Serie A: Ponturile şi analizele etapei (15-17 octombrie)

0

Etapa din Serie A începe cum nu se poate mai bine pentru iubitorii fotbalului, cu disputa dintre Napoli şi AS Roma, programată sâmbătă de la ora 16:00. E o rundă în care liderul Juventus primeşte vizita fostei formaţii a lui Gabi Torje, Udinese, şi în care ocupantele locurilor 5 şi 6 se întâlnesc şi ele în meci direct: Chievo-AC Milan.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Napoli vs. AS Roma – sâmbătă, ora 16:00

Derby de foc între două echipe de tradiție ale fotbalului italian, programat chiar ca uvertură a rundei. Napoli are avantajul terenului propriu, însă pragmatica echipă romană știe cum să trateze astfel de situații și să mute presiunea pe oaspeți.
Din nefericire, internaționalul român Vlad Chiricheș nu s-a antrenat nici în această săptămână, așa că face parte din lotul absenților echipei gazdă, alături de Albiol, El Kadouri și Milik. Medicii celor de la Roma au reușit, în această pauză, să mai recupereze din infirmerie, așa că indisponibili mai sunt doar Rui și Vermaelen.
AS Roma a marcat cel puțin un gol în ultimele trei întâlniri. Va fi un duel al golgeterilor, Callejon – Dzeko respectiv, fiecare având câte cinci goluri marcate până acum.
Foarte greu de prezis ce se va întâmpla pe San Paolo. Singura noastră opțiune plauzibilă este să jucați că ambele echipe marchează în acest meci, la o cotă minimă de 1.60, gradul de încredere fiind de 7/10.

Pescara vs. Sampdoria – sâmbătă, ora 19:00

Partidă interesantă, însă nu și pentru pariori. Pescara este o formație inconsecventă, care, în general, trebuie evitată. cam aceleași atribute se pot lega și de numele Sampdoriei. Principala emblemă fotbalistică genoveză se află de mai mult timp într-un con de umbră, așa că ar fi hazardat să luăm o decizie de miză la această dispută.
Sampdoria nu a câștigat de cinci meciuri, iar media de goluri în meciurile cu implicarea Pescarei, în ultimele trei etape, este de sub 2.5. Vor absenta Bahebeck, Gyomber, Pepe și Zampano de la gazde, respectiv Barreto, Eramo și Pavlovic de la oaspeți.
Sugestie categorică, No Bet.

Juventus vs. Udinese – sâmbătă, ora 21:45

Campioana en-titre pare a avea un meci ușor în această etapă din Serie A. Juve are trei meciuri consecutive victorioase, iar vizita friulanilor pe Delle Alpi nu ar trebui să strice sărbătoarea.
Udinese nu a mai câștigat de patru partide, dar atenție, regula tranzitivității nu se aplică în fotbal, iar aceste argumente nu sunt suficiente pentru victoria gazdelor. Mai introducem însă în ecuație și criteriul apărării torineze, care este impenetrabilă de 270 de minute.
Vor lipsi din acest spectacol Asamoah, Chiellini, Pjaca și Rugani de la Bătrâna Doamnă, respectiv Ewandro, Halfredsson, Samir și Widmer de la echipa vizitatoare.
Sugerăm să jucați solistul de 1, la o cotă minimală de 1.20 sau în bilete combo. Grad de încredere acordat, 9/10.

Fiorentina vs. Atalanta – duminică, ora 13:30

Fiorentina dorește să oprească seria de trei meciuri consecutive fără victorie în Serie A. Golaverajul echipei firenzine este de 6-6, adică exact 1-1 ca medie, deoarece Fiorentina are o partidă mai puțin disputată, având de recuperat restanța cu Genoa.
Portarul român Tătărușanu este în formă foarte bună, mai ales după ce a reușit să păstreze poarta naționalei neatinsă în dubla ex-sovietică din Armenia și Kazakhstan.
De urmărit pe Artemio Franchi va fi evoluția lui Franck Kessie, golgeterul cu 4 reușite de la Atalanta. De la oaspeți vor lipsi jucători importanți ca Gomez, Konko, Pinilla și Spinazzola.
De la Fiorentina, singurul indisponibil este Ilicic.
Sugerăm să jucați 1 solist la o cotă minimă de 1.70, grad de încredere 6/10.  

Genoa vs. Empoli – duminică, ora 16:00

Genoa este favorită în disputa cu Empoli, formație care nu se regăsește, în raport comparativ cu evoluția pe care a avut-o în sezonul trecut. Echipa oaspete, cu doar patru puncte adunate în cele 7 runde din Il Calcio, este considerată vioara a doua a acestei partide, mai ales că genovezii sunt neînvinși de trei jocuri.

Lipsesc mulți jucători de la cele două formații. Gazdele nu se pot baza pe Gakpe, Munoz, Ocampos și Pavoletti. Oaspeții nu îi vor avea în garnitură pe Barba, Croce, Marilungo, Mauri și Tchantouria, toți cei enumerați fiind accidentați. Mai sunt și două suspendări la Genoa, Gentiletti și Pandev.

Genoa planifică, în acest sezon, intrarea în cupele europene, așadar victoria cu Empoli, penultima clasată, ar fi o trebuință obligatorie.

Sugerăm să jucați 1 solist, la o cotă minimă de 1.70. Gradul de încredere acordat acestei predicții este de 7/10.  

Inter vs. Cagliari – duminică, ora 16:00

Milanezii sunt mari favoriți în acest joc. Aceeași echipă a demonstrat însă, în destule situații, că nu sunt suficiente doar calculele hârtiei, pentru confirmarea pronosticurilor înaintate de chibiți.

Pe San Siro, totuși, în fața unei adversare precum Cagliari, interiștii se pot impune. Lotul lor conține mai puține absențe, doar japonezul Nagatomo fiind anunțat indisponibil. De partea cealaltă, oaspeților le vor lipsi Capuano, Farinos, Joao Pedro și Artur Ioniță.

Gazdele au marcat în ultimele șase meciuri consecutive, iar atacantul Icardi este cel mai prolific jucător milanez, cu șase goluri înscrise.

Sugestia noastră merge spre solistul de 1, la o cotă minimă de 1.40 sau în bilete combinate. Gradul deîncredere este de 9/10.

Lazio vs. Bologna – duminică, ora 16:00

Lazio Roma are, cel puțin în teorie, prima șansă în acest meci. Echipa deja fostului internațional român, Ștefan Radu, a avut evoluții bune în acest sezon, însă nu considerăm că are încă forță suficientă de convingere pentru pariori. Partidele pe teren propriu pentru Lazio sunt relativ periculoase, iar acum avem un motiv în plus să subliniem această idee, deoarece vor lipsi o serie de jucători precum Anderson, Basta, Biglia, Lukaku, Marchetti și Quisanga, toți fiind accidentați.

Bologna este o echipă care se poate cantona în apărare ca într-o redută, dar are și capacitatea de a lovi fulgerător pe contraatac. La absențele oaspeților se numără accidentații Destro, Mounier, Rizzo și Verdi, dar și suspendații Dzemailli și Gastaldello.

Atacantul amfitrionilor, Ciro Immobile, este cotat cu șanse bune să înscrie în acest meci, având deja patru goluri la activ. Pentru pariorii amatori de senzații tari se poate încerca o cotă pe un gol marcat de Immobile, la o cotă minimă de 3, grad de încredere 4/10.  Altfel, nu sugerăm să alegeți vreun semn sau chiar dublă, la acest duel, pe buletinele de pariuri.

Sassuolo vs. Crotone – duminică, ora 16:00

Echipa oaspete, nou promovată în Serie A, este lanternă roșie, cu un singur punct cucerit în șapte etape. Se bănuiește că suma punctelor pe care o va aduna Crotone în această ediție de campionat va fi una destul de subțire, cel puțin până la pauza de iarnă.

De partea cealaltă, gazdele simt posibilitatea obținerii unei victorii facile și se vor năpusti în atac. Gabrielle Defrel, cu 3 goluri, este cel mai bun realizator de la Sassuolo, echipă care în ultimele trei situații a găsit mereu drumul către gol.

Sassuolo prezintă patru absențe pentru acest joc, Berardi, Gazzola,Missiroli și Pellegrini fiind accidentați. De la oaspeți nu va putea evolua, tot din motive medicale, Capezzi.

Sassuolo trebuie să se orienteze și spre faza defensivă, ultimele două deplasări, la Genk în Europa League și la AC Milan, soldându-se cu 7 goluri încasate.

Sugerăm 1 solist, la o cotă minimă de 1.50, grad de încredere pentru predicție de 8/10.  

Chievo vs. AC Milan – duminică, ora 21:45

Duel interesant la Verona, în penultimul meci al etapei a opta, în care se întâlnesc Cheivo și AC Milan. Formația locală a colectat deja 13 puncte în clasament, dintre care 6 sunt aduse de pe teren străin. AC Milan vine după un meci spectaculos, în etapa trecută, 4-3 cu Sassuolo, fapt care certifică apetitul spre joc deschis al actualei trupe milaneze.

Carlos Bacca poate fi un jucător cheie, el fiind autor a 6 goluri până acum, în favoarea echipei oaspete. Cacciatore și Cesar vor lipsi de la Chievo, în timp ce milanezii au o serie dejucători lăsați acasă: Antonelli, Bertolacci, Calabria, Fernandez și Montolivo.

Chievo și Milan sunt vecine de clasament, locurile 5 și 6, la egalitate de puncte și cu cele două formații romane. Milan urmărește a cincea partidă consecutivă fără înfrângere. Ultimele două jocuri pe Stadionul Marc Antonio Bentegodi s-au încheiat cu același scor, 0-0.

Sugestia noastră este să urmăriți acest joc doar ca spectatori: No Bet.

Palermo vs. Torino – luni, ora 21:45

Tragem cortina peste runda din Il Calcio cu un meci interesant, între două echipe generatoare de spectacol. Facem această afirmație chiar în condițiile în care Torino a încheiat deja cu două rezultate fără gol, 0-0. Să nu uităm însă de prezența în atacul echipei oaspete a lui Andrea Belotti, pofta sa de gol producând cinci reușite în contul echipei torineze.

Palermo a pierdut trei meciuri acasă, în actualul sezon, semn că actuala structură a formației este mai potrivită pentru abordările de deplasare. Partida poate fi influențată și de multitudinea de absențe. La Torino nu va juca portarul Hart, transferat în vară de la Manchester City, care e accidentat la spate. Din câmp vor lipsi Molinaro și Obi. Oricum, lista e mai scurtă față de palermitani, care îi au în loja loviților pe Bentivegna, Giuliano, Posavec, Quaison, Rajkovic și Trajkovski.  Mai este și suspendatul Gazzi, care întregește acest tablou și o transformă pe Torino în favorită.

Totuși meciul este greu, așa că opinăm o dispută surdă, de uzură, purtată în majoritatea timpului la mijlocul terenului. Pronosticul sub 2,5 goluri poate fi jucat, în opinia noastră, la o cotă minimă de 1.75, cu grad de încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.