Handbal: ponturile și analizele zilei (9 octombrie)

0

Avem și astăzi multe meciuri atractive din handbalul european, iar echipa PdP vine cu sugestii de pronosticuri pentru patru dintre ele, la cote foarte atractive.

Motor Zaporozhye vs. Team Tvis Hostebro – ora 16:00

Le-am văzut pe cele două echipe împotriva lui Dinamo și putem afirma că Motor are experiență, iar Holstebro entuziasm. Sunt două formații complet diferite, ucrainenii bazându-se pe un joc mai în forță, în timp ce oaspeții pe viteză. Totuși, lipsa experienței nu poate fi compensată de către nordici, care au clacat în Portugalia, pe terenul celor de la Braga, în ultimul meci, în momentele importante. Shevelev și Burka lipsesc în continuare de la Motor, dar soluții sunt suficiente în lot pentru a le acoperi lipsurile.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria gazdelor și încredere 6/10.

Wacker Thun vs. ZTR Zaporozhye – ora 17:00

Este returul din al doilea tur preliminar al Cupei EHF, primul meci având loc chiar ieri, la Zaporozhye, ZTR câștigând cu 23-22. Trebuie menționat că acest meci are loc tot în Ucraina, cele două echipe fiind de acord să dispute ambele manșe în acest weekend, pentru a reduce din costuri.

Așadar, Wacker Thun este outsider astăzi, la fel ca și ieri, însă diferența de valoare dintre cele două formații nu e prea mare. Per-ansamblu, ZTR are o echipă mult mai tânără și fără experiență în astfel de meciuri, un lucru ce poate conta mult astăzi.

E un meci de 1×2, dar cota oferită pentru victoria lui Wacker Thun este de luat în seamă. Victorie pentru Thun la cote minime de 2.65 și încredere 3/10.

Balatonfuredi vs. Pfadi Winterthur – ora 20:00

Sunt două echipe asemănătoare, cu foarte mulți tineri în componență și cu câțiva veterani cu experiență. Probabil duelul se va rezuma la duelul dintre portarii Fazekas și Schultz, iar primul are clar un plus de valoare. Avantajul terenului propriu poate conta mult astăzi, Balatonfuredi având foarte mulți copii de perspectivă în lot, adunați din Europa și aflați în atenția lui Veszprem (Balatonfuredi este un fel de satelit al campioanei, neoficial).

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria gazdelor, cu o încredere medie: 6/10.

Dukla Praga vs. RK Nexe – ora 21:00

Pentru echipa PdP, acest meci este betul zilei în handbal. RK Nexe este din ce în ce mai puternică, de la an la an, iar în acest sezon l-au convins inclusiv pe David Spiler să se alăture proiectului. Vicecampioana Croației evoluează în aceeași formulă de mulți ani și a demonstrat în Liga SEHA că într-o zi bună poate pune probleme unor formații mult mai tari.

Despre Dukla Praga sunt puține de spus, pentru că întrecerea din Cehia este la un nivel scăzut, iar formația din capitală a avut probleme în primul tur cu o echipă net inferioară, Besa Famiglia.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru victoria lui Nexe, la o încredere ridicată: 8/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.