Liga 1: Ponturile şi analizele etapei (14-17 octombrie)

0

Desprinsă la şase puncte, Steaua are în faţă un nou meci abordabil, duminică în faţa Mediaşiului, pe teren propriu. Campioana Astra dispută în exil meciul cu Chiajna, programat sâmbătă, iar capul de afiş este derby-ul Craiova-Dinamo, programat luni. Aşadar, o nouă rundă interesantă în Liga 1.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

CFR Cluj vs. CSMS Iaşi – vineri, ora 20:30

Vecine de clasament, cele două formaţii trec prin momente opuse. Dacă la CFR forma este bună, cu trei victorii în ultimele patru meciuri şi doar o înfrângere în 11 etape, ieşenii au o singură victorie în ultimele zece partide şi acest lucru a dus la demiterea lui Napoli. A fost un scandal întreg pe această temă, astfel că în acest meci se va produce debutul lui Eugen Neagoe pe banca formaţiei de sub Copou.

Astăzi, la CFR nu poate evolua Camora, accidentat, în timp ce oaspeţii nu-i vor avea pe Ciucă, Martin şi Târşă. În disputele directe, CFR stă mult mai bine, având 10 victorii, faţă de cele patru ale Iaşiului.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru PsF 1, cu încredere 6/10.

Pandurii Târgu Jiu vs. FC Botoşani – sâmbătă, ora 18:00

Problemele financiare continuă la Pandurii, astfel că acest lucru ar putea afecta prestațiile gorjenilor. Echipa din Târgu Jiu a riscat depunctarea din cauza datoriilor, însă a ajuns la un consens cu Erico Da Silva și a scăpat pentru moment de emoții.

Pandurii are un singur punct în ultimele trei etape, iar în fața Botoșaniului are două înfrângeri în trei meciuri disputate pe teren propriu. Moldovenii traversează o perioadă bună pe teren străin, în care a primit un singur gol în cinci deplasări!

Ambele echipe au absențe, Obodo (Pandurii) și Bordeianu, I. Fulop și Astafei (Botoșani) fiind suspendați, iar Voiculeț (Pandurii) este incert.

E un meci imprevizibil, astfel că recomandarea noastră este NO BET!

Astra vs. Concordia Chiajna – sâmbătă, ora 20:30

Astra evoluează din nou în exil! După Cluj, giurgiuvenii vor juca meciul cu Chiajna la Dinamo, pentru ca gazonul de pe terenul propriu să fie protejat în vederea duelului cu Viktoria Plzen din Europa League.

Campionii nu trec printr-o perioadă favorabilă, deși legaseră două victorii consecutive. Astra are 11 puncte strânse, este pe locul 12, dar se află la doar cinci puncte de play-off. În acest meci, Șumudică nu-l va avea la dispoziție pe Alibec, o pierdere mare, care este suspendat.

Chiajna a rămas formația cea mai slabă din punct de vedere ofensiv, cu doar cinci goluri marcate în 11 meciuri. Totuși, rezultatele sunt de partea ilfovenilor, care au învins tot pe acest stadion, pe Dinamo, 1-0, și au remizat 0-0 cu Pandurii.

Sunt două echipe ce nu produc multe goluri în ultima perioadă. Chiajna are patru partide consecutive cu mai puțin de 2.5 goluri marcate, în timp ce Astra are șase astfel de meciuri la rând.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru sub 2.5 goluri marcate și încredere 5/10.

FC Voluntari vs. ASA Târgu Mureş – duminică, ora 15:30

Problemele continuă la Târgu Mureș, după ce în continuare formația nu primește sprijin financiar din partea autorităților. Jucătorii lui Dan Alexa au refuzat să se antreneze, iar criza de la echipă pare să se adâncească pe zi ce trece.

Sunt două formații care nu traversează o perioadă fastă. Voluntariul are patru înfrângeri consecutive, ultima 0-1 la Mediaș, și a coborât până pe locul 11 al clasamentului. Situația nu este însă dramatică, pentru că o victorie astăzi ar aduce formația lui Florin Marin la trei puncte de play-off. Cernat este incert pentru acest meci.

În schimb, ASA este la cota 0 în clasament și este formația cu cea mai slabă apărare, după Poli Timișoara. Dan Alexa are și probleme de efectiv, Andre fiind accidentat, iar Marius Constantin incert.

Recomandarea noastră pentru acest meci este PsF 1, la cote minime de 1.53 și încredere 5/10.

Steaua Bucureşti vs. Gaz Metan Mediaş – duminică, ora 20:30

Steaua s-a desprins din nou în fruntea clasamentului și are acum șase puncte față de Craiova, după victoria din meci direct, 2-1, din etapa trecută. A fost o victorie dificilă, cu un penalty inventat. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au cea mai bună apărare din prima ligă, 8 goluri primite, fiind peste CFR Cluj la acest capitol. Steliștii au în continuare probleme de lot, Filip, Pintilii, Moke, Aganovic, Tănase fiind accidentați.

Mediașiul traversează o perioadă bună, cu patru meciuri fără înfrângere și se află pe locul 8 cu 16 puncte. Cristi Pustai nu va avea însă la dispoziție unul din jucătorii de bază, Cristi Gavra, care a fost operat la menisc și va lipsi șase săptămâni. Probabil Gazul va merge la București să se apere, diferența dintre cele două formații fiind evidentă.

În meciurile directe de la București, o singură dată au marcat ambele formații, chiar în ultima dispută, 3-1. În rest, în șapte meciuri a marcat fie una din cele două echipe, fie niciuna, un pariu pe care-l recomandăm și astăzi. Nu înscriu ambele formații, la cote minime de 1.60 și încredere 5/10.

ACS Poli Timişoara vs. FC Viitorul – luni, ora 18:00

Poli are în continuare probleme de lot, deoarece Scutaru, Poparadu, Pedro Henrique și Popovici sunt în continuare accidentați și nu vor evolua nici astăzi. Situația Timișoarei este din ce în ce mai grea, în condițiile în care formația se află la -6 în clasament și ne aflăm deja în etapa a 12-a a campionatului.

Viitorul a obținut patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri din Liga 1 și a urcat pe podium, având șansa de a trece peste Craiova după această rundă și de a veni la trei lungimi în urma Stelei. Fără Iancu, suspendat, Viitorul se află în cea mai fastă perioadă din 2016, ca și rezultate.

Timișoara are o singură victorie pe teren propriu în ultimele zece meciuri disputate, 3-2 cu Craiova, iar forma echipei lui Gică Hagi ne face să luăm în calcul victoria oaspeților. Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria Viitorului și încredere 6/10.

CSU Craiova vs. Dinamo Bucureşti – luni, ora 20:30

Cel mai așteptat duel al rundei are loc la Severin, între două formații aflate pe loc de playoff și rivale de moarte. Meciul se dispută în afara Craiovei, deși la un moment dat se părea că problemele legate de nocturnă pe stadionul Extensiv vor fi rezolvate.

Oltenii sunt neînvinși de 12 meciuri pe teren propriu și au acumulat 10 victorii în tot acest timp. Gigi Mulțescu are o singură înfrângere în ultimele șase etape, cea controversată de la Steaua. Tehnicianul Craiovei nu are absențe pentru acest meci și va utiliza cel mai bun 11 în această seară.

Dinamo are un singur punct în ultimele trei etape și a coborât până pe locul 8 în clasamentul Ligii 1. Ioan Andone nu-l va avea pe Palic la dispoziție, suspendat după cartonașul roșu primit gratuit în deplasarea de la Botoșani, iar locul său ar putea fi luat de Mahlangu.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru un meci cu gol marcat de ambele formații și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.