Handbal: ponturile și analizele zilei (12 octombrie)

0

A lipsit puțin ca ieri să avem trei ponturi câștigătoare din trei oferite pe meciurile de handbal, însă chiar și așa am avut un profit de 4.2 unități. Astăzi avem alte propuneri din acest sport, cinci la număr, iar patru dintre ele sunt pe meciuri din România.

Poli Timișoara vs. Potaissa Turda – ora 16:00

Cele două echipe s-au întâlnit și în finala mică a sezonului trecut și Poli a ieșit câștigătoare. Meciul de astăzi are câteva aspecte importante de care Turda poate profita. Pe lângă faptul că Potaissa este formația mai în formă, de la Poli va lipsi Marko Lasica, suspendat, iar Filip Lazarov ar putea lipsi și el din același considerent. În aceste condiții, oaspeții au prima șansă.

Recomandăm victoria celor de la Potaissa Turda la cote minime de 2.10 și încredere 4/10.

CSM Făgăraș vs. CSM Satu Mare – ora 18:00

Sunt ultimele clasate din campionat, dar sunt formații în creștere, care pun mult suflet. După rezultate foarte slabe, Făgărașiul a progresat mult, mai ales în plan defensiv. Aici mizăm și noi că va fi cheia meciului, cele două apărări, și astfel va rezulta un meci de luptă. Ultimele rezultate înregistrate de cele două echipe ne dau dreptul să ne îndreptăm atenția spre această selecție.

Recomandăm cote minime de 1.72 pentru un meci cu maxim 53 de goluri înscrise și încredere 7/10.

CSU Suceava vs. CSM Focșani – ora 18:00

Suceava a învins Focșaniul în disputele amicale, însă situația poate fi diferită astăzi. Cele două echipe n-au evoluat rău până acum, mai ales formația oaspete, însă trebuie văzut cum reacționează într-o deplasare echilibrată, pentru că până acum a câștigat pe terenurile ultimelor clasate.

Putem vedea și aici un meci în care miza se va pune pe defensivă. Ambele echipe au apărări destul de agresive, iar rezultatele din meciurile directe sunt elocvente în acest sens: 28-24 și 27-19 pentru Suceava, respectiv 20-19 pentru Focșani.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru maxim 51 de goluri înscrise, la încredere 5/10.

HC Dobrogea Sud Constanța vs. Dinamo București – ora 18:30

Dinamo nu convinge, dar rămâne în continuare cea mai bună echipă din țară și trebuie să și demonstreze asta. Meciul de la Constanța trezește orgolii mari, iar după mult timp cele două formații se bat din nou la locurile fruntașe. Gazdele ocupă al doilea loc, însă și printr-o conjunctură favorabilă, deoarece în deplasare a întâlnit formații accesibile până acum, Făgăraș, Suceava și Vaslui.

Valoric, Dinamo stă mai bine decât Constanța, iar dacă fizic va sta bine după meciul cu Besiktas, se va impune.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru victoria lui Dinamo și încredere 4/10.

Kisvardai KC vs. Alba Fehervar – ora 19:00

Ultimul meci propus vine din campionatul feminin al Ungariei, în care formația oaspete are prima șansă. Pe hârtie, Fehervar este a treia formație ca și valoare din țara vecină, după Gyor și Ferencvaros, iar componența echipei îi dă dreptul să spere la prima victorie pe teren străin a sezonului. Kisvardai este o nou-promovată cu mari posibilități financiare, dar care momentan nu poate emite pretenții la un loc în prima jumătate a clasamentului.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru victoria lui Fehervar, la încredere 6/10.

sursă foto: sportsudest.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.