Premier League: Ponturile şi analizele etapei (15-17 octombrie)

0

Ne aşteaptă o etapă cu foarte multe meciuri interesante în Premier League. Primul meci al rundei a opta are loc la Londra, între Chelsea şi Leicester, şi se încheie cu derby-ul de luni Manchester-Liverpool. Manchester City, liderul care a pierdut în premieră puncte în etapa trecută, nu va avea nici ea un meci uşor, împotriva lui Everton.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Chelsea vs. Leicester – sâmbătă, ora 14:30

În urmă cu exact 5 luni, Ranieri era primit ca un erou pe Stamford Bridge și aplaudat de tot stadionul pentru câștigarea titlului. Astăzi se întâlnesc ultimele două campioane, dar după primele 7 etape pare greu de crezut că vor repeta performanța în acest sezon. Leicester a fost vizitată de Chelsea luna trecută, în Cupa Ligii, unde londonezii s-au impus cu 4-2 după 120 minute. În campionat, Chelsea e pe 7 cu 13 puncte, în ultima etapă învingând la Hull cu 2-0. Leicester, locul 12, are doar 8 puncte, toate obținute pe teren propriu.
Așteptăm o singură schimbare la gazde față de meciul cu Hull: Pedro în locul lui Willian. Brazilianul a fost învoit petru această partidă după ce mama sa a murit. Terry e apt de joc, dar trioul defensiv Azpilicueta-Cahill-Luiz a funcționat bine și Conte va păstra formula. Și Moses poate juca, deși a lipsit de la naționala Nigeriei din motive medicale. Zouma rămâne accidentat.
Trei absenți la Leicester: Matty James, Nampalys Mendy și Benalouane. Revin Okazaki și Chilwell, iar Drinkwater e incert.

Recomandarea noastră este NO BET!

Bournemouth vs. Hull – sâmbătă, ora 17:00

Parcurs bun al gazdelor, chiar dacă rămân în a doua jumătate a clasamentului. Bournemouth a pierdut doar la Manchester City în ultimele 5 meciuri de campionat, în care au învins cu 1-0, acasă, pe West Brom și Everton. Hull are doar un punct în aceeași perioadă, cu Burnley, dar înfrângerile nu sunt condamnabile având în vedere ceilalți adversari: Man United, Arsenal, Liverpool, Chelsea. Asta a considerat și conducerea clubului, care i-a confirmat, în sfârșit, mandatul lui Mike Phelan. Interimar din vară, Phelan a fost antrenorul lunii august și a calificat echipa în optimile Cupei Ligii.
Arter și Pugh revin la Bournemouth, dar Eddie Howe a spus ca unii jucători s-au întors accidentați de la echipele naționale. Antrenorul nu a vrut să nominalizeze, dar credem că Joshua King e unul dintre ei. Atacantul a avut probleme la tendon luna trecută și a jucat în ambele meciuri ale Norvegiei.
Aceeași problemă o are și Hull, care nu-l va putea folosi pe Mbokani. Congolezul se alătură unei liste mai vechi de accidentați: Lenihan, Bruce, Luer, Odubajo și Mcgregor. Dawson revine după accidentare și Elmohamady după suspendare.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.80 cu mize 7/10.

Arsenal vs. Swansea – sâmbătă, ora 17:00

Americanul Bob Bradley debutează ca antrenor în Premier League pe terenul lui Arsenal, unde Swansea nu a mai pierdut din 2011 în campionat. Galezii speră să pună capăt seriei de 3 înfrângeri consecutive, dar Arsenal e cea mai în formă echipă din Premier League, cu 5 victorii la rând.
Coquelin și Lucas Perez sunt apți de joc, în timp ce Jenkinson, Ramsey și Giroud vor reveni săptămâna viitoare. Mertesacker și Welbeck rămân indisponibili.
La Swansea poate juca Fernandez, iar Jefferson Montero și Llorente se vor antrena normal începând de luni. Nathan Dyer e accidentat și va reveni luna viitoare.

Recomandăm victoria lui Arsenal și peste 2,5 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.75 și mize 6/10.

Manchester City vs. Everton – sâmbătă, ora 17:00

Foști coechipieri la Barcelona în anii ’90, Guardiola și Koeman se întâlnesc prima dată ca antrenori. Putem spune că numirile lor au fost printre cele mai inspirate ale verii: Guardiola a debutat la City cu 10 victorii consecutive în toate competițiile, înainte de un egal cu Celtic și înfrângerea de la Tottenham. Koeman a dus Everton pe locul 5 în campionat, unde au pierdut doar un meci, cu Bournemouth.
Sagna s-a accidentat la naționala Franței și va lipsi 3 săptămâni. Kompany, Delph, De Bruyne și Sterling ar putea reveni, dar rămâne de văzut dacă Guardiola îi va forța în acest meci sau îi va odihni în perspectiva meciului de la Barcelona de miercuri, din Champions League.
Multe reveniri și la Everton: Jagielka, Baines, Lukaku și Gibson. Primii trei sunt anunțați titulari. Lennon și Mccarthy sunt incerți. Lennon are mici probleme medicale, Mccarthy a fost titular în meciurile Irlandei deși abia a revenit după două luni în care a fost accidentat.

Recomandăm goluri de ambele părți și minim 4 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.75 și mize 3/10.

Stoke vs. Sunderland – sâmbătă, ora 17:00

Trei puncte uriașe puse în joc pentru singurele echipe care încă nu au câștigat în acest sezon de Premier League. Stoke a dat semne de revenire înainte de pauza internațională, prin două egaluri cu West Brom și Man United. Sunderland a început la fel de slab ca anul trecut, cu două puncte în 7 etape, dar fanii speră la mai puține emoții de data asta.
Joe Allen a forțat revenirea pe teren și s-a reaccidentat, fiind incert pentru astăzi. Butland, Johnson, Ireland și Afellay sunt absenți.
Sunderland nu se bazează pe accidentații Mannone, Kirchhoff, Januzaj, Larsson și Borini. Kone, Denayer și Pienaar sunt incerți, Anichebe e apt de joc.

Recomandarea echipei noastre este NO BET pentru această partidă.

West Brom vs. Tottenham – sâmbătă, ora 17:00

Tottenham ne-a arătat că City nu e invincibilă etapa trecută, câștigând cu 2-0. Spurs e singura echipă neînvinsă din Premier League, laudându-se și cu cea mai bună apărare: doar trei goluri primite în 7 etape. Start bun de sezon și pentru West Brom, aflată pe locul 9. Gazdele au jucat cu cluburile de pe locuri retrogradabile în ultimele 3 etape, având o victorie cu West Ham și două egaluri, ambele 1-1, în deplasările de la Stoke și Sunderland.
Brunt e accidentat la West Brom, Fletcher și Rondon sunt incerți.
Situație bună și pentru Tottenham, unde singurul absent e Kane. Dembele, accidentat ușor, va fi în lot.

Recomandăm victoria oaspeților la cote minime de 1.70 cu mize 6/10.

Crystal Palace vs. West Ham – sâmbătă, ora 19:30

Sâmbăta se încheie cu un derby londonez. Crystal Palace trece prin cea mai bună perioadă din 2016, fără înfrângere de 5 partide. Gazdele sunt surpriza plăcută, fiind pe locul 8 cu 11 puncte. West Ham este surpriza neplăcută, cu doar o victorie în primele 7 meciuri. Echipa lui Bilic e pe loc retrogradabil, cu cea mai slabă defensivă din campionat. Payet a reușit primul său gol al sezonului în meciul cu Boro de etapa trecută, o revenire de formă a francezului fiind lucrul cel mai așteptat de „ciocănari”.
La Crystal Palace lipsesc accidentații Dann, Remy, Jonathan Benteke și Souare.
Cresswell revine după accidentarea la genunchi și poate juca primul său meci în 2016-17. Nordtveit și Calleri vor fi apți de joc, dar Byram, Masuaku, Carroll, Ayew, Diafra Sakho și Tore rămân indisponibili.

Recomandarea noastră este să mizați pe faptul că vor înscrie ambele echipe și vor fi minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.00 și mize 5/10.

Middlesbrough vs. Watford – duminică, ora 15:30

Middlesbrough caută prima victorie acasă după mai bine de 6 luni. În sezonul actual, Boro are doar un punct pe teren propriu, cu Stoke, pierzând cu Crystal Palace și Tottenham. Watford a mers bine în deplasare: egal la Southampton, victorie cu West Ham și înfrângere cu Burnley. În clasament, Boro e pe locul 17, cu 6 puncte, iar Watford pe 13, cu 8 puncte.
Leadbitter și Husband sunt accidentați și nu pot juca la gazde. Fabio a revenit și ar putea fi pe banca de rezerve. Negredo și Ramirez au intrat în repriza a doua în ultimul meci, dar sunt anunțați titulari astăzi.
Mai multe semne de întrebare pentru formația de start a lui Watford, unde sunt incerți Britos, Behrami, Success și Sinclair. Lipsesc cu siguranță Dja Djedje, Cathcart, Janmaat și Okaka.

Recomandăm din tot sufletul NO BET pentru această partidă!

Southampton vs. Burnley – dumincă, ora 18:00

Burnley, echipa cu cel mai slab atac din Premier League-doar 5 goluri în 7 etape-merge la Southampton, formație care nu a primit gol de 6 meciuri în toate competițiile. „Sfinților” le lipsesc, însă, fundașii laterali de bază, astfel că Burnley poate profita de situație pentru a puncta prima dată în deplasare. Ambele cluburi sunt în a doua jumătate a clasamentului: Southampton pe 11, Burnley pe 14.
Cum spuneam, Southampton nu se bazează pe Bertrand și Cedric Soares, flancurile apărării urmând să fie acoperite de Martina și Targett. Boufal, Jay Rodriguez și Shane Long pot juca din nou, dar sunt șanse mici să intre din primul minut.
Heaton, portarul lui Burnley, a părăsit lotul echipei naționale din cauza unei accidentări, dar va fi recuperat până la startul jocului. Absenți vor fi Barnes și suspendatul Gray; amândoi vor reveni până la sfârșitul lunii.

Recomandăm goluri în ambele reprize la minim 1.70 cu mize 5/10.

Liverpool vs. Manchester United – luni, ora 22:00

Puține rivalități se compară cu cea dintre Liverpool și Man United. Derby-ul nord-vestului a fost câștigat de United în ultimele două ediții de campionat, dar Liverpool a avansat în sferturile Europa League după această dublă, în martie. Rezultatele etapei avantajează ambele echipe, prin egalurile făcute de City și Tottenham. Liverpool ar urca pe podium cu o victorie, la egalitate cu City și Arsenal. United se poate apropia la 3 puncte de lideri, victoria ducându-i pe 5, la egalitate cu Liverpool și Chelsea.
Clyne și Lovren vor reveni la cormorani, dar sunt semne de întrebare la mijlocul terenului, unde Lallana și Wijnaldum au accidentări ușoare. Rămân indisponibili Joe Gomez și Sakho.
Doar Phil Jones e absent la diavoli, unde revin Shaw și Mkhitaryan. Niciunul, însă, nu e anunțat titular. Pe banca de rezerve sunt șanse mari să îl vedem iar pe Rooney, în locul lui fiind preferat Mata.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.85 cu mize 7/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.