Preliminarii CM 2018: analizele și ponturile zilei de luni

0

Săptămâna începe cu foarte mult fotbal de înaltă calitate. Preliminariile Campionatului Mondial din 2018 continuă și astăzi, când vom avea alte nouă partide interesante, pentru care echipa PdP v-a pregătit șase pronosticuri.

Suedia vs. Bulgaria – grupa A, ora 21:45

Putem spune că Suedia suferă fără Ibrahimovic. Nordicii au probleme în ofensivă, au învins cu 1-0 doar în Luxemburg, într-un meci în care și-au creat însă multe șanse de gol. Dar poate fi un moment prielnic pentru ca Suedia să își revină, având în față o formație cu defensivă șubredă, care a cedat de șapte ori în primele două meciuri din campanie, 4-3 cu Luxemburg și 1-4 cu Franța.

E un meci imprevizibil, așa că recomandarea noastră este NO BET!

Olanda vs. Franța – grupa A, ora 21:45

E unul din meciurile importante ale serii, două formații cu multă calitate, care se află față în față din nou după șapte luni. Atunci, tot în Olanda, a avut loc un amical câștigat de Franța cu 3-2, după un gol al lui Matuidi din minutul 87.

Sunt două echipe ofensive, iar acest lucru poate duce la un meci foarte deschis. Sunt totodată două echipe cunoscute pentru inconstanța de care dau dovadă. Recomandarea noastră pentru un astfel de meci este: ambele marchează, la cote minime de 1.80 și încredere 5/10.

Belarus vs. Luxemburg – grupa A, ora 21:45

Poate fi un meci mult mai dificil decât o arată cotele. Luxemburg este evident într-o creștere, a pierdut 0-1 cu Suedia și a fost foarte aproape de a realiza surpriza în Bulgaria, în prima rundă. Chiar dacă Belarusul are o echipă destul de solidă, nu avem încredere deplină în forțele ex-sovieticilor.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Insulele Feroe vs. Portugalia – grupa B, ora 21:45

Insulele Feroe este echipa cu cel mai mare progres dintre toate formațiile mici. Nordicii au reușit surpriza în Letonia, învingând cu 2-0, însă de data aceasta au în față un adversar de un alt calibru. Portugalia vine după un convingător 6-0 cu Andorra, în care Cristiano Ronaldo a evoluat și el, deși era anunțat menajat și folosit doar cu Feroe.

În istorie, a fost un singur meci direct, câștigat de lusitani cu 5-0. Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria Portugaliei fără să primească gol, cu încredere 6/10.

Andorra vs. Elveția – grupa B, ora 21:45

E un meci în care Andorra nu va conta, însă o cotă ne-a atras atenția în mod deosebit. Multe despre dispută nu se pot spune, dar teoretic Elveția nu ar avea motive prea multe să forțeze. Astfel, un meci cu maxim trei goluri este plauzibil, la o cotă atractivă.

Recomandăm cote minime de 2.15 pentru sub 3,5 goluri marcate și încredere 3/10.

Letonia vs. Ungaria – grupa B, ora 21:45

Letonia nu doar că a pierdut disputa cu Insulele Feroe din etapa trecută, dar a și fost dominată în foarte multe momente ale meciului. Ungaria are o trupă teoretic mai solidă, ce a arătat potențial, și care a pierdut poate nemeritat în fața Elveției în precedentul meci. Astăzi, maghiarii nu mai au voie să facă pași greșiți, iar victoria este obligatorie.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru victoria Ungariei și încredere 3/10.

Bosnia&Herzegovina vs. Cipru – grupa H, ora 21:45

E un meci de 1 solist, însă trebuie amintit faptul că cele două echipe s-au întâlnit și în preliminariile trecute și meciurile au fost echilibrate. În urmă cu doi ani, Cipru a învins cu 2-1 la Sarajevo, după ce gazdele au condus cu 1-0, dar forma foarte slabă pe care o traversează oaspeții de azi ne face să credem că meciul nu va avea istoric. Sunt cinci înfrângeri consecutive ale ciprioților, ultimele fără drept de apel, 0-3 și 0-2 cu Belgia și Grecia.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru 1/1 și încredere 5/10.

Estonia vs. Grecia – grupa H, ora 21:45

Grecii sunt în revenire de formă după campania de calificare la Euro jenantă. 2-1 cu Australia, 2-1 cu Olanda, 4-1 cu Gibraltar și 2-0 cu Cipru sunt rezultatele elenilor care ne fac să cred că astăzi au prima șansă și o vor fructifica. Estonia joacă foarte slab, au învins doar Andorra și Gibraltar anul acesta, iar la capitolul înfrângeri lucrurile nu stau deloc bine: 0-7 cu Portugalia și 0-5 cu Bosnia&Herzegovina.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru victoria Greciei și încredere 7/10.

Gibraltar vs. Belgia – grupa H, ora 21:45

Este cel mai dezechilibrat meci al serii, iar Belgia va folosi acest meci drept un antrenament cu public. Cotele caselor de pariuri pentru această dispută nu ne favorizează însă, iar din acest considerent am ales să îl evităm.

Recomandarea noastră este NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.