Serie A: ponturile și analizele etapei (24-26 septembrie)

0

Fiorentina lui Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi o ține din derby în derby. După duelurile cu Juventus și AS Roma, alb-violeții au un nou meci dificil în această rundă, împotriva lui AC Milan. Campioana Juventus deschide etapa, în deplasarea de la Palermo, formație pe care a învins-o la 0 în precedentele opt meciuri!

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Palermo vs. Juventus – sâmbătă, ora 19:00

Oaspeții vin pe un teren incomod, cu gândul numai la victorie. Bătrâna Doamnă are 12 puncte, din care 9 au fost obținute pe teren propriu. Înfrângerea de pe terenul celor de la Inter Milano nu a fost prea bine primită de suporterii torinezi, care nu vor tolera o altă înfrângere.

Juventus trebuie să câștige puncte în deplasări, pentru a trage din nou la titlu și pentru a pune presiune pe contracandidate. Higuain rămâne cel mai în formă atacant al torinezilor, argentinianul fiind vârful de lance care va încerca să desfacă o apărare supraaglomerată a celor din Palermo.

Gazdele au o serie de absenți importanți, cum ar fi Bentivegna, Giuliano, Quaison, Rajkovic și Trajkovski. Juventus are câțiva jucători titularizabili care nu vor evolua: Benzata, Evra, Marchisio, dar mai ales emblematicul portar Gianluigi Buffon, care s-a lovit la genunchi.

Sugestia de pariere este 2 solist, la o cotă minimă de 1.30.

Napoli vs. Chievo – sâmbătă, ora 21:45

Napoli va juca în aceeași zi cu marea rivală Juventus, formație cu care se va duela, probabil, în acest sezon, pentru marele titlu. Având și avantajul terenului propriu, napoletanii sunt considerați, pe San Paolo, favoriți de primă mână, chiar dacă oaspeții nu au pierdut în ultimele trei meciuri oficiale.

Să nu uităm că Napoli are o serie de 8 meciuri consecutive fără înfrângere, iar antrenorul Maurizio Sarri are capacitatea de a improviza, în sensul de a-și surprinde adversarii cu scheme noi și tactici eficiente de abordare a meciurilor.

Chievo este o echipă bună, însă chiar la ultimele victorii a arătat că formația are și lacune, nefiind una invincibilă.

Napoli vine după 0-0 la Genoa, o deplasare grea, dorind acum să reintre pe traiectul succeselor în campionat.

Cota minimă pentru victoria favoritei este de 1.30.

Torino vs. AS Roma – duminică, ora 13:30

Meci de mare intensitate care deschide duminica fotbalistică în Serie A. Torino este animată de sentimentul performanței în acest sezon, chiar dacă de 3 meciuri încoace, a doua echipă a orașului de la poalele Alpilor nu a mai câștigat. Dat fiind importanța și greutatea adversarului, este clar că gazdele se vor concentra suplimentar în vederea acestui meci.

Roma a câștigat trei meciuri pe teren propriu în acest campionat și vin cu planul de a obține toate cele trei puncte la Torino. Bosniacul Dzeko, patru goluri, este cel mai eficace atacant din lotul roman.

Acquah și Vives, suspendați, sunt pierderi grele pentru echipa gazdă, în timp ce Ajeti, Lopez și Molinaro sunt accidentați. Nura, Rudiger, Rui și, mai nou, Vermaelen, sunt accidentați la echipa oaspete.

Sugestia noastră este să mizați pe dubla de X2, cu condiția să prindeți o cotă minimă de 1.30 pentru acest eveniment.

Genoa vs. Pescara – duminică, ora 16:00

Genoa, după egalul cu Napoli, 0-0, rămâne una dintre protagonistele Serie A, în ediția de campionat 2016-2017. Gazdele sunt neînvinse și nu iau în calcul altă variantă în afara victoriei, în jocul pe care îl vor susține în compania Pescarei. Genoa are și un lot cu dubluri pe posturi, astfel încât înlocuirea lui Veloso, suspendat, ori a lui Pavolletti, accidentat, nu reprezintă o mare problemă.

Pescara a avut și evoluții bune, dar, deocamdată, lotul echipei este unul subțire pentru un campionat dur și de anduranță, cum este Serie A. Deja au apărut probleme de efectiv, accidentații formației vizitatoare fiind Bahebeck, Coda, Gyomber și Zuparic, piese care ar fi dat greutate 11-lui de start.

Recomandarea noastră este să jucați pe buletinul de pariere victoria gazdelor, numai dacă o găsiți la o cotă minimă de 1.60.

Inter Milano vs. Bologna – duminică, ora 16:00

Inter, după cele patru victorii consecutive, simte din nou gustul înălțimilor. În special victoria în fața campioanei en-titre Juventus Torino a făcut ca interiștii să fie foarte motivați și să se gândească la un nou succes, împotriva Bolognei.

Mai este și aportul publicului, care revine cu atașament specific alături de echipă, dar, mai ales, dorința ca Inter să recucerească, după o lungă pauză, lo scudetto.

Bologna nu a câștigat nici un meci în deplasare, în acest sezon. Oaspeți au și câteva probleme de lot, Antonio Mirante fiind bolnav, iar Federico Viviani accidentat. Di Francesco este suspendat după cartonașul roșu primit etapa trecută.

Sugerăm să jucați victoria Interului, dacă o găsiți pe panouri la o cotă minimă de 1.45.

Lazio vs. Empoli – duminică, ora 16:00

Un meci, între Lazio și Empoli, pe care îl putem caracteriza drept ”ciudat”. Lazio a obținut doar trei puncte în partidele disputate pe teren propriu, în acest sezon. De partea cealaltă, Empoli are patru puncte în toate meciurile, cinci la număr, desfășurate până acum.

Așteptăm ca internaționalul român Ștefan Radu să fie titular pe postul de fundaș stânga, el fiind și autorul unui gol în acest debut stagional. Lazio nu merge încă la capacitate maximă, în timp ce Empoli nu regăsește forma din campionatul trecut.

Absenți vor fi Basta, Biglia, Kishna și Marchetti de la romani, respectiv Costa și Tchantouria, de la formația vizitatoare.

Sugestia noastră este să evitați acest joc, deci NO BET.   

Sassuolo vs. Udinese – duminică, ora 16:00

Sassuolo și Udinese se duelează pentru puncte în partida programată în Serie A, duminică după-amiază. Este un joc dificil de abordat pentru ambele formații.

Udinese se va grupa în jurul portarului elen Karnezis, aflat într-o formă bună și care nu a cedat poarta nici un minut în actualul sezon. Mai sunt și brazilienii Danilo și Felipe, oameni cheie în acest angrenaj de 4-3-1-2,care poate oricând să producă o surpriză, indiferent de numele adversarului și de terenul unde se joacă. Vor lipsi de la oaspeți islandezul Halfredsson,  Samir sau Widmer, toți accidentați.

În tabăra opusă, Sassuolo nu se va baza pe serviciile lui Berardi, Gazzola, Missiroli și Sensi. Sassuolo a înscris de fiecare dată în ultimele trei partide, însă a clacat etapa trecută, la Chievo, fiind învinsă în intermediară cu 2-1.

Posibil ca acest ritm cu două meciuri pe săptămână, Sassuolo este și în Europa League, să fie deranjant pentru gazde. Sugestia noastră este să lăsăm la o parte acest meci, deci NO BET.

Fiorentina vs. AC Milan – duminică, ora 21:45

Meci tare frumos între Fiorentina și AC Milan. Două nume mari ale fotbalului italian pe care, actualmente, le leagă aceeași problemă: nici una nu se află la valoarea și la forma pe care și-o dorește.

Desigur că noi ne vom uita cu atenție la evoluția portarului român Tătărușanu, anunțat titular la gazde, plus speranța că Ianis Hagi va fi convocat cât mai curând și la echipa de seniori a firenzinilor, după furorile pe care le face la tineret.

De la gazde, Nenad Tomovic este un colecționar de avertismente, el având deja 3 cartonașe galbene. Fiorentina are numai 7 puncte din primele cinci runde și nu își permite un eșec în fața propriilor suporteri, în acest joc. Importantă va fi anihilarea lui Bacca, marcatorul principal al milanezilor.

Astori lipsește de la gazde, în timp ce lista accidentaților formației vizitatoare îi conține pe Bertolacci, Fernandez, Sosa și Zapata.

Credem că în acest meci ambele echipe vor marca, așa că sugerăm cota pe AMBM Da, de jucat la o cotă minimă de 1.80.  

Crotone vs. Atalanta – luni, ora 20:00

Crotone și Atalanta deschid cuplajul fotbalistic de luni, din Serie A. ca un făcut, pentru echipa gazdă este a treia partidă în acest start de sezon în care întâlnește penultima clasată, după disputele anterioare cu Palermo și cu Empoli. Crotone nu a reușit să se debaraseze, până acum, de nedoritul statut de lanternă roșie.

Crotone a acumulat un singur punct până acum, iar o chestiune comună a celor două combatante este apărarea slabă, fiecare primind câte 11 goluri.

Atalanta are 3 puncte și pornește cu prima șansă în această deplasare, gazdele nefiind încă racordate la exigențele primului eșalon fotbalistic. Rosi va lipsi de la Crotone, accidentat. De la Bergamo nu au sosit pentru această partidă, din motive de sănătate, fotbaliști ca Drame sau Carmona.

Sugerăm să jucați solistul pe echipa oaspete, cotă aflată în scădere. În cazul în care prindeți acest pronostic la coeficientul de 2, luați-l pe bilet.

Cagliari vs. Sampdoria – luni, ora 22:00

Meci frumos care trage cortina peste această etapă specială din Serie A. Sampdoria a demonstrat că este o echipă deschisă, tranșantă. Nici un meci din ultimele nouă oficiale, pentru dorieni, nu s-a terminat la egalitate. De urmărit Matias Silvestre, care în cele cinci etape de până acum a fost integralist la oaspeți.

Cagliari nu se află chiar în perioadă de grație, echipa organizatoare a acestei dispute fiind în foame de puncte. După acel usturător 0-4 cu Juventus, prin proporții, Cagliari trebuie să rezolve spinoasa problemă a înlocuirii mijlocașului moldovean Artur Ioniță, care este accidentat, ca și Dessenna.

Pavlovic, Sala și Tozzo sunt accidentați de la oaspeți, iar Barretto este suspendat. Surprinzător poate, Cagliari este favorită la pariuri, dar noi vă sugerăm dubla de X2, pe care să o jucați în cazul în care o găsiți la o cotă minimă de 1.60.  

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.