Liga 1: ponturile și analizele etapei

0

Desprinsă la cinci puncte în fruntea clasamentului, Steaua București evoluează în etapa a noua pe teren propriu în derby-ul etapei, contra CFR-ului. Tot în această rundă vom avea parte de meciuri interesante, Viitorul-Dinamo sau Voluntari-Craiova.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

CSMS Iași vs. Pandurii Târgu Jiu – Marți, ora 18:00 

La Iași se întâlnesc două formații cu stări de spirit diferite. Moldovenii nu au victorie de șase etape în Liga 1, în timp ce gorjenii nu au pierdut în precedentele 10 deplasări.

Iar CSMS Iași nu a arătat tocmai bine în disputa de la Dinamo. Cu un joc mult prea defensiv și fără idei în plan ofensiv, moldovenii au fost victime sigure în capitală, primind două goluri rapid ce au rezolvat soarta meciului. În echipa de start vor reveni Voicu și Mihalache, însă Cristea și Martin sunt în continuare accidentați.

Pandurii a trecut cu bine de o săptămână agitată, cauzată de plecarea lui Mrzljak. Gorjenii s-au impus cu 1-0 în fața celor de la ASA Târgu Mureș și sunt în acest moment pe podium, după Steaua și Dinamo. Bunoza și Voiculeț sunt incerți, iar Pițian este suspendat.

Pentru acest meci recomandăm NO BET

FC Viitorul vs. Dinamo București – Marți, ora 20:30 

Viitorul și Dinamo au oferit meciuri foarte spectaculoase în ultimii ani și foarte probabil vom avea unul și astăzi. Gazdele au urcat pe loc de play-off după victoria cu 2-1 de la Botoșani, stabilită de dubla fenomenală a lui Aurelian Chițu. Gică Hagi l-a menajat pe Răzvan Marin în deplasarea din Moldova pentru duelul din această seară, astfel că mijlocașul va fi în formula de start a Viitorului.

Dinamo pare să-și fi găsit o formulă redutabilă. Maric, Nistor și Nemec și-au făcut imediat simțită prezența, cei doi străini reușind chiar să marcheze la debutul pentru formația lui Ioan Andone. Gnohere este în continuare singura absență din lot, trimis la echipa secundă după conflictul cu conducerea.

Precedentele patru meciuri au adus goluri în ambele porți, un pariul pe care vom merge și noi în această seară. Recomandăm cote minime de 1.65 pentru un meci în care ambele formații vor marca.

FC Voluntari vs. CS U Craiova – Miercuri, ora 17:00

Sunt două din formațiile cărora le place atacul. Voluntariul a marcat de 14 ori până în acest moment în campionat, dar vine după un umilitor 0-5 în Gruia. Florin Marin nu are nicio absență pentru această dispută, în care, foarte probabil, nu va fi efectuată nicio modificare față de precedentul meci.

Oltenilor le place atunci când evoluează pe terenul celor de la FC Voluntari. Craiova a câștigat ambele dispute directe din deplasare, 2-1 și 2-0, și vine după două remize în Liga 1: 0-0 cu CFR Cluj și 1-1 cu Concordia Chiajna. Și Gigi Mulțescu are tot lotul la dispoziție.

Recomandăm cote minime de 2.15 pentru un meci cu peste 2,5 goluri  marcate.

Concordia Chiajna vs. FC Botoșani – Miercuri, ora 20:00

Chiajna are cea mai slabă ofensivă din Liga 1, doar patru goluri marcate în opt meciuri, și doar execuția magnifică a lui Constantinescu a făcut ca ilfovenii să plece neînvinși de la Craiova. Concordia nu impresionează în acest start de sezon, iar formația Emil Săndoi nu-și permite să piardă și acest meci.

Botoșaniul este formația cu cel mai bun atac din Liga 1, 16 goluri marcate, dar în deplasare nu găsește la fel de ușor drumul către gol. E drept, moldovenii au învins 5-0 la Timișoara, dar într-un moment în care Poli se afla într-o degringoladă totală. Miron este suspendat pentru acest meci, fiind singura absență.

Toate cele patru meciuri directe de pe prima scenă s-au încheiat la egalitate. E un scenariu plauzibil și pentru disputa de astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.68 pentru PsF X.

Gaz Metan Mediaș vs. Poli Timișoara – Joi, ora 16:00 

Gaz Metan are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, obținută chiar runda trecut, la Cluj, în disputa cu Astra. Un succes de moral, care aduce formația lui Cristi Pustai aproape de locurile de play-off.

Medieșenii au tot lotul la dispoziție pentru acest meci, spre deosebire de Poli, care nu se va baza pe Cânu, Vraciu, Vădrariu, Pedro Henrique și Poparadu. Echipa lui Ionuț Popa se află în continuare la -10 în clasament, astfel că situația este tot mai complicată odată cu trecerea timpului.

Recomandăm NO BET la acest meci.

ASA Târgu Mureș vs. Astra Giurgiu – Joi, ora 18:30

ASA pare să fie pe drumul cel bun, după victoria cu Dinamo și înfrângerea la limită de la Severin cu Pandurii, însă în această seară dă piept cu o formație ce are nevoie disperată de puncte.

Mureșenii nu au absențe pentru disputa din această seară, dar chiar și așa pornesc cu șansa a doua. Apărarea este punctul slab al formației, un aspect de care formația lui Șumudică poate profita. Astralii vin după 0-2 cu Gaz Metan într-un meci considerat pe teren propriu, sunt deja la 15 puncte de lider, astfel ca nu au voie să se mai împiedice și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru victoria oaspeților.

FC Steaua-CFR Cluj – Joi, ora 21:00

Este cel mai interesant meci al rundei. Steaua primește vizita CFR-ului aflată în fotoliul de lider, însă vom vedea un meci mai mult decât interesant.

Gazdele au cea mai bună defensivă a campionatului, dar va da piept cu una din formațiile ofensive, care a punctat de 15 ori până acum. Momcilovic este așteptat să revină în formula de start pentru vicecampioni, refăcut după o accidentare, în timp ce Jakolis va fi folosit în continuare fundaș dreapta în locul lui Enache. Tamaș revine și el în centrul defensivei în locul lui Moke, Muniru îi va lăsa locul lui Bourceanu la închidere și De Amorim lui Boldrin. La CFR Cluj va lipsi și astăzi Andrei Mureșan, care mai are o etapă de suspendare și în aceste condiții Miriuță va folosi același 11 ca și în precedentul meci.

Recomandăm cote minime de 2.10 pentru goluri în ambele porți.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.