Premier League: ponturile și analizele etapei (24-26 septembrie)

0

Etapa a șasea din Premier League programează două meci de interes maxim. Campioana Leicester se deplasează pe Old Trafford, cele două formații întâlnindu-se și în Supercupă, când Manchester s-a impus cu 2-1, iar Arsenal primește vizita lui Chelsea. Ambele meciuri au loc sâmbătă.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Manchester United vs. Leicester – sâmbătă, ora 14:30

United e deja la 6 puncte de City și e obligată să câștige dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu. Diavolii au câștigat la Northampton în cupă, prima victorie din septembrie după două înfrângeri în campionat și una în Europa League. Leicester a câștigat categoric meciurile cu Brugge și Burnley, ambele 3-0, dar vulpile sunt departe de rezultatele de anul trecut.
Shaw și Mkhitaryan sunt din nou apți de joc, dar dispare Marțial-francezul s-a accidentat cu Watford și va lipsi o lună. Mourinho l-ar putea muta pe Wayne Rooney în banda stângă, trecând la 4-3-3. Phil Jones rămâne indisponibil.
Wasilewski a primit două galbene cu Chelsea și e suspendat. Lui Ranieri îi mai lipsesc Schmeichel, Matty James și Mendy-accidentați.

Ambele echipe marchează la cote minime de 1.80 este recomandarea noastră.

Bournemouth vs. Everton – sâmbătă, ora 17:00

Bournemouth-Everton a fost unul dintre cele mai nebune meciuri ale anului trecut, încheiat 3-3. Bournemouth a înscris toate golurile după minutul 80, iar scorul final a fost stabilit în minutul 8 al prelungirilor. Partida de astăzi pornește din alt punct, Everton e pe locul 2 și victoria îi poate transforma în lideri. Gazdele au doar 4 puncte, cu unul mai mult decât echipele aflate sub linie.
Eddie Howe a folosit rezervele la în cupă, la mijlocul săptămânii, și ar putea avea tot lotul valid. Mici probleme medicale pentru Wilson și Pugh, dar sunt șanse să joace.
Trei absenți la Everton: Besic, Mccarthy și Gibson. Lukaku a fost odihnit în cupă, din cauza unei accidentări ușoare la deget, și va fi titular.

Recomandăm minim 1.70 pentru gol marcat în ambele reprize.

Liverpool vs. Hull – sâmbătă, ora 17:00

Liverpool a pierdut doar un meci în actualul sezon, 2-0 cu Burnley, și pare să fi fost un simplu accident. Cormoranii țintesc a treia victorie consecutivă și un loc pe podium, după victoriile extrem de importante cu Leicester și Chelsea. Hull a început campionatul cu două victorii dar s-a întors la mijlocul clasamentului după înfrângeri cu Man United și Arsenal. În mod ciudat, 6 din cele 7 puncte ale tigrilor obținute până acum au venit în meciuri în care aveau doar 13 jucători valizi.
La Liverpool vor fi titulari Lallana și Wijnaldum după ce au fost menajați în cupă. Sturridge a lipsit și el marți, dar încă nu se știe dacă va fi apt pentru acest joc. Sakho, Ojo și Gomez rămân accidentați. De urmărit pe cine va trimite Jurgen Klopp în poartă, după debutul fără gol primit al lui Karius.
La Hull, aceiași absenți cu care ne-am obișnuit: accidentații Lenihan, Dawson, Luer, Bruce, Mcgregor și Odubajo. Mike Phelan a folosit mai mulți jucători transferați în vară în meciul de cupă cu Stoke, câștigat cu 2-1, și rămâne de văzut câți dintre ei vor rămâne în primul 11 și pentru deplasarea de la Liverpool.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.70.

Middlesbrough vs. Tottenham – sâmbătă, ora 17:00

Boro a ajuns la 4 meciuri fără victorie după derby-ul câștigat la Sunderland, în timp ce Tottenham e una dintre cele trei echipe neînvinse în Premier League. Harry Kane s-a accidentat la glezna și va lipsi două luni, iar Spurs va începe fără el în atac după 71 meciuri.
Stuani și Rhodes revin după accidentări, primul fiind anunțat titular la mijlocul terenului. Middlesrough e, în continuare, fără Leadbitter, Fabio și Husband.
Pe lângă Kane, la Tottenham sunt trei jucători incerți din motive medicale: Rose, Dembele și Dier.

1.75 este cota minimă recomandată de echipa noastră pentru PSF X.

Stoke vs. West Brom – sâmbătă, ora 17:00

Stoke trece prin cea mai slabă perioadă din ultimii ani. Înfrângerea de miercuri cu Hull, din cupă, e a patra la rând în toate competițiile. Stoke a reușit să câștige până acum doar cu Stevenage, formație de liga a patra. Acela e și singurul meci în care au marcat mai mult de un gol. WBA a învins pe West Ham cu 4-2 etapa trecută. Victoria i s-a datorat, în mare parte, lui Nacer Chadli (2 goluri și 2 pase de gol) și a dus echipa pe locul 10. Tony Pullis (West Brom) ajunge la meciul 1.000 ca antrenor, chiar împotriva echipei pe care a condus-o timp de 10 ani.
Shaqiri încă nu e refăcut complet, dar va fi în lotul lui Stoke și ar putea intra în repriza a doua. Walters s-a accidentat la gleznă și e incert. Butland, Ireland și Afellay sunt indisponibili pentru perioade mai lungi.
Chris Brunt e singurul absent la WBA.

Recomandăm evitarea acestei partide, NO BET.

Sunderland vs. Crystal Palace – sâmbătă, ora 17:00

Fanii lui Sunderland încă așteaptă o victorie în Premier League. Echipa e pe penultimul loc, cu un egal și 4 înfrângeri. E și o parte pozitivă în acest început de sezon: Sunderland a avansat în optimile Cupei Ligii după victoria de mieruri cu QPR, 2-1. Palace a fost eliminată din cupă de Southampton, dar forma lor din campionat e mult mai bună, cu 2 victorii și un egal în ultimele trei meciuri.
Mannone, Larsson și Borini sunt accidentați la gazde. Revin Rodwell, Khazri și Defoe după accidentări ușoare, și Januzaj după suspendarea din cupă. Anichebe e nepregătit fizic și va reîntra pe teren în octombrie.
La Crystal Palace s-a accidentat Scott Dann, locul său în centrul defensivei va fi luat de Tomkins. Remy și Souare rămân indisponibili.

Există potențial de goluri în ambele porți și recomandăm această selecție la cote minime de 1.80.

Swansea vs. Manchester City – sâmbătă, ora 17:00

Rematch pe Liberty Stadium, unde Swansea și Manchester City au jucat și miercuri în cupă. Oaspeții au câștigat cu 2-1, folosind mai multe rezerve, iar Guardiola a ajuns la 9 victorii din 9 meciuri. Swansea nu a mai câștigat în Premier League din prima etapă și e pe locul 15, cu 4 puncte.
Borja Baston a fost unul dintre cei mai buni jucători ai galezilor în meciul de cupă și va fi titular. Nathan Dyer s-a operat la gleznă în cursul săptămânii și va lipsi până în noiembrie.
La Manchester City revin David Silva și Kun Aguero, ambii sunt anunțați titulari. Kompany s-a accidentat din nou, la primul meci jucat după 5 luni. Nolito e suspendat încă două etape, Yaya Toure e suspendat de club. Delph e incert-poate juca dar, cel mai probabil, va fi odihnit încă o săptămână.

Recomandarea noastră pentru acest meci este o cotă foarte interesantă de 2.50 pentru victoria lui City și 2 sau 3 goluri marcate în meci. Este foarte posibil ca City să nu forțeze o victorie copleșitoare prin prisma faptului că miercuri au un meci foarte important la Glassgow împotriva lui Celtic în Champions League. Astfel, scoruri ca 2-1 sau 2-0 pentru cetățeni sunt foarte probabile în acest meci.

Arsenal vs. Chelsea – sâmbătă, ora 19:30

Arsene Wenger aniversează 20 ani pe banca tunarilor în această săptămână, împotriva rivalilor din oraș. Chelsea a câștigat 10 din ultimele 11 întâlniri directe, singura înfrângere fiind în supercupă, perioadă în care Arsenal a înscris de numai 3 ori. Echipele sunt vecine de clasament, pe locurile 4 și 5, cu câte 10 puncte. Câte o înfrângere pentru fiecare până acum, în fața lui Liverpool (Arsenal-3-4 în prima etapă; Chelsea-1-2 în ultima).
La Arsenal e posibil să revină Giroud, dar Ramsey, Mertesacker, Jenkinson și Welbeck rămân accidentați.
Chelsea nu îi are pe Zouma și van Ginkel, iar Terry e incert.

Recomandăm goluri în ambele porți și minim 3 goluri înscrise în meci la cote de 2.00.

West Ham vs. Southampton – duminică, ora 18:00

A venit, în sfârșit, prima victorie a trupei lui Slaven Bilic după 4 înfrângeri la rând. Miercuri, în cupă, Dimitri Payet a înscris în minutul 96 singurul gol al meciului cu Accrington. West Ham e pe 18 în acest moment, după ce a primit 11 goluri în ultimele 3 partide de Premier League. Southampton a trecut peste locurile retrogradabile în urma victoriei cu Swansea, 1-0. „Sfinții” au trei victorii consecutive: cu Sparta Praga în Europa League, Swansea și Crystal Palace în Cupă Ligii. Toate au venit pe teren propriu, în deplasare So’ton pierzând ambele meciuri jucate.
Masuaku s-a accidentat la West Ham și nu va juca, la fel ca Sakho, Cresswell, Carroll și Ayew. Bilic a rămas fără un fundaș stânga „de meserie” și îl va folosi acolo pe Arbeloa. Revine Winston Reid.
Patru accidentați pentru Southampton, fără noutăți: Rodriguez, Gardos, Boufal și Pied. Charlie Austin a marcat de 4 ori în ultimele meciuri și ar putea fi titular.

Recomandăm minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.90.

Burnley vs. Watford – luni, ora 22:00

Burnley-Watford e un duel pe care l-am văzut des în ultimii ani, dar de fiecare dată în Championship. Deși sunt două echipe înființate în anii 1880, meciul de astăzi e primul între ele pe prima scenă a fotbalului englez. Burnley e pe locul 17 cu 4 puncte și are cel mai slab atac din Premier League-doar 3 goluri înscrise. Watford a avut cel mai dificil program de până acum dar e la mijlocul clasamentului. Viespile au produs două mari surprize în septembrie, trecând cu 4-2 de West Ham și cu 3-1 de Man United.
Burnley nu are doi atacanți la dispoziție: Barnes, accidentat, și Andre Gray, suspendat 4 etape din cauza unor Tweet-uri din 2012.
La Watford lipsesc accidentații Okaka și Janmaat, Holebas și Kaboul sunt incerți.

Ambele echipe au un joc plăcut, cu viteză bună pe benzi și potențial ofensiv comparativ cu defensiva adversarului. Recomandăm un pariu PESTE linia handicapului asiatic de 2 goluri, la cote minime de 1.60, cu rambursarea mizei în caz de fix 2 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.