Handbal: ponturile și analizele zilei (22 septembrie)

0

Astăzi avem o nouă zi cu mult handbal. În Liga Națională feminină din România se vor disputa cinci partide, iar echipa PdP a pregătit ponturi pentru patru din ele. De asemenea, alte două pronosticuri sunt disponibile pentru meciuri din Liga Campionilor.

CSM Unirea Slobozia vs. SCM Craiova – Liga Națională, feminin, ora 16:00

Dumitru Muși a reușit să schimbe fața Sloboziei, însă în continuare echipa din Ialomița este o echipă ce va lua puncte doar de acasă. Egalul cu Romanul din prima rundă arată că Slobozia va fi greu de învins, însă Craiova este una din formațiile cu pretenții și cum a pierdut deja pe teren propriu cu Bistrița nu mai are voie să facă pași greșiți. Lotul oltencelor este mult superior, deci victoria lor de astăzi este perfect logică.

Recomandăm cote minime de 1,45 pentru o victorie a Craiovei la minim două goluri.

CSU Danubius Galați vs. HC Zalău – Liga Națională, feminin, ora 17:00

E o cotă de pe urmă căreia se poate profita. Galațiul este una din formațiile modeste ale Ligii Naționale și va retrograda, așa cum am mai spus-o și în trecut. În schimb, Zalăul este o formație redutabilă, care s-a întărit față de sezonul trecut și care nu ar trebui să aibă emoții în această deplasare. Lipsa lui Constantinescu de pe atac de la Zalău se simte, însă până acum Bloj a înlocuit-o cu succes.

Recomandăm cote minime de 2.20 pentru o victorie a oaspetelor la minim trei goluri.

CSM București vs. HCM Roman – Liga Națională, feminin, ora 17:30

Cele două echipe se întâlnesc din nou după meciul din Supercupă, câștigat clar de bucureștence. Față de acel meci, gazdele disputei de astăzi au în plus câteva săptămâni de pregătire și se va simți acest lucru.

Romanul pare să nu fie la fel de sigură ca în sezonul trecut în plan defensiv, punctul forte al formației, după schimbarea antrenorului. Finalista Cupei României a primit 28 de goluri în disputa de la Slobozia, o formație ce nu punea probleme atât de mari în sezoanele precedente Romanului.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru CSM București -5.5 goluri.

Măgura Cisnădie vs. CSM Cetate Deva – Liga Națională, feminin, ora 18:00

Cetate Deva va fi, cu siguranță, a doua retrogradată dacă nu se va întări. Gruparea din Hunedoara a încercat să aducă patru jucătoare și antrenorul de la Ploiești, însă tratativele au eșuat, astfel că la Cisnădie are tot un lot de nouă jucătoare. În mod cert, echipa nu va face față fizic, la fel ca și în precedentele meciuri, astfel că vom asista la un galop de sănătate.

Sibiencele au o trupă solidă, vin după o remiză la Cluj de moral, așadar toate premizele unui meci într-o singură direcție.

Recomandăm cote minime de 1.72 pentru o victorie a Cisnădiei la minim 9 goluri.

Motor Zaporozhye vs. HBC Nantes – Liga Campionilor, masculin, ora 18:00

HBC Nantes a devenit treptat o forță în Franța și tinde să devină una importantă și în Europa. După un sezon în care au ajuns până în finala Cupei EHF, formația din Hexagon își încearcă norocul și în Liga Campionilor, unde au solicitat un wildcard. Transferurile din vară sunt impresionante, Gurbindo, Matulic sau Klein.

Pe Motor o știm din sezonul trecut, când a întâlnit pe Minaur Baia Mare în grupele competiției și n-a arătat deloc rău, însă e o trupă care poate fi învinsă. Ucrainenii au o linie de nouă metri solidă și sudată, ce probabil va fi și punctul forte în acest meci.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria lui Nantes.

Chekhovskie Medvedi vs. Naturhouse La Rioja – Liga Campionilor, masculin, ora 19:00

Când campioana Rusiei se află pe teren, spectacolul este garantat. Stilul de joc al lui Chekhovskie, total contrar istoriei, este unul foarte rapid, iar de aceea media golurilor din sezonul trecut este una ridicată. La Rioja poate pune în practică și ea acest joc, drept dovadă și ultimul meci direct, încheiat cu 56 de goluri.

Este abia primul meci, sistemele nu sunt încă puse la punct, deci probabil vor fi și erori destule.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru un meci cu minim 59 de goluri.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.