Handbal: ponturile și analizele zilei (1 octombrie)

0

Ziua de vineri a fost parțial bună, două din cele trei pronosticuri oferite fiind câștigătoare, inclusiv cota de 3 pentru victoria Sucevei. Pentru prima zi a lunii octombrie vă oferim alte două pronosticuri, pe partidele din handbalul european.

FC Barcelona vs. THW Kiel – ora 20:30

E un meci de tradiție în handbalul masculin. Cele două formații, poate cele mai importante ale Europei, se află față în față în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Barcelona are un plus, atât pentru că joacă pe teren propriu, cât și valoric. Kiel a început ezitant în Bundesliga, dar a trecut de PSG în prima etapă, 28-27.

În precedentele trei meciuri directe din Spania, Barcelona s-a impus de fiecare dată și recomandăm și astăzi succesul formației blaugrana. Cote minime de 1.50 pentru victoria Barcelonei, la o încredere de 7/10.

Buxtehuder vs. Leipzig – ora 20:30

Este un meci din Cupa Germaniei, între două echipe din prima parte a clasamentului Bundesligii. Leipzig are prima șansă în acest meci, fiind formația mai valoroasă, iar cota oferită pentru acest meci poate fi speculată. De-a lungul ultimilor ani, Buxtehuder era formația ce a dominat, însă din 2015 Leipzig a devenit tot mai puternică și se vede în rezultatele directe: 30-21, 26-21 și 35-32.

Ultimul rezultat, 35-32, a fost înregistrat chiar în urmă cu trei zile, în campionat. Astăzi mizăm tot pe victoria lui Leipzig, la o cotă minimă de 1.65, cu o încredere medie, 5/10.

sursă foto: Facebook EHF Champions League

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.