Preliminarii CM 2018: analizele și ponturile zilei de marți

0

În prima zi a săptămânii echipa PdP a oferit 4 pronosticuri corecte din 6 posibile, care au adus un profit de 5.85 unități. Pentru meciurile de astăzi avem pregătite alte x pronosticuri la cote atractive.

Cehia vs. Azerbaidjan – grupa C, ora 21:45

Se anunță a fi un meci mai echilibrat decât o arată cotele, în condițiile în care azerii au reușit surpriza în runda trecută și au învins Norvegia, 1-0, deși au fost dominați. Oaspeții de astăzi au o defensivă bine pusă la punct, fapt reflectat și în trecut, 1-0 cu San Marino sau 1-1 cu Canada, și cehii ar putea avea probleme.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru un meci de under 2,5 goluri, cu încredere 4/10.

Norvegia vs. San Marino – grupa C, ora 21:45

Va fi un meci fără istoric. Nordicii vor căuta revanșa după înfrângerea din Azerbaidjan, în care deși au expediat 17 șuturi spre poarta adversă, nu au găsit drumul către gol. San Marino nu are nicio speranță în această grupă, iar în ultimele 60 de partide a reușit doar două remize. Se va pune doar problema scorului în această seară.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria Norvegiei la un Handicap Asiatic de -4, cu încredere 6/10. (în cazul în care Norvegia învinge la exact 4 goluri, miza se va returna).

Germania vs. Irlanda de Nord – grupa C, ora 21:45

Favorita grupei C are un meci la îndemână și astăzi. Irlanda de Nord este una din victimele preferate ale nemților, pe care a învins-o de cinci ori consecutiv, începând cu anul 1997. Cel mai recent meci a avut loc la Euro 2016, iar Germania a câștigat cu 1-0, un rezultat în urma căruia nord-irlandezii s-au calificat în faza următoare. Rezultatele de până acum înregistrate de cele două echipe sunt normale, Germania reușind să câștige cu 3-0 ambele meciuri, cu Norvegia și Cehia, în timp ce Irlanda de Nord a remizat 0-0 în Cehia și a câștigat 4-0 cu San Marino.

Recomandarea noastră este NO BET!

Kazakhstan vs. România – grupa E, ora 19:00

Moralul echipei noastre este unul puternic, după ce a reușit să se impună cu 5-0 în Armenia. Per-ansamblu tricolorii au impresionat și sunt favoriți și astăzi la Astana, în fața unei formații totuși limitate, dar care a reușit să încurce Polonia în prima etapă, 2-2, tot acasă. Este primul meci direct dintre cele două formații, iar dacă băieții noștri se vor adapta bine la condițiile dificile de vreme, vor pleca cu toate punctele din această deplasare.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru victoria României și încredere 6/10.

Danemarca vs. Muntenegru – grupa E, ora 21:45

Danezii au al doilea meci tare în doar trei zile, după 2-3 cu Polonia. A fost însă un meci în care polonezii au avut 3-0, iar nordicii nu au reușit să scoată in-extremis un punct deși posesia a fost net favorabilă: 60%. Muntenegru, deși nu pare, este o formație bine organizată, cu câțiva jucători de mare valoare, Savic sau Jovetic. Ex-iugoslavii se află într-o perioadă de schimbare, dar au strâns patru puncte în primele două meciuri.

Recomandăm goluri în ambele porți la o cotă minimă de 1.95, cu încredere 5/10.

Polonia vs. Armenia – grupa E, ora 21:45

Polonia este favorita acestei grupe, chiar dacă s-a impiedicat cu Kazakhstan și putea scăpa victoria printre degete cu Danemarca deși a condus cu 3-0. Slavii au o formație foarte puternică, iar la felul în care a arătat Armenia sâmbătă cu România, când a primit cinci goluri, ne face să credem că astăzi vom avea un meci într-un singur sens.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru victoria gazdelor la 0, încredere 7.10.

Lituania vs. Malta – grupa F, ora 21:45

E un meci foarte dificil dacă privim rezultatele înregistrate de cele două formații. Balticii au încurcat până acum două echipe în acest preliminarii, 2-2 cu Slovenia și 1-1 cu Scoția, chiar în deplasare, iar astăzi au prima șansă în fața Maltei. Oaspeții chiar dacă pun probleme, nu reușesc să încurce formații decât rareori, ultima victimă fiind Bulgaria, în 2014, 1-1. Ultimul meci direct a fost câștigat de Malta, 2-0 pe teren propriu, însă într-un meci amical.

E un meci dificil, așa că recomandarea noastră este NO BET!

Slovenia vs. Anglia – grupa F, ora 21:45

Cele două echipe s-au aflat față în față și în preliminariile Euro și Anglia n-a avut deloc o viață ușoară, cel puțin la Ljubljana. În urmă cu un an, englezii au câștigat cu 3-2 după un gol al lui Rooney în minutul 86 și fuseseră conduși cu 1-0 la pauză. Gazdele de astăzi ar putea avea un avantaj prin prisma faptului ca a jucat pe teren propriu și în urmă cu trei zile și au făcut-o chiar bine: 1-0 cu Slovacia, prin golul fostului petrolist Rok Kronaveter.

Recomandăm victoria Angliei la cote minime de 1.65 și încredere 7/10.

Slovacia vs. Scoția – grupa F, ora 21:45

Deși au trecut doar două etape, Slovacia se află într-o situație foarte dificilă. Înfrângerile la limită cu Anglia și Slovenia i-au complicat viața, astfel că astăzi este un meci pe care trebuie să-l câștige neapărat. Scoția poate fi victima perfectă având în vedere că a irosit șansa de a învinge Lituania în meciul trecut, dar totodată este o trupă solidă și bine organizată. Este primul meci direct dintre cele două formații din istorie.

Recomandăm cote minime de 3.20 pentru un rezultat de egalitate, cu încredere 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.