Preliminarii CM 2018: ponturile si analizele zilei de joi 6 octombrie

0

După 3 zile de amorțeală din punct de vedere fotbalistic la începutul săptămânii, joi avem parte de prima zi cu meciuri de fotbal din cadrul etapei a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018 de pe bătrânul continent. Echipa noastră v-a pregătit, ca de obicei, radiografiile tuturor meciurilor care se desfășoară astăzi, precum și sugestiile de pariere.

Moldova vs. Serbia, grupa D, ora 21.45 

Serbia pare să intre într-o nouă eră sub comanda lui Slavoljub Muslin, care are misiunea de a duce echipa din nou la un turneu final. Începutul putea fi bun, însă Irlanda a reușit să egaleze în minutul 81 al primului meci din grupă. Este însă primul meci al Serbiei în deplasare sub comanda lui Muslin din totalul de cinci. Lotul sârbilor are jucători de calitate, care evoluează la cel mai înalt nivel și pot face diferența într-un meci, precum Branislav Ivanovici, Aleksandr Kolarov, Nemanja Matic, Dusan Tadic, Zoran Tosic sau Aleksander Mitrovic.

Moldova are o singură victorie în ultimele 21 de meciuri în toate competițiile, suferind 15 înfrângeri, 4 egaluri și obținând o singură victorie, în fața Andorrei. Este primul meci direct dintre cele două națiuni.

Recomandăm victoria oaspeților și sub 3,5 goluri înscrise în meci la o cotă minimă de 1.75 și mize 6/10.

Irlanda vs. Georgia, grupa D, ora 21.45 

Pare a fi un meci de 1 solist, dacă ne gândim la istoricul partidelor directe. Irlandezii au câștigat toate cele șapte dispute directe, patru acasă și trei în deplasare, ultimul 1-0 în 2015. Gazdele acestui meci vin după un 2-2 muncit în Serbia și după un turneu final al Euro destul de solid, astfel că încrederea este maximă. James McCarthy nu este 100% fizic și nu va fi folosit în primul 11. Murphy și Westwood sunt incerți, iar Pilkington și Queen vor lipsi.

Georgia a cedat 1-2 cu Austria la debutul în campanie și poate fi considerată doar un arbitru în grupa D. Având în vedere faptul că nu a obținut nimic în istorie în fața Irlandei și forma slabă din ultima perioadă ne facem să credem că pleacă cu șansa a doua clar și în deplasarea de la Dublin.

Probabil că gazdele vor încerca să preia controlul din primul minut și vor încerca să-și impună jocul cât mai repede. Recomandăm 1 pauză- 1 final la minim 2.20 cu mize 5/10.

Austria vs. Țara Galilor, grupa D, ora 21.45 

Se anunță un meci foarte interesant la Viena, între două formații ce se bat pentru șefia în grupa D. Sunt două echipe prezente la Euro 2016 și care au debutat cu victorii în campania CM 2018, însă teoretic Țara Galilor este formația mai în formă. Va fi al șaptelea meci direct, iar Austria are 3-2 la capitolul victorii, și foarte important este că Alaba și compania nu au cedat niciodată în fața galezilor pe teren propriu. Singura absență majoră din acest duel este cea a lui Aaron Ramsey, accidentat.

Bookmakerii prevăd o întâlnire echilibrată și săracă în goluri, iar acest aspect ne face să considerăm decente valorile de minim 2.00 pentru ”ambele echipe marchează” cu mize 4/10.

Italia vs. Spania, grupa G, ora 21.45 

Este cel mai interesant meci al zilei și poate fi momentul revanșei pentru Spania. Cele două echipe s-au întâlnit la Euro, iar Italia s-a impus cu 2-0, însă cel care a deschis scorul atunci, Chellini, este suspendat după cartonașul roșu primit la debutul cu Israel.

Tiago Alcantara este incert, astfel că Iniesta va începe ca titular. Pentru iberici în linia ofensivă vor evolua Vitolo, Costa și Silva, cei trei urmând să se afle în premieră în același timp ca titulari.

În istorie, cele două formații s-au întâlnit de 35 de ori, iar echilibrul este evident: 11-12-12! Comparativ cu ultima întâlnire dintre cele două super-puteri care a avut loc acum 3 luni, antrenorii sunt alții și vom putea vedea cu totul și cu totul alt fotbal. Giampiero Ventura are o misiune grea să îl înlocuiască pe Conte și a schimbat linia defensivă impusă la Euro, însă primele meciuri în acest sistem nu au avute rezultatele dorite, Italia încasând 4 goluri. De cealaltă parte, Lopetegui pare să fi înviorat atacul Spaniei.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.00, cu mize de 3/10.

Liectenstein vs. Albania, grupa G, ora 21.45 

Coșmarul nostru de la EURO 2016 are parte de o misiune destul de facilă în deplasarea din Liechtenstein, echipă care s-a obișnuit cu statutul de ”ciuca bătăilor” prin Europa. Meciul din prima etapă al gazdelor de azi a fost un dezastru, deși conduși cu 1-0 la pauză în Spania nu părea deloc rău. S-a terminat 8-0 pentru spanioli, dar nu este un rezultat surprinzător.

Albanezii s-au impus greu în prima etapă, într-un meci desfășurat pe parcursul a două zile, fiind întrerupt din cauza furtunii în minutul 77, la scorul de 1-1. Reluat a doua zi, din minutul respectiv, meciul a fost adjudecat de gazde care au dispus de vecinii din Macedonia cu 2-1. Călăul României și principalul om de gol al Albaniei, va absenta din cauza accidentării la genunchi pe care o suferă.

Vom asista cel mai probabil la o victorie a oaspeților, însă handicapul poate fi discutabil,  astfel că recomandarea noastră este cota minimă 1.80 pentru victoria Albaniei fără să primească gol, cu mize 7/10.

Macedonia vs. Israel, grupa G, ora 21.45 

Stadionul Philippe II Arena din Skopje va fi gazda unei dispute interesante din cadrul etapei a 2-a a calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2018, calificare la care putem spune că echipa gazdă nu are absolut nicio speranță într-o grupă alături de Spania, Italia, Albania și Israel. Pe lângă numele adversarilor din grupă mai putem adăuga și campania dezastruoasă de calificare la EURO 2016 în cadrul căreia Macedonia a terminat pe ultimul loc cu 8 înfrângeri și o singură victorie împotriva Luxemburgului.

Oaspeții de astăzi nu stau nici ei prea bine, eșecul cu Italia din prima etapă fiind al 5-lea consecutiv al naționalei Israelului, care nici ea nu poate emite prea mari pretenții la calificare din această grupă. Întâlnirile directe cu adversarul de astăzi au fost toate 3 câștigate de Israelieni, două dintre ele disputându-se chiar în Macedonia.

Ne putem aștepta la o partidă echilibrată cu un mic avantaj pentru oaspeți din punct de vedere valoric, cu un lot cotat la 30 de milioane de euro, de 3 ori mai mult valoros decât al Macedoniei.

Recomandăm evitarea acestei partide, NO BET!

Kosovo vs. Croația, grupa I, ora 21.45 

Proaspăt înființata selecționată a statului Kosovo urmează să dispute meciurile considerate pe teren propriu în Albania, la Skhoder, pe stadionul Loro Borici, deoarece stadionul City Stadium din Pristina nu îndeplinește cerințele UEFA. Aflat la doar 150 km de granița cu Croația, stadionul va fi umplut, cel mai probabil, de fanii croați, deci nu se poate considera un meci în deplasare. Reprezentativa pregătită de Ante Cacic are probleme de efectiv înaintea acestui duel, 3 oameni de bază fiind accidentați și vor lipsi cu siguranță, iar aceștia sunt Luka Modric, Ivan Rakitic  și Marko Pjaca. Pe lângă aceștia, fundașii laterali Sime Vrsaljko și Ivan Strinic nu sunt în cea mai bună formă, ei fiind rezerve la echipele de club, Atletico Madrid, respectiv Napoli.

Kosovo a reușit un egal în Finlanda la meciul de debut, vedeta echipei, Valon Berisha înscriind de la punctul cu var. Naționala este formată din jucători care evoluează majoritatea la cluburi de liga secundă din Germania, Elveția sau Olanda, astfel că favorita întâlnirii rămâne tot Croația.

Recomandăm victoria Croației la cote minime de 1.55 și mize 8/10.

Islanda vs. Finlanda grupa I, ora 21.45 

Islanda a spart barierele visurilor fotbalistice prin calificarea la EURO 2016, mai mult de atât, prin parcursul admirabil sfârșit în sferturile de finală ale competiției. După performanța istorică de la EURO, speranțele islandezilor sunt mult mai solide în ceea ce privește o posibilă calificare la Mondialul din 2018 dintr-o grupă în care celelate contracandidate Ucraina, Croația și Turcia așteaptă pasul greșit al adversarului.

Prima etapă a grupei a consemnat 3 scoruri identice, 1-1, astfel că toate cele 6 echipe sunt nedespărțite momentan. Finlanda a remizat pe propriul teren cu Kosovo la capătul unui meci modest, iar Islanda a remizat în Ucraina. Islanda și Finlanda s-au întâlnit într-o partidă amicală la începutul anului, la capătul căreia Islanda s-a impus cu 1-0.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.75 cu mize 5/10.

Turcia vs. Ucraina, grupa I, ora 21.45 

După meciurile dezastruoase cu Croația și Spania din cadrul grupelor EURO 2016, Fatih Terim a luat măsuri drastice, renunțând la serviciile unor jucători foarte importanți precum Arda Turan și Burak Yilmaz. Decizia lui nu a afectat echipa în sens negativ, din contră, Turcii au reușit o victorie încântătoare în fața Cehiei în ultimul joc din grupă, păstrând chiar șanse de calificare în optimi prin jocul rezultatelor, care nu le-a fost favorabil, însă.

Primul meci din această campanie de calificare, cel împotriva Croației, a fost un meci cu un rezultat bun, 1-1, Croația fiind echipa cu cele mai mari ocazii, Turcii reușind un gol norocos. De cealaltă parte, adversarii de astăzi au avut un parcurs și mai rău la EURO, pierzând toate cele 3 meciuri disputate.

Fatih Terim nu a apelat la Arda Turan, Burak Yilmaz, Caner Ekin și Selciuk Inan. Există zvonuri că starul Barcelonei se gândește în aceste condiții la retragerea de la națională. În aceste condiții cei mai importanți oameni din ofensiva otomană vor fi Nuri Șahin și Hakan Calhanoglu, noua senzație a fotbalului turc, Emre Mor, sperând să prindă un loc de titular. De cealaltă parte, Yarmolenko și Konoplianka le vor da bătăi de cap mari fundașilor laterali ai Turciei.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru goluri în ambele porți la mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.