, Sassuolo va întâlni un adversar greu, pe Genoa, care nu a avut meci la mijlocul săptămânii.

Cu 9 puncte, Genoa este în grupul fruntaș, iar golaverajul ei, 6-2, notează un randament foarte bun. Doar argentinianul Gentilleti, accidentat mai demult, nu poate evolua. În schimb, gazdele nu îi pot utiliza pe Berardi și Sensi.

În mod normal, judecând după aspectele de mai sus, am merge pe un rezultat în favoarea oaspeților. Totuși, acest meci este periculos deoarece nu se știe cât va continua Genoa să învingă, așa că ne mărginim să vă sugerăm, în cazul de față, NO BET.

Torino vs. Empoli – duminică, ora 16:00

Meci special între Torino și Empoli. Cea de-a doua formație a orașului de la poalele Alpilor a început excelent actualul sezon și, după ce atâția ani a stat în umbra marii rivale locale Juventus, simte că poate să facă o mare performanță. Chiar dacă din deplasări nu a adus nici un punct, întăririle cu portarul Joe Hart de exemplu, sunt importante și traduc intențiile conducerii.

Totuși, dacă în condiții normale Torino era certă favorită, acum lipsesc câțiva jucători importanți. Golgeterul Andrea Belloti, 4 goluri marcate, este accidentat la coapsă. Alți fotbaliști indisponibili de la gazde sunt Ajeti, Gomis, Ljaic, Lopez și Padelli. Empoli nu l-a raportat printre absenți decât pe Costa.

Oaspeții, cu pretenții și aspirații mult mai modeste, au obținut primele puncte săptămâna trecută, când au învins acasă lanterna roșie, Crotone, cu 2-1.

Chiar cu sumedenia de absențe de care vorbeam, sugestia noastră merge pe solistul Torino, de jucat la o cotă minimă de 1.70.

Inter vs. Juventus – duminică, ora 19:00

Două echipe de forță și de tradiție ale fotbalului italian închid etapa cu numărul patru din Serie A. Inter Milano vine după dușul rece din Europa League, fiind învinsă neașteptat de Hapoel Beer Sheva, pe teren propriu cu 2-0. Echipa care a jucat și la Tiraspol ne poate ajuta în creionarea sugestiei pentru alegerea pariului, pentru acest meci derby. Interiștii urmăresc să dea o importantă lovitură de imagine, prin câștigarea Derby D”Italia.

Interiștii sunt ambiționați de acest rezultat și se vor concentra foarte mult pentru jocul contra Bătrânei Doamne, care este și campioana en-titre. Va lipsi Perisic din distribuția gazdelor, fiind accidentat.

De partea cealaltă, Juve a înscris cel puțin un gol în ultimele 15 meciuri oficiale și, desigur, dorește să păstreze lo scudetto. Alves, Marchisio și Sturaro nu vor juca, fiind accidentați.

Va fi un duel la distanță și între cei doi golgeteri, Icardi pentru Inter Milano, ca Higuain pentru torinezi, având câte trei goluri marcate în actuala stagiune.

Ca sugestie vă recomandăm să jucați că ambele echipe vor marca măcar un gol, cotă care poate fi găsită la un coeficient minim de 2.00. 

Fiorentina vs. AS Roma – duminică, ora 21:45

Un alt derby între echipe foarte combative, trage cortina peste etapa a patra a Serie A. Portarul român Tătărușanu nu s-a refăcut după comoția cerebrală suferită acum câteva săptămâni, în timp ce accidentații oaspeților se numesc Nura, Rudiger și Rui, de asemenea cu traume de anduranță.

Veteranul roman Francesco Totti a bătut recorduri de longevitate săptămâna trecută, la 40 de ani, devenind primul fotbalist care marchează în 23 de sezoane de Serie A. El l-a egalat, de asemenea, pe legendarul Paolo Maldini, fiecare jucând în 25 de campionate italiene.

Jocul este echilibrat și, probabil, foarte frumos, cu multă tactică implicată. Totti poate fi servantul lui Perotti, autor a trei goluri pentru echipa din Cetatea Eternă, care are și avantajul de a fi pe podium. Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de locul ocupat de firenzini, care au și o restanță de disputat.

Sugestia redacției pentru jocul Fiorentina – AS Roma este NO BET.   

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.