Bundesliga: pronosticurile și analizele etapei (23-25 septembrie)

0

După un convingător 5-1 la Wolfsburg, Borussia Dortmund dispută primul meci al etapei a patra din Bundesliga, pe teren propriu în compania lui Freiburg. Liderul Bayern Munchen, singura echipă cu punctaj maxim, merge la Hamburg în acest weekend.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Borussia Dortmund vs. Freiburg – vineri, ora 21:30  (FT 3-1)

Borussia Dortmund este, indubitabil, favorita acestei partide. Forța de joc și de șoc a gazdelor, pe frumosul stadion Signal Iduna Park este remarcabilă, iar Aubameyang va fi cu greu marcat de către fundașii adverși. Vârful Borussiei,autor a patru goluri până acum, este în mare formă și promite spectacol vineri seară.

Borussia Dortmund a arătat, până acum, ca o mașinărie bine unsă, cu compartimente articulate pe nevoile imediate ale jocului. Acest lucru conferă, încă odată, statut de certă favorită pentru Borussia. Din distribuția oaspeților vor lipsi Guide și Kempf, ultimii accidentați, care se adaugă lui Huffnagel și Meffert.

De partea cealaltă, lotul Borussiei va fi lipsit de prezența lui Bartra, Sven Bender, Schurlle și Durm.

Sugestia noastră este să jucați victoria Borussiei cu minim 3 goluri înscrise în meci, dacă o găsiți pe panouri la o cotă minimă de 1.85 cu mize 9/10. 

Borussia Monchengladbach vs. Igolstadt – sâmbătă, ora 16:30  (FT 2-0)

Borussia Monchengladbach face meciuri frumoase, iar prezența în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă a început cu un mic accident, reprezintă o excelentă oportunitate de a strânge bani și experiență competițională.

Gazdele joacă frumos și eficient, iar acum au capacitatea de a se reface mai repede după etapa intermediară, mai ales că și rezultatul de la mijlocul săptămânii, 1-1 pe terenul incomodei Leipzig, este dătător de speranțe. Formula de echipă utilizată de gazde, 4-1-3-2, este destul de greu de contracarat.

Ingolstadt nu are pretenții deosebite și probabil se va cantona în apărare, încercând să smulgă un punct.  Oaspeții vin după trei insuccese consecutive și au ca principală grijă, în actuala campanie, evitarea retrogradării.

Singurul pronostic plauzibil este victoria gazdelor, care poate fi găsită pe panouri la un coeficient minim de 1.80, iar încrederea acordată este 8/10.

 Mainz vs. Bayer Leverkusen – sâmbătă, ora 16:30 (FT 2-3)

Un joc deschis oricărui rezultat, care se poate încheia cu orice pronostic. Mainz va avea aportul publicului de partea sa, în timp ce Leverkusen continuă să ”înoate” în ape tulburi. Aspirinele nu au reușit să învingă modesta Augsburg, pe teren propriu, lucru care i-a deranjat pe suporteri destul de tare.

Mainz nu a pierdut decât în prima etapă, vine după două victorii consecutive în deplasare, fiind și protagonista acelui incredibil 4-4 cu Hoffenheim. Victoria de la Bremen este importantă, deoarece gazdele au acumulat puncte și astfel speră să dea lovitura împotriva unei echipe care încă și caută identitatea fotbalistică, în acest sezon.

Credem că Mainz se va impune și vă sugerăm miza pe 1 solist, cotată cel puțin la 2.85 cu mize 3/10.

Hamburg vs. Bayern Munchen – sâmbătă, ora 16:30 (FT 0-1)

Hamburg vrea să pună capăt seriei de trei înfrângeri consecutive, ultimul meci pierdut fiind chiar în intermediară. Gazdele au pierdut pe terenul lui Freiburg și sunt la limita disperării, pentru că echipa merge foarte slab.

În plus, față de Diekmeier, care era dinainte accidentat, a mai fost pierdut și Kostic, care este incert pentru jocul contra bavarezilor.

Bayern este o echipă care merge extraordinar, golaverajul ei fiind unul fantastic, 14-1. La cele patru victorii din Bundesliga se adaugă și succesul clar din Liga Campionilor, 5-0 cu rușii de la Rostov.

Hamburg nu a mai câștigat în fața lui Bayern din anul 2011. Bavarezii îl au doar pe Badstuber indisponibil, pentru această deplasare.

Victoria echipei oaspete este răsplătită destul de bine, dacă ținem cont de raportul de forțe, cu un coeficient minim de 1.25, dar recomandăm acest pronostic doar ca material pentru bilete COMBO.

Augsburg vs. SV Darmstadt – sâmbătă, ora 16:30  (FT 1-0)

WVK Arena va găzdui un meci foarte echilibrat, între două echipe care au nevoie de puncte.

Să ne uităm întâi pe buletinele medicale. Gazdele nu se pot baza, la acest meci, pe serviciile unor jucători de genul Friedrich sau Kohr. Formația vizitatoare nu îl va lua în această deplasare pe Platte, care este indisponibil de mai mult timp.

Augsburg este o echipă a extremelor. Până acum a pierdut ambele meciuri de pe teren propriu, iar în deplasare nu a pierdut nici un meci, obținând patru puncte. Astfel, Augsburg stă la -2 în clasamentul adevărului, iar egalul obținut în runda intermediară, 0-0 la Leverkusen, ne indică faptul că echipa este pe un trend ascendent.

Darmstadt are și ea 4 puncte, însă nu este la fel de bine pregătită pentru acest joc, deși egalul acasă cu Hoffenheim, 1-1, este un semnal de alarmă. Un alt semnal de alarmă pentru gazde este rezultatul precedentei stagiuni din Bundesliga, când Darmstadt a câștigat la Augsburg cu 2-0.

Totuși, sugestia noastră este solistul pe gazde, cotat minimalistic cu 1.60, iar mizele recomandate să fie 6/10.

Eintracht Frankfurt vs. Hertha Berlin – sâmbătă, ora 16:30 (FT 3-3)

Berlinezii au scăpat de șocul întâlnirii cu Bayern Munchen, scăpând ieftin cu numai trei goluri încasate. Teoria este că ei au lăsat-o mai moale în acel meci, tocmai pentru a pregăti mai bine această deplasare mult mai abordabilă, din care au mari șanse să se întoarcă acasă cu puncte.

Pe lângă mai vechii accidentați de la Hertha, a devenit indisponibil și americanul Brooks. Ceilalți absenți sunt Darida, Duda, Korber și Ronny. La Frankfurt continuă să fie accidentați Medojevic, Stendera și Varela, lor adăugându-li-se și Rebic, despre care încă nu se știe dacă va fi folosit.

Frankfurt are două victorii acasă în debutul stagional, iar cele două echipe sunt la egalitate de puncte, în plutonul fruntaș, fiecare având câte trei victorii.

Mizăm totuși pe rețeta aplicată de Hertha, care nu va pierde. Sugestia dublei X2 se găsește la o cotă minimă de 1.50, și o recomandăm cu mize 5/10.

Werder Bremen vs. Wolfsburg – sâmbătă, ora 19:30 (FT 2-1)

Toată lumea se întreabă când se va încheia seria neagră a celor de la Werder Bremen, lanterna roșie în Bundesliga. Meciul cu Wolfsburg ar putea fi declicul necesar pentru o echipă care nu are nici un punct acumulat, dar al cărei potențial, să nu omitem acest lucru, există.

Wolfsburg este favorită în acest meci, mai ales că gazdele au lipsuri din lot, din motive medicale, cum ar fi Bartels, Caldirola, Ellers sau Kruse. De partea cealaltă, nu vor juca Guilavogui și Luiz, tot din cauza unor accidentări mai vechi.

”Lupii” nu au mai câștigat de trei jocuri, iar echipa a arătat destul de rău acasă cu Borussia Dortmund, 1-5 în runda intermediară. Programarea este în favoarea gazdelor, Bremen jucând al doilea meci consecutiv pe teren propriu, în timp ce Wolfsburg este la a doua deplasare la distanță de doar câteva zile.

Bremen a condus cu 1-0 la meciul cu Mainz, pierzând în prelungiri. Toate acestea ne fac să vă sugerăm dubla de 1X, care poate fi jucată începând de la valoarea de 1.80, cu mize 5/10.

Hoffenheim vs. Schalke 04 – duminică, ora 16:30 (FT 2-1)

Gazdele vor fi vioara întâi a acestei partide, în condițiile în care Schalke nu se regăsește și are un golaveraj dezastruos, 1-8. Minerii din Gelsenkirchen vor da totul pentru a scăpa de acest blestem al debutului.

Principalul pericol pentru echipa oaspete este tandemul în mare formă pe care se bazează Hoffenheim. Cu Andrei Kramaric în rol de servant, dar și cu Mark Uth la finalizare, amfitrionii speră să obțină toate cele trei puncte puse în joc, însă această misiune nu va fi deloc ușoară.

Hamad, Schwegler, Sule și Terazzino, de la echipa locală, sunt accidentați și nu vor intra în teren. Lui Coke, accidentat de mai multă vreme, la infirmeria lui Schalke i s-au adăugat Goretzka și Telpetrey.

Sugestia noastră pentru acest meci este să îl evităm în alegerile mizelor, deci NO BET.

FC Koln vs. RB Leipzig – duminică, ora 18:30 (FT 1-1)

Un alt meci foarte dificil pentru pariori. Ambele echipe sunt în formă și au impresionat în acest start de campionat în Bundesliga. Leipzig nici nu se cunoaște că este nou promovată în crema fotbalului german și strânge punct după punct, în compania unor echipe mult mai consacrate.   

FC Koln are și ea o sumă importantă de puncte, 10 obținute până acum. Ambii golgeteri, Timo Werner de la oaspeți, respectiv Anthony Modeste de la gazde, au marcat câte patru goluri.

Poate că e bine să îi alegeți pe cei doi ca marcatori, cotele fiind de peste 3.00, în speranța că măcar unul din cei doi va puncta.

Altfel, este foarte greu să facem o alegere rațională și bine argumentată la acest meci, deoarece este clar că absolut orice se poate întâmpla, de la 0-0, până la 4-3, ori de la victoria gazdelor până la triumful lui Leipzig.

NO BET pentru un meci cum este Koln – Leipzig.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.