La Liga: ponturile și analizele etapei (23-26 septembrie)

0

Etapa intermediară a adus o mare surpriză, Real Madrid remizând cu Villarreal, 1-1, dar se menține în fruntea clasamentului după ce și rivalele Barcelona și Atletico Madrid au remizat între  ele în meci direct, tot 1-1. Vineri începe runda a șasea, cu Betis-Malaga, și se încheie luni, la Alaves.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Betis vs. Malaga – vineri, ora 21:45

Betis a peirdut derby-ul cu Sevilla, iar acum încearcă să-și recupereze punctele pe teren propriu cu Malaga. Gazdele au încasat 5 goluri în ultimele trei partide, o problemă importantă pentru antrenorul Gus Poyet. Malaga vine după victoria mult așteptată din meciul cu Eibar, iar acum va urmări să iși continue seria bună. Welington și Juankar sunt accidentați de la oaspeți, în timp ce gazdele au probleme cu Cristiano Piccini, Riza Durmisi și Aissa Mandi. Malaga n-a mai câștigat de 5 meciuri în deplasare, iar media de goluri a fost sub 2.5.

Recomandăm NO BET pentru această partidă.

Eibar vs. Real Sociedad – sâmbătă, ora 14:00

Eibar a pierdut etapa trecută cu Malaga, scor 1-2, deşi a condus la pauză şi juca fără oameni eliminaţi, spre deosebire de partidele precedente. Eibar n-a mai scăpat fără gol de trei etape şi a ajuns la şase goluri încasate în acest început de sezon. Sociedad vine după o serie bună, victorie 4-1 cu Las Palmas şi 2-0 în deplasare cu Osasuna. Dani Garcia şi Yoel revin după suspendări la gazde, în timp ce oaspeţii nu contează pe Carlos Martinez şi Yuri. Eibar e neînvinsă de 5 partide pe teren propriu.

Recomandarea noastră este cota minimă de 1.90 pentru goluri în ambele porți.

Sporting Gijon vs. FC Barcelona – sâmbătă, ora 17:15

Sporting a încasat 8 goluri în ultimele 3 partide din La Liga, iar acum înfruntă o echipă care nu are limită la goluri marcate atunci când este în formă. Messi s-a accidentat însă în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din timpul săptămânii şi nu va juca. La fel si fundaşul Samuel Umtiti, ieşit din circuit pentru o perioadă mai lungă. Gazdele nu au probleme de lot, dar antrenorul caută soluţii pentru o apărare care a scăpat de gol doar în meciul cu Alaves în acest sezon. Gijon a câştigat ultimele 5 partide de pe teren propriu şi a marcat cel puţin de două ori în această perioadă.

Barcelona a demonstrat că este dependentă de Messi și jocul echipei suferă când acesta nu este pe teren, cel mai recent exemplu fiind eșecul de pe teren propriu cu Alaves. Probabil că Barca va reuși să se impună, dar handicapul este discutabil. Astfel că recomandarea noastră este solistul pe oaspeți la cote minime de 1.25, folosit în materiale COMBO, cel mai probabil.

Athletic Bilbao vs. FC Sevilla – sâmbătă, ora 19:30

Bilbao şi-a revenit după startul ezitant de sezon şi a ajuns la trei victorii la rând. Sevilla e însă neînvinsă în acest campionat şi vine după o victorie cu 1-0 în dery-ul cu Betis. De la Bilbao lipsesc Oscar de Marcos şi Eneko Boveda, accidentaţi, în timp ce Sevilla nu se bazează pe  Adil Rami, Benoit Tremoulinas şi Daniel Carrico în apărare. Chiar dacă e una din forţele Spaniei, Sevilla nu a mai câştigat de 21 de meciuri în deplasare, iar gazdele s-au impus în 6 din ultimele 7 partide din Ţara Bascilor.

Potențialul ofensiv al ambelor echipe este unul ridicat, astfel că recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.70.

Las Palmas vs. Real Madrid – sâmbătă, ora 21:45

Gazdele au câştigat ultimele două partide de pe propriul teren, dar au avut probleme în deplasare până acum. Real a avut un start perfect de sezon, dar etapa trecută a remizat cu Villarreal, scor 1-1 pe Bernabeu. Casemiro, Marcelo şi Pepe au probleme cu accidentările, dar Zidane se consolează ca va avea la dispoziţie celebrul trio BBC în atac: Bale, Benzema şi Cristiano Ronaldo. Kevin-Prince Boateng e suspendat de la oaspeţi, iar Pedro Bigas şi Mauricio Lemo sunt accidentaţi. Real are o serie de 9 victorii la rând în deplasare şi cel puţin 2 goluri marcate în 8 dintre ele.

Cotele pentru această partidă nu favorizează pariorii. Bookmakerii văd un meci cu mari șanse ca ambele echipe să marcheze, astfel că au ”altoit” cotele corespunzător. E greu să pariem și împotriva Realului, astfel că cea mai atrăgătoare selecție este aceea că gazdele nu vor pierde la mai mult de 1 gol diferență la valori minime de 1.85.

Leganes vs. Valencia – duminică, ora 13:00

Leganes are un moral bun după ce a reuşit s-o învingă pe Deportivo La Coruna etapa trecută cu 2-1. Gazdele au primit însă cel puţin un gol în ultimele 3 partide, după un început solid de sezon din punct de vedere al defensivei. Pablo Insua va rata partida din cauza unor probleme contractuale, aceasta fiind singura problemă de lot a antrenorului Asier Garitano.

Valencia şi-a schimbat antrenorul la începutul săptămânii, pe Pako Ayestaran, şi a reuşit să se impună cu 2-1 în faţa lui Alaves. Ezequiel Garay şi Mat Ryan sunt în continuare accidentaţi la oaspeţi.

Valencia a pierdut ultimele 3 partide din deplasare la diferenţă de un singur gol.

Ambele echipe au un obicei de a înscrie dar și să încaseze, astfel că recomandarea noastră este să exploatăm valoarea oferită de cota minimă de 1.80 pentru goluri în ambele porți.

Atletico Madrid vs. Deportivo La Coruna – duminică, ora 17:15

Atletico a remiza pe Camp Nou cu Barcelona etapa trecută şi şi-a demonstrat din nou forţa din campionatul Spaniei. Echipa lui Simeone a încasat un singur gol în ultimele meciuri, iar acum primeşte vizita lui Deportivo, o echipă cu mari probleme în atacul din care Florin Andone face parte.

Deşi are meci greu cu Bayern în Champions League, Simeone nu va opera modificări importante în echipa de start, din care doar Gabi poate lipsi.

La oaspeţi, Joselu este accidentat în continuare, ceea ce înseamnă că Florin Andone va fi din nou titular. Atacantul naţionalei nu a reuşit să înscrie până acum în La Liga.

Atletico Madrid a câştigat ultimele 10 partide de pe teren propriu  şi e neînvinsă de 19 partide de pe Vicente Calderon. Deportivo a remizat în 5 din ultimele 6 partide disputate în deplasare cu o medie de sub 2.5 goluri marcate.

Se întrevede o partidă care va curge într-o singură direcție, Atletico are de recuperat punctele pierdute în primele două etape cu nou-promovatele, iar pasul greșit făcut de Real aseară o poate aduce pe Atletico la doar 2 puncte în spate în caz de victorie.

Recomandarea noastră este cota minimă 1.90 pentru un pariu pe scor multiplu: 1-0, 2-0 sau 3-0.

Villarreal vs. Osasuna – duminică, ora 19:30

Neînvinşi de 5 meciuri, Villarreal primesc vizita celor de la Osasuna după egalul obţinut cu Real Madrid pe Bernabeu. Elevii lui Fran Escriba au primit gol în ultimele trei partide, cu Zurich, Real Sociedad şi Real Madrid. Pentru Villarreal urmează deplasarea din România pentru meciul cu Steaua de joi din Europa League. Cu Soldado şi Bakambu în continuare accidentaţi, atacul gazdelor va fi format din Alexandre Pato şi Nicola Sansone.

Osasuna are o serie proastă, cu un singur punct câştigat din ultimele 12 posibile în La Liga. Fausto lipseşete de la acest meci, fiind accidentat.

Villarreal e neînvinsă în ultimele 5 partide de pe teren propriu, în timp ce Osasuna n-a mai câştigat de tot atâtea partide. Au fost sub 2.5 goluri marcate în ultimele 8 partide disputate pe terenul lui Villarreal.

Recomandăm victoria gazdelor și SUB 3.5 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.90.

Espanyol vs. Celta Vigo – duminică, ora 21:45

Espanyol a reuşit în sfârşit o victorie, 2-1 cu Osasuna etapa trecută, asta după ce suferise o singură înfrângere în acest sezon, cu Real Madrid. Celta Vigo are o serie de 3 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile, iar în ultima partidă s-a impus cu 2-1 în faţa lui Sporting Gijon.

Cu Pablo Piatti accidentat, Jose Antonio Reyes este anunţat titular în atacul gazdelor, în timp ce antrenorul oaspeţilor nu va conta pe Fabian Orellana, accidentat şi el. Chiar daca şi el se confruntă cu ceva probleme medicale, Pablo Hernandez e anunţat titular în atacul Celtei.

Espanyol a primit cel puţin 2 goluri în ultimele trei partide de acasă în La Liga , iar Celta nu a  reuşit sâ se impună în deplasare de 5 partide.

Recomandăm 1.70 pentru egalitate la pauză sau la finalul partidei.

Deportivo Alaves vs. Granada – luni, ora 21:45

Alaves a învins-o pe Barcelona, dar apoi a intrat într-o serie de meciuri egale din care speră să scape la partida cu Granada de pe propriul teren.

Gazdele au o apărare bună acasă, dar mai au de muncit la capitolul atac. Granada încă mai caută o victorie, dar atacul lor merge bine, cu cel puţin o reuşită în ultimele 5 partide.

De la Alaves lipseşte Zouhair Feddal – accidentat, în timp ce oaspeţii nu se bazează pe Dimitri Foulquier din acelaşi motiv.

Granada are o serie de 6 partide în La Liga fără victorie şi cel puţin 2 goluri încasate în ultimele 4 meciuri.

Cea mai bună recomandare pentru această partidă este evitarea acesteia. NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.