Liga 1: ponturile și analizele etapei (23-26 septembrie)

0

La o zi după ce Steaua a pierdut primul meci din campionat, 1-2 cu CFR Cluj, debutează o nouă rundă în România. Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Constanța se întâlnesc la Severin în primul meci al etapei, care mai programează un duel interesant, FC Voluntari-Steaua, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Pandurii Târgu Jiu vs. FC Viitorul – vineri, ora 20:30

E un meci interesant, dacă ne raportăm la ultimele meciuri disputate de cele două formații. Pandurii a pierdut 2-3 la Iași, deși a avut meciul în mână, plecând practic de la 1-0 pentru gorjeni. În schimb, Viitorul a remizat 1-1 cu Dinamo pe teren propriu, dar a ratat foarte multe ocazii favorabile de a marca.

Sunt două echipe atractive și care pot produce un meci spectaculos. Echipa lui Gheorghe Hagi nu a câștigat niciodată în istorie pe terenul celor de la Pandurii, însă arată o formă bună și putem asista la un meci foarte deschis.

Pentru acest meci, singurele absențe sunt în tabăra gazdelor, Bunoza, Voiculeț și Mrzljak.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru goluri în ambele porți.

CSU Craiova vs. FC Botoșani – sâmbătă, ora 15:00

Fără Madson, accidentat, Craiova caută victoria care ar aduce-o la egalitate de puncte cu liderul Steaua. Oltenii traversează o perioadă bună, au patru meciuri fără înfrângere în Liga 1, iar precedentul meci, 1-0 la Voluntari, a fost foarte bun în plan ofensiv.

Și Botoșaniul este o formație în formă, care vine după o victorie 2-0 la Chiajna într-un meci controlat în totalitate. Leo Grozavu nu va efectua nicio mutare în primul 11.

Precedentele trei meciuri au produs spectacol și mizăm pe același lucru și astăzi.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci în care ambele echipe să marcheze.

Dinamo București vs. Concordia Chiajna – sâmbătă, ora 20:30

Sunt două formații despre care putem spune că au nevoie neapărată de victorie. Dinamo are un singur succes în ultimele cinci meciuri, însă per-ansamblu pare să sufere puțin la capitolul exprimare. Gnohere este în continuare la echipa secundă.

Concordia are cel mai slaba atac din Liga 1, însă se simte bine când joacă împotriva lui Dinamo. Având tot lotul la dispoziție, Emil Săndoi l-ar putea trimite pe Marian Cristescu încă din primul minut în teren, în locul lui Neluț Roșu.

Având în vedere istoricul meciurilor dintre cele două echipe, recomandăm NO BET pentru acest meci.

Poli Timișoara vs. ASA Târgu Mureș – duminică, ora 18:00

Ultimele clasate în Liga 1 se întâlnesc astăzi la Timișoara. Poli și ASA sunt încă formații aflate pe minus din punct de vedere al punctajului, ca urmare a depunctării din partea FRF.

Se întâlnesc totodată și cele mai slabe defensive de pe primul eșalon fotbalistic și asta ne face să credem că am putea avea un meci cu multe goluri și astăzi. Oaspeții de astăzi au marcat în patru din cele cinci deplasări efectuate în acest sezon și de fiecare dată când a făcut-o, meciul a avut minim trei goluri.

Recomandăm cote minime de 2.10 pentru peste 2,5 goluri marcate.

FC Voluntari vs. FC Steaua București – duminică, ora 20:30

Trebuie spus că partida se dispută la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”. FC Voluntari pare să traverseze o perioadă de criză, nereușind să marcheze în ultimele două meciuri, în care a pierdut 0-5 cu CFR Cluj și 0-1 cu CSU Craiova. Ilfovenii au câștigat un singur meci în ultimele șapte runde, 4-1 cu Timișoara, și astăzi va sta la cutie și va încerca să iasă pe contraatac.

Nu se poate spune nici despre Steaua ca traversează o formă prea bună. Roș-albaștrii au pierdut pentru prima oară în Liga 1, 1-2 cu CFR Cluj, în care au evoluat slab. Aganovic s-a accidentat și posibil ca Momcilovic să revină ca titular, dar și ca Tudorie să fie folosit în primul 11. Per-total însă, Steaua are mult mai multă calitate.

Recomandăm cote minime de 1.55 pentru victoria Stelei.

CFR Cluj vs. Gaz Metan Mediaș – luni, ora 18:00

Victoria de la București, contra Stelei, e un mare atu din punct de vedere moral. CFR n-a avut mari probleme în fața vicecampioanei și acest lucru va face ca încrederea clujenilor în forțele proprii să crească. Cristi Bud este într-o formă foarte bună, a marcat cinci goluri în ultimele două meciuri și va fi în centrul atenției și astăzi.

Gaz Metan a câștigat surprinzător pe terenul Astrei, dar a remizat 1-1 cu Poli și a rămas și fără Radu Zaharia, suspendat. Medieșenii au pierdut ultimele două meciuri disputate la Cluj și nici astăzi nu vor avea viață ușoară.

Recomandăm cote minime de 1,57 pentru PSF 1.

Astra vs. CSMS Iași – luni, ora 20:30

Astra a câștigat etapa trecută și are nevoie să lege victoriile pentru a reduce ecartul față de locurile fruntașe. Daniel Niculae va absenta în continuare pentru formația lui Marius Șumudică, dar Alibec se descurcă bine pe postul de vârf împins, unde poate fi foarte periculos într-o zi fastă.

CSMS Iași vine după un succes important, 3-2 cu Pandurii, care a pus capăt unei serii de șapte meciuri fără victorie. Totuși, defensiva moldavilor este destul de șubredă (7 goluri primite în 4 meciuri), iar Astra poate profita de acest lucru.

Recomandăm cote minime de 1.67 pentru victoria gazdelor.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.