Ligue 1: ponturile și analizele etapei (23-25 septembrie)

0

Așa cum ne-a obișnuit, campioana PSG deschide etapa în Franța. Băieții lui Unay Emery se deplasează la Toulouse, o formație în fața căreia nu a mai pierdut din 2009. Tot în această rundă, liderul surprinzător Nice merge la Nancy, iar Monaco o întâlnește pe Angers.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Toulouse vs. PSG – vineri, ora 21:45

Cu două victorii la rând cu 2-1, Toulouse o primește pe campioana PSG, echipă aflată în revenire de formă după un start de sezon sub așteptări. PSG a urcat pe locul 2 după victoria lejeră cu Dijon și poate petrece weekendul pe primul loc dacă o bate pe Toulouse. Campioana Franței a câștigat 5 din ultimele 6 partide disputate pe stadionul lui Toulouse. Marco Veratti poate rata meciul, în timp ce Serge Aurier și Layvin Kurzawa pot reveni pe teren. Gazdele nu pot conta pe  Tongo Doumbia, Pavle Ninkov, Somalia și Jean-Daniel Akpa-Akpro, toți accidentați, iar Martin Braithwaite și  Oscar Trejo sunt incerți.

Recomandarea noastră este cota 2.20 pentru 2 pauză/2 final.

Lorient vs. Lyon – sâmbătă, ora 18:00

Învinsă de Guingamp etapa trecută, Lorient are program dificil înainte de pauza internaţională, cu Lyon şi Nice – liderul din acest moment în Ligue 1. Lyon şi-a revenit după startul lent şi a reuşit o victorie impresionantă cu Montpellier etapa trecută, scor 5-1. Asta chiar şi fără golgheterul Lacazette, accidentat pentru o perioadă mai lungă.

La gazde revin Cafu, Majeed Waris, Erwin Koffi şi Michael Ciani după accidentări, în timp ce Benjamin Jannot este suspendat. Lyon e fără Maxwel Cornet, iar Gonalons este suspendat, iar antrenorul Bruno Génésio poate să odihnească o parte din jucători pentru partida cu Sevilla din Champions League. Lorient n-a reuşit să înscrie în 7 din ultimele 10 partide din Ligue 1 şi a pierdut 5 din ultimele 6 partide.

Deși urmează o deplasare foarte grea la Sevilla în Champions League, Lyon are potențialul necesar pentru a se impune și la Lorient. Recomandarea noastră este solistul pe oaspeți la cote minime de 1.95.

Bordeaux vs. Caen – sâmbătă, ora 21:00

Bordeaux şi-a revenit rapid după prima înfrângere din acest sezon şi a reuşit să se impună cu 3-0 în faţa lui Metz în etapa trecută. Caen are probleme mari, mai ales în deplasare, acolo unde a suferit trei înfrângeri şi a încasat cel puţin 2 goluri de fiecare dată. Gazdele nu pot conta pe f Jérémy Menez, Adam Ounas, accidentaţi, iar Diego Rolan este suspendat. Toulalan şi-a revenit şi poate să joace. La oaspeţi revin Steed Malbranque, Nicolas Seube şi Hervé Bazile.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.90.

Montpellier vs. Metz – sâmbătă, ora 21:00

Montpellier a pierdut cu 1-5 etapa trecută cu Lyon, dar asta după ce a avut un om eliminat când conducea cu 1-0. Și Metz vine după o înfrângere la scor, dar are 4 puncte în plus față de Montpellier datorită startului mai bun de sezon. Golgheterul Mevlut Erding n-a mai fost în formă în ultimele două partide, iar asta s-a văzut în rezultatele echipei. Gazdele au altă problemă. Au reușit să deschidă scorul în multe partide, dar nu au reușit să țină de scor. Morgan Poaty este suspendat la Montpellier, în timp ce Metz are mai multe probleme de lot. Ismaila Sarr și Jonathan Rivierez sunt incerți, iar Yann Jouffre, Opa Nguette, Matthieu Udol and Kévin Lejeune sunt toți accidentați. Metz n-a reușit să câștige 17 din ultimele 18 deplasări, iar gazdele sunt neînvinse în ultimele 5 partide de pe teren propriu.

Recomandăm 1 solist la cote minime de 1.75

Bastia vs. Guingamp – sâmbătă, ora 21:00

Guingamp n-a mai câștigat din 2008 pe terenul lui Bastia, dar gazdele se confruntă cu o problemă destul de importantă. Gazonul de pe Stade de Furiani a fost afectat de o ciupercă și nu se va prezenta în condiții bune la ora meciului. Oricum orice meci de pe terenul lui Bastia este o luptă, iar acest meci nu are cum să fie diferit. Oaspeții au reușit o victorie din penalty etapa trecută în derby-ul local cu Lorient, iar acum caută să-și continue seria bună. Antrenorul gazdelor nu știe în acest moment dacă se poate baza pe Abdelhamid El Kaoutari și pe Sadio Diallo, iar la oaspeți revine portarul Sadio Diallo după suspendare. Bastia e neînvinsă cu Guingamp de 7 meciuri în toate competițiile.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.15

Dijon vs. Rennes – sâmbătă, ora 21:00

Antrenorul lui Dijon a odihnit câțiva titulari în meciul cu PSG, pe care l-a pierdut cu 3-0. Acum va apela la cel mai bun 11 posibil în fața unei echipe care a învins Marseille cu 3-2 etapa trecută cu două goluri marcate în 2 minute. Dijon și Rennes s-au mai întâlnit de două ori în prima ligă, în sezonul 2010/2011, iar Rennes s-a impus clar în ambele ocazii. Echipa lui Christian Gourcuff este favorită și acum, dar partida nu va mai fi la fel de ușoară. Bouka-Moutou și Romain Amalfitano sunt incerți de la gazde, în timp ce oaspeții nu pot conta pe Clément Chantôme, Yoann Gourcuff și Giovanni Sio. Rennes are un palmares slab în deplasare. A pierdut 5 din ultimele 6 partide și n-a reușit să marcheze în tot atâtea ocazii.

Recomandarea echipei PdP pentru acest meci este NO BET.

Monaco vs. Angers – sâmbătă, ora 21:00

Monaco a primit o umilință neașteptată etapa trecută de la rivala Nice, 0-4, și a pierdut poziția de lider în Ligue 1. Acum dau peste Angers, o nou-promovată care vine după trei victorii la rând, una din ele contra lui Bordeaux. Meciul e important pentru Monaco, mai ales că săptămâna viitoare urmează meciul cu Leverkusen din Champions League. Antrenorul Leonardo Jardim nu se poate baza pe Falcao, cel care a fost spitalizat după ce a suferit o contuzie în meciul cu Nice. Thomas Lemar este accidentat și el, iar Tiemoué Bakayoko este suspendat ca urmare a eliminării din meciul cu Nice. Billy Ketkéophomphone de la Angers a marcat cu Caen, dar a ieșit accidentat rău, iar acum poate să piardă tot sezonul. Gilles Sunu este și el incert, dar  Ismaël Traoré s-a recuperat și e apt de joc. Monaco a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 partide de acasă și a câștigat 5 dintre ele.

Victoria monegascilor la cotă minimă 1.65 este recomandarea noastră.

St. Ettienne vs. Lille – duminică, ora 16:00

Saint Etienne vinE după un egal nebun cu Nantes, într-un meci în care antrenorul a fost nevoit să facă toate schimbările înainte de minutul 25, iar portarul Stéphane Ruffier a apărat un penalty şi a scos în alte ocazii mari de gol.

Gazdele au probleme serioase de efectiv, iar antrenorul a apelat la jucători de la academie pentru a completa lotul. Florentin Pogba, Loïc Perrin , Kévin Malcuit, Pierre-Yves Polomat şi Cheikh M’Bengue sunt toţi accidentaţi, iar Kevin Malcuit este suspendat.

Lille a ajuns pe locul 18 după înfrângerea cu Toulouse, al treilea meci pierdut la rând, iar antrenorul începe să-şi facă griji pentru postul său, deşi a semnat prelungirea până în 2020. Oaspeţii nu mai au probleme de lot.

Saint Etienne a scăpat fără gol primit în 6 din ultimele 8 partide de pe teren propriu şi a câştigat ultimele 5 partide.

Recomandăm linia de handicap asiatic pentru SUB 2 goluri înscrise în meci la valori minime de 1.85, ceea ce înseamnă că în cazul unui număr de fix 2 goluri, miza este rambursată.

Nancy vs. Nice – duminică, ora 18:00

Nice a umilit-o pe Monaco etapa trecută cu 4-0 şi conduce clasamentul din Ligue 1. Oaspeţii vor încerca acum să-şi ia o mică revansă pe terenul lui Nancy, acolo unde a pierdut ultimele 4 partide. Gazdele vin după o serie de egaluri şi au nevoie de o victorie pentru a nu pica în zona fierbinte a clasamentului.

Cei de la Nancy nu au probleme de lot, în timp ce antrenorul oaspeţilor îl va odihni pe Mario Balotelli, eroul din etapa trecută cu două reuşite.

Nancy a câştigat 8 din ultimele 9 partide de pe teren propriu cu Nice, dar oaspeţii vină după o serie de 8 meciuri fără înfrângere.

Recomandăm cote minime de 1.55 pentru dubla X2.

Marseille vs. Nantes – duminică, ora 21:45

Marseille a scăpat de sub control meciul cu Rennes din etapa trecută şi a fost învinsă cu 3-2, spre dezamăgirea fanilor, dar şi a noilor proprietari americani.

Hiroki Sakai este accidentat, iar Zinedine Machach este suspendat pentru acest meci. Antrenorul gazdelor se confrună şi cu accidentări mai vechi, precum Lass Diara, Abou Diaby şi Romain Alessandrini, în timp ce Henri BedimoHiroki Sakai, Andre Zambo Anguissa şi Rémy Cabella se confruntă cu probleme de formă.

Nantes este la egalitate de puncte cu Marseille, dar jucătorii ei au marcat doar două 2 goluri în acest sezon.

Anthony Walongwa este incert şi se alătură accidentaţilor mai vechi, Abdoulaye Touré, Koffi Djidji, Jules Iloki şi Diego Carlos.

Marseille n-a mai luat gol de 4 meciuri pe teren propriu, dar are o serie neagră de 17 meciuri din 19 fără victorie în faţa propriilor suporteri.

Recomandarea noastră este să evitați această partidă. Pentru noi este NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.