Preliminarii CM 2018: Ponturile și analizele meciurilor de vineri 7 octombrie

0

7 ponturi câștigătoare din 8 propuse + Biletul Zilei câștigător pentru a doua zi consecutiv ieri, sunt realizări considerabile ale echipei PdP, care ne dau încredere cu privire la zilele ce urmează și la mărirea marjei de profit. Meciurile din etapa a 2-a a preliminariilor CM 2018 continuă azi cu alte 9 partide, ale căror analize vă sunt prezentate ca de obicei.

Olanda vs. Belarus, Grupa A, ora 21.45

Olanda este una dintre cele mai imprevizibile echipe naționale în momentul de față, dată fiind și faza de reconstrucție prin care trece. De la statutul de superputere a fotbalului mondial, Olanda a ajuns de râsul Europei după ce a terminat pe locul 4 campania de calificare la EURO 2016, surclasată de Cehia, Islanda și Turcia. Jucătorii pe care îi are la dispoziție Danny Blind nu mai evoluează la marile puteri ale Europei, în schimb sunt promițători pentru viitor.

Belarus a reușit un egal prețios în prima etapă împotriva Franței pe teren propriu, când apărarea lor a rezistat cu stoicism. De altfel, din ultimele 6 deplasări, bielorușii s-au întors învinși o singură dată, bifând 3 victorii și 2 egaluri, incluzând adversari ca Slovacia, Irlanda sau Norvegia.

Recomandăm ambele marchează la cote minime de 2.10 cu mize 3/10.

Franța vs. Bulgaria, Grupa A, ora 21.45

Vicecampioana Europei pare să aibă o misiune facilă în fața Bulgariei, o formație care poate fi însă și periculoasă într-o zi bună. Cotele oferite pentru victoria gazdelor sunt, totuși, după cum era de așteptat, destul de mici.

Franța a început cu o remiză albă campania, în Belarus, în timp ce Bulgaria s-a chinuit cu Luxemburg, pe care a învins-o dramatic, 4-3, în prelungiri. E clar că formația lui Didier Deschamps nu își permite o nouă dezamăgire, mai ales în fața propriilor fani și este favorită  certă astăzi, chiar dacă ultimul meci direct, în 2011, s-a încheiat cu victoria Bulgariei chiar la Paris.

Recomandăm minim 3 goluri înscrise de reprezentativa cocoșului galic la cote minime de 1.75 cu mize 4/10.

Luxembourg vs. Suedia, Grupa A, ora 21.45

O partidă dezechilibrată cu o favorită certă prin prisma numelor implicate în joc, însă trebuie să ținem cont și de aspecte din istoria recentă a fotbalului. Suedia a pierdut cel mai valoros jucător al tuturor timpurilor odată cu retragerea de la națională a lui Zlatan Ibrahimovic, iar ofensiva naționalei pregătite de Janne Andersson are de suferit. În prima etapă Suedia a remizat pe propriul teren cu Olanda, 1-1 și va trebui să facă tot posibilul să nu piardă puncte aiurea dacă vrea să spere la calificare dintr-o grupă a cărei șefie înclină spre vicecampioana Europei.

Luxemburg este una dintre victimele sigure, toate echipele își iau în calcul 6 puncte din întâlnirile cu ei, însă în prima etapă au reușit un meci nebun și destul de ciudat în Bulgaria unde au fost învinși pe final cu 4-3 după, întoarceri de scor spectaculoase. În ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren au înscris doar 2 goluri, dar se descurcă mai bine din punct de vedere defensiv.

Recomandăm handicap asiatic SUB 3 goluri la cote minime de 1.65 și mize 6/10.

Portugalia vs. Andorra, Grupa B, ora 21.45

Prea multe nu sunt de spus despre acest meci în care Andorra merge pe terenul campioanei Europene. Nu se poate compara absolut nimic între cele două selecționate, însă va fi un prilej perfect pentru jucătorii oaspeți să facă niște poze cu vedetele Portugaliei. Va fi, cel mai probabil, un meci în care obiectivul oaspeților va fi să nu încaseze prea multe, iar al gazdelor să nu sufere accidentări inutile. Portugalia este obligată să își adjudece toate cele 6 puncte puse în joc în cele două meciuri din această săptămână și să părăsească ultimul loc pe care este clasată în mod rușinos. Va urma luni deplasarea din Feroe pentru CR7 & co.

Recomandarea noastră este să evitați acest meci, deoarece cotele sunt destul de zgârcite, iar handicapul poate fi tricky în cazul menajării titularilor. NO BET!

Ungaria vs. Elveția, Grupa B, ora 21.45

Ungaria s-a bucurat de o vară fantastică prin figura frumoasă reușită la Euro 2016 unde a reușit să treacă de faza grupelor după evoluții absolut încântătoare, inclusiv în fața campioanei Europei, Portugalia, cu care a reușit unul din cele mai spectaculoase egaluri ale turneului, 3-3. Campania de calificare la mondial a început cu stângul, totuși, ungurii făcând deja primul pas greșit în Feroe unde au remizat 0-0, iar acest aspect poate fi unul destul de grav pentru ei în condițiile în care Elveția a reușit să răpună în prima etapă chiar Portugalia.

Granit Xhaka este marele absent al Elveției pentru acest meci după ce a fost eliminat etapa trecută. Rezultatele directe dintre cele două formații datează de peste 20 de ani, iar în ultimele 4 partide (1995 și 1997) s-au înregistrat 2 egaluri și 2 victorii ale Elveției, dar vorbim de cu totul alte generații, deci aspectul statistic nu este de luat în calcul.

Recomandăm egalitate la finalul partidei la cote minime de 3.30 cu mize 3/10. Posibil scor corect 1-1.

Letonia vs. Insulele Feroe, Grupa B, ora 21.45

După o campanie de calificare pentru EURO 2016 încheiată jalnic pentru letoni, echipa începe să arate mai bine, iar seria de 6 meciuri fără înfrângere pe care o traversează este un semn. Este puțin probabil să își facă iluzii pentru calificarea la mondial în dauna Elveției, Ungariei sau a Portugaliei, dar Letonia merită să lupte pentru un parcurs cât mai bun. Adversarul de astăzi nu mai este echipa de pescari împotriva căreia orice echipă își îmbunătățea golaverajul, iar noi românii am simțit fiorii pe care îi pot transmite când erau să plece cu punct de la Ploiești.

Letonia nu a primit gol în 3 din ultimele 5 victorii de pe propriul teren, iar naționala din Insulele Feroe nu a înscris în 10 din ultimele 16 partide.

Recomandarea noastră este victoria Letoniei fără să primească gol la cotă minimă de 2.60 cu mize 4/10.

Belgia vs. Bosnia Herțegovina, Grupa H, ora 21.45

Poate fi un meci mult mai interesant decât se arată pe hârtie. Belgienii au început bine „era” Roberto Martinez, instalat pe banca tehnică după Euro, învingând cu 3-0 în Cipru. Gazdele acestui meci sunt favorite la locul 1 în grupa H, dar este posibil să aibă viață destul de grea.

Bosnia&Herzegovina are și ea o victorie clară la debutul în această campanie, 5-0 cu Estonia, și pare să fi trecut complet peste dezamăgirea ratării calificării la Euro. Cel mai interesant aspect este că, în cele șase meciuri directe, o singură dată nu s-a marcat în ambele porți. Cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile Euro, iar Belgia a ieșit mai bine din acea dublă, 1-1 în deplasare și 3-1 acasă. Un alt aspect interesant este că Edin Dzeko a marcat de fiecare dată în poarta Belgiei, în ultimele patru partide directe.

Recomandăm cota minimă 1.90 pentru goluri în ambele porți la mize 5/10.

Grecia vs. Cipru, Grupa H, ora 21.45

15 victorii în 24 de meciuri are Grecia în fața Ciprului și asta o face favorită și astăzi. Grecii caută să răzbune necalificarea la Euro și acest lucru poate fi un factor foarte important.

Ciprioții nu traversează o perioadă prea fastă, reușind să învingă în ultimii cinci ani doar Moldova, Islanda, Bosnia, Andorra și Israel, și se află în cădere liberă. În schimb, elenii par să își revină, au trei victorii consecutive, 2-1 cu Australia și Olanda și 4-1 cu Gibraltar.

Grecia are toate motivele să spere cel puțin la locul 2 în această grupă în care principala favorită este Belgia, iar bătălia pentru eventualul baraj se va da, cel mai probabil, cu Bosnia. Pentru greci urmează luni depalsarea în Estonia și au toate premisele la îndemână pentru a se vedea cu punctaj maxim după luna Octombrie.

Recomandăm victoria Greciei fără să primească gol, la cote minime de 2.10 cu mize de 4/10.

Estonia vs. Gibraltar, Grupa H, ora 21.45

Outsiderele grupei H se află față în față la Tallinn, într-un meci în care Estonia pleacă drept favorită certă. Prea multe lucruri nu ar fi de spus despre această dispută, având în vedere istoria scurtă a Gibraltarului în fotbalul mare. Cele două echipe s-au întâlnit însă de două ori în meciuri amicale, ambele în 2014, iar rezultatele au fost surprinzătoare: 2-0 pentru Estonia, în deplasare, și 1-1 în Gibraltar!

Este un meci destul de tricky pentru pariori, valorile fiind destul de mici chair și pe liniile de handicap. NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.