Handbal: ponturile și analizele zilei (29 septembrie)

0

Pentru ziua de joi, echipa PdP propune patru pronosticuri din handbal. Toate partidele selectate implică echipe din România, trei dintre ele fiind din campionatul feminin, iar ultima din Liga Campionilor, Dinamo-Motor Zaporozhye.

Măgura Cisnădie vs. Corona Brașov – ora 16:00

Se preconizează un meci deschis oricărui rezultat. Corona este o formație cu un stil direct pe poartă, care a pierdut la capitolul forță, dar a câștigat la viteză. Acest lucru se simte însă în rezultatele echipei, care chiar dacă sunt victorii, acestea sunt foarte muncite.

Cisnădie are un lot cu foarte multă experiență, iar cu aducerea sârboaicei Tatalovic între buturi, sibiencele chiar pot încurca pe oricine. Au cedat greu la Vâlcea, un meci pe care-l puteau câștiga pe final, iar astăzi avantajul terenului propriu poate conta destul de mult.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru Măgura Cisnădie +5.5 goluri.

CSM București vs. SCM Craiova – ora 16:30

După șocul din runda trecută, în care a pierdut la Brăila, CSM București are un nou meci cu o formație tare a campionatului. Prestația din ultima etapă ne face să credem că bucureștencele nu vor avea un meci ușor nici astăzi, în fața unei formații cu jucătoare bune și care vor să demonstreze că eșecul cu CSM Bistrița din etapa a doua a fost un accident. Sunt două echipe bune, care vor fi pe podium, astfel că nu preconizăm o diferență prea mare la final pe tabelă.

Recomandăm cote minime de 1.47 pentru SCM Craiova +8.5 goluri.

Danubius Galați vs. HC Dunărea Brăila – ora 18:00

Încrederea în rândurile formației brăilene este la cote maxime. Formația antrenată de Costică Buceschi vine după un meci senzațional în fața campioanei Europei, CSM București, pe care a învins-o cu 30-27. Ar putea apărea o relaxare în acest meci, însă diferența de valoare e prea mare între cele două formații. Galațiul cedează la diferențe foarte mari și mizăm și astăzi că se va întâmpla la fel.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru HC Dunărea Brăila -6.5 goluri.

Dinamo București vs. Motor Zaporozhye – ora 18:00

Dinamo merge după tiparul obișnuit și în duelurile din Ligă, fapt arătat la Holstebro în primul meci din grupe. Atacul merge bine pentru campioana României, dar problemele în apărare sunt destul de mari, iar ucrainenii au jucători capabili să taxeze acest lucru. Va fi o atmosferă impresionantă diseară, care va împinge formația „câinilor” de la spate pe întreaga durată a meciului.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru un meci în care se vor înscrie peste 57.5 goluri.

sursă foto: globalsports.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.