Handbal: ponturile și analizele zilei (25 septembrie)

0

Se anunță o zi interesantă în handbalul european, cu partide din Liga Campionilor la masculin, Liga Națională a României la feminin, Bundesliga sau Lidl Starligue. Echipa PdP vă propune șase cote interesante, de pe urma cărora se poate face profit.

HCM Roman vs. CSU Danubius Galați – duminică, ora 11:00

Va fi foarte probabil un meci într-o direcție. Pentru Galați Liga Națională este o pălărie prea mare, astfel că Romanul nu va avea probleme prea mari duminică. Singura necunoscută este diferența de la final, una care va fi foarte probabil semnificativă. Romașcancele nu au arătat tocmai rău în fața campioanei CSM București în ultima rundă, au pus chiar probleme pe alocuri, în timp ce Galațiul a suferit enorm în meciul cu Zalău, pierdut 18-24.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru HCM Roman -6.5 goluri.

Buxtehuder SV vs. TuS Metzingen – duminică, ora 16:00

Este un pariu ce merită încercat pe o miză mică. Metzingen are foarte multe jucătoare de valoare în lot, iar aici o includem și pe Fernanda Franca Da Silva, fosta componentă a CSM-ului. Oaspetele acestei dispute mai au de asemenea și alte jucătoare importante, din naționala Olandei sau Germaniei, în timp ce Buxtehuder are un lot destul de tânăr, dar valoros.

În sezonul trecut, Metzingen a câștigat ambele meciuri directe și o poate face și de data aceasta. Recomandăm cote minime de 3.05 pentru victoria oaspetelor.

Team Tvis Holstebro vs. Dinamo București – duminică, ora 17:50

Este revenirea lui Dinamo după zece ani în Liga Campionilor, dar nu va avea o misiune facilă. Campioana Danemarcei este un adversar dificil, dar cunoscut în România pentru că a evoluat atât împotriva Bacăului, cât și împotriva Constanței în trecut și a făcut-o foarte bine: 3 victorii și o remiză.

Va conta foarte mult felul în care Dinamo va reuși să contreze jocul în viteză al nordicilor. Cele două formații nu se cunosc prea bine și acest fapt poate face ca prudența să fie destul de mare.

Recomandăm cote minime de 2 pentru un meci cu maxim 54 de goluri.

Montpellier HB vs. Tatran Presov – duminică, ora 18:00

Spectacolul este garantat de cam de fiecare dată când Montpellier joacă. E o formație ce finalizează rapid, are o medie ridicată de goluri înscrise, iar misiunea de duminică ar putea fi și mai ușoară cu cât Tatran Presov nu este o formație de top. Defensiva slovacilor este foarte vulnerabilă, fapt dovedit și în deplasarea de la Skopje, din Liga SEHA, unde a pierdut foarte clar, 21-38 cu Vardar.

Recomandăm cote minime de 1,70 pentru un meci cu minim 57 de goluri.

Pick Szeged vs. Rhein Neckar Lowen – duminică, ora 18:00

E unul din cele mai așteptate meciuri din prima etapă a Ligii Campionilor. Cele două echipe se întâlnesc pentru al treilea an consecutiv, dar de data aceasta duelul pare mai echilibrat ca niciodată. Campania de achiziții a lui Pick a fost foarte bună, însă trebuie văzut cum va arăta vicecampioana Ungariei fără Dean Bombac, cel mai bun om al sezonului trecut. Cu multe nume noi în echipă, Pick Szeged mai are nevoie de timp pentru a ajunge la un nivel optim și anticipez că va avea ceva probleme în fața unei defensive bine sudate a lui Lowen, punctul forte al formației vizitatoare.

Recomandăm cote minime de 1.88 pentru un meci cu maxim 54 de goluri marcate.

CSM Cetate Deva vs. CSM Bistrița – duminică, ora 18:00

După dușul rece din meciul cu ”U” Cluj, CSM Bistrița are nevoie de trei puncte ușoare la Deva pentru a-și recăpăta încrederea. Formația gazdă are o defensivă slabă și foarte probabil va acuza și o stare de oboseală, având în vedere faptul că lotul este compus doar din nouă jucătoare. Bistrița are un joc în viteză ce îi poate aduce o victorie lejeră în această deplasare.

Recomandăm cote minime de 2.22 pentru victoria Bistriței&peste 54.5 goluri marcate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.