Handbal: ponturile și analizele zilei (11 octombrie)

0

Avem destul handbal interesant și la mijlocul săptămânii, chiar dacă atenția este canalizată asupra preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal. Pentru marți, echipa PdP vă oferă trei pronosticuri din sportul cu mingea mică, la cote atractive.

HC Odorhei vs. CSM București – ora 17:00

Ar fi trebuit să fie un derby al campionatului, dar startul neconvingător al CSM-ului ne face să credem că Odorheiul este formația cu prima șansă în această seară. Harghitenii au o trupă solidă, am mai spus-o și cu alte ocazii, în timp ce vicecampionii chiar dacă stau bine pe hârtie, jocul lor este foarte slab. Vin după o victorie în weekend cu HC Zamet în Cupa EHF, însă în fața unei echipe de tineri fără experiență, în care portarul Iancu a avut 21 de intervenții.

În aceste condiții, recomandarea noastră este victoria gazdelor, la cote minime de 1.85, cu încredere 6/10.

HC Dunărea Brăila vs. HC Zalău – ora 18:45

E un meci pentru care am ales un pariu ceva mai special, dacă se poate numi așa. E clar că Brăila se va impune, are o echipă solidă în acest sezon, drept dovadă și victoria în fața CSM-ului, campioana Europei, din urmă cu două etape. Zalăul însă deși este o echipă mai puternică față de sezonul trecut, îi lipsește mult golghetera Claudia Constantinescu, iar în deplasare evoluții sunt mult mai modeste decât pe teren propriu. În ultimele patru dueluri cu Brăila, Zalăul nu a trecut de 23 de goluri marcate și avem motive să credem că nu o va face nici în acest meci.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un total al golurilor marcate de HC Zalău mai mic de 23.5, cu încredere 6/10.

HC PPD Zagreb vs. Metalurg Skopje – ora 19:00

Sunt două echipe ce pun foarte mult accentul pe defensivă și nu doar odată meciurile în care Zagreb sau Metalurg sunt implicate se termină cu foarte puține goluri. Cel mai bun exemplu în acest sens sunt ultimele rezultatele directe dintre cele două, 19-17, 22-20 și 23-20, toate în favoarea croaților. Motive întemeiate astfel pentru un nou meci de luptă.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu maxim 47 de goluri marcate și încredere 6/10.

sursă foto: seha-liga.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.