Ligue 1: Ponturile şi analizele etapei (14-16 octombrie)

0

Două din echipele puternice ale sezonului trecut, Monaco şi Lyon, deschid etapa cu numărul nouă din Franţa. Ambele echipe evolează în deplasare, Monaco pe terenul lui Toulouse, iar Lyon la liderul Nice, astfel că am putea asista la o schimbare a liderului.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Toulouse vs. Monaco – vineri, ora 20:00

Toulouse a pierdut surprinzător înainte de pauza internaţională, 0-1 cu Caen, iar acum are meci dificil cu Monaco pe teren propriu. Gazdele au produs surpriza în urmă cu câteva săptămâni, când s-au impus la scor în meciul cu PSG. Antrenorul Pascal Dupraz se laudă că nu a pierdut niciodată două meciuri la rând de când e la Toulose pe bancă şi aşteaptă din nou un joc bun din partea elevilor săi. Toulouse a arătat că nu se teme de echipele mari din Franţa. S-a impus cu Bordeaux şi PSG în acest sezon pe teren propriu.

De partea cealaltă, Monaco vine după un 7-0 cu Metz, scor ce a transformat-o în echipa cu cel mai bun atac din Ligue 1. Oaspeţii au punct în spatele rivalilor de la Nice în clasament şi nu îsi permit paşi greşiţi.

De la Toulouse lipsesc suedezul Ola Toivonen, suspendat pentru cumul de cartonaşe, în timp ce Tongo Doumbia şi Jean-Daniel Akpa-Akpro sunt accidentaţi.

La Monaco revine Falcao după accidentare, dar rămâne de văzut dacă va fi forţat din primul minut. În aceeaşi sutuaţie mai sunt Nabil Dirar, Benjamin Mendy şi Adama Traoré. Urmează o deplasare grea la Moscova în Champions League pentru Monaco şi este posibil ca antrenorul Leonardo Jardim să protejeze câţiva jucători.

Recomandăm peste 2,5 goluri în meci la cote minime de 2.00 cu încredere 5/10.

Nice vs. Lyon – vineri, ora 21:45

Nice a rămas la şefia campionatului mulţumită reuşitei lui Mario Balotelli din minutul 86 al partidei cu Lorient de acum două săptămâni. Pauza competiţională a venit la timp pentru oamenii lui Lucien Favre, care păreau extenuaţi după startul nebun de sezon.

Lyon e la şapte puncte în spate după un start slab de sezon, dar fosta campioana a Franţei îşi revine încet şi recuperează diferenţa faţă de echipele din frunte chiar şi fără golgheterul Alexandre Lacazette, accidentat.

Gazdele au primit o veste bună înaintea meciului. Balotelli a fost eliminat cu Lorient, dar cartonaşul roşu a fost anulat de catre Comisia de Disciplină. Super Mario are 5 goluri în trei partide disputate pe Allianz Rivera. Dalber e singurul jucător incert de la gazde.

Oaspeţii au primit în sfârşit vestea pe care o aşteptau de la startul sezonului. Lacazette a revenit la antrenamente şi chiar a făcut deplasarea cu echipa la Nice. Christophe Jallet, Maxwel Cornet şi Rafael sunt out pentru această partidă. Mai mult de atât, marți au un meci foarte greu în Champions League unde primesc vizita lui Juventus

Nice s-a impus în 9 meciuri din 10 pe teren propriu şi a marcat cel puţin 2 goluri în 8 dintre ele. Lyon nu a mai câștigat în ultimele 3 directe.

Recomandăm X pauză/1 final la cote de minim 6.20 cu mize 2/10 și handicapul asiatic +0,25 pentru gazde la cote minime de 1.75 cu mize 5/10. În acest caz, în cazul unui rezultat de egalitate jumătate din miză se rambursează și jumătate se câștigă.

Nancy vs. PSG – sâmbătă, ora 18:00

Ultima clasată din Ligue 1 primește vizita lui PSG, campioana rănită din acest început de sezon. Gazdele sunt pe ultimul loc în clasament cu doar 3 goluri marcate în aceste 8 etape!

PSG e în urma rivalelor Nice și Monaco în clasament, dar vine după cel mai bun meci sub comanda lui Unai Emery, victoria cu Bordeaux. Chiar dacă meciul cu Nancy pare ușor, PSG trateaza meciul cu atenție ridicată. Are o singură victorie în ultimele 6 meciuri disputate pe Stade Marcel-Picot.

Tobias Badila și Clément Lenglet sunt suspendați de la gazde, iar Julien Cétout, Antony Robuc și Vincent Muratori sunt incerți. Unai Emery e fericit la acest meci, deoarece îi are la dispoziție pe Jese Rodriuez, Angel Di Maria, Marquinhos si Thiago Silva. Pastore este singurul accidentat.

Nancy n-a marcat în 6 din ultimele 8 meciuri de pe teren propriu, în timp ce PSG e neînvinsă în 34 din ultimele 38 de meciuri din Ligue 1.

Recomandăm victoria campioanei fără să primească gol la cote minime de 2.00 cu mize 6/10.

Lorient vs. Nantes – sâmbătă, ora 21:00

Lorient a făcut două meciuri bune cu Lyon și Nice, dar a cedat în partida cu liderul în minutul 84. A fost a șasea înfrângere din acest sezon, iar acum nu își mai permite pași greșiți, mai ales că înfruntă o adversară cu un debut de sezon la fel de prost.

Totuși, Nantes vine după o victorie rară contra lui Bastia în etapa trecută, cand a marcat și primul gol de pe teren propriu în acest sezon. Datorită acestui rezultat, antrenorul René Girard și-a păstrat postul, iar acum încearcă să-și motiveze jucătorii să continue seria bună.

Lorient are moralul ridicat pe teren propriu, acolo unde a învins-o pe Lyon cu 1-0.

Gazdele nu conteaza pe Jérémie Aliadière și Benjamin Moukandjo, care s-au accidentat în pauza internațională, iar Benjamin Jeannot este suspendat pentru următoarele 3 partide. Oaspeții îl au suspendat pe Oswaldo Vizcarrondo, iar Jules Iloki și Abdoulaye Touré sunt incerți.

Nantes n-a reușit să câștige 10 din ultimele 11 partide disputate în deplasare, în timp ce Lorient are o medie de sub 2.5 goluri în ultimele 7 meciuri disputate pe propriul teren.

Recomandăm cota minimă 1.80 pentru victoria gazdelor în handicap asiatic 0, cu returnarea mizei în caz de egalitate și încredere 6/10.

Montpellier vs. Caen – sâmbătă, ora 21:00

Gazdele au ratat victoria cu Dijon etapa trecută după ce au condus cu 3-1 și au ajuns la a șasea partidă în acest sezon când pierd puncte deși au condus.

De cealaltă parte, Caen a batut-o pe Toulouse etapa trecută cu 1-0, o echipă în formă, prima victorie din ultimele patru partide.

Gazdele au fost mai puternice pe teren propriu în acest sezon, în timp ce oaspeții au luat un singur punct departe de casă în acest sezon. Apărarea rămâne o problemă importantă pentru Montpellier în acest sezon, cu 15 goluri primite, cele mai multe din Ligue 1.

Apărarea îi dă bătăi de cap antrenorul Frederic Hantz și la acest meci, cu ambii fundași centrali, Daniel Congré și Hilton, accidentați. William Rémy a făcut accident de mașină și este incert, la fel ca și Cédric Mongongu și Mathieu Deplagne. De la Caen lipsește Syam Ben Youssef.

Montpellier n-a mai câștigat de 7 meciuri în campionat și are o medie de sub 2.5 goluri marcate în ultimele 5 partide.

Recomandăm o selecție curajoasă pentru această partidă: ambele marchează la cote minime de 2.10 cu mize de 4/10.

Bastia vs. Angers – sâmbătă, ora 21:00

Bastia are un palmares impresionant pe teren propriu, dar antrenorul François Ciccolini are bătăi de cap din cauza absențelor. Acestora se adaugă și starea gazonului, la fel de proastă în ciuda eforturilor depuse de organizatori.

Angers în schimb are un sezon bun, cu un egal reușit cu Marseille și 10 puncte câștigate din 15 posibile, deși doar 3 dintre ele au fost adunate în deplasare.

Cum spuneam, gazdele au o listă lungă de absenți. Enzo Crivelli mai are trei etape de suspendare în urma unei dispute cu arbitrul, iar Mehdi Mostefa și Florian Marange sunt suspendați pentru cumul de cartonașe. Tot de la gazde lipsește și Sébastien Squillaci, accidentat. Oaspeții nu se bazează pe Alexandre Letellier și Billy Ketkeophomphone, ieșiți din circuit pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cotele nu avantajează pariorii pentru această partidă. NO BET!

Guingamp vs. Lille – sâmbătă, ora 21:00

Guingamp a început excelent sezonul, dar a ajuns acum la trei înfrângeri în ultimele 4 meciuri și a picat la mijlocul clasamentului. Oaspeții sunt disperați după puncte, dar vin după o victorie neconvingătoare din penalty contra lui Nancy, contracandidată la retrogradare.

Revenită acasă după o serie de meciuri în deplasare, Guingamp nu contează pe Ludovic Blas și Moustapha Diallo, ambii suspendați. Oaspeții l-au pierdut pe Rony Lopes, accidentat la națională, Eric Bauthéac este suspendat, iar Marko Basa și Ryan Mendes stau pe bară până în luna noiembrie.

Recomandarea noastră este să evitați această partidă. NO BET!

Rennes vs. Bordeaux – duminică, ora 16:00

Rennes e neînvinsă acasă și ocupă un confortabil loc 7 înaintea partidei dificile cu Bordeaux, cu care este egală în clasament. Oaspeții vin învinși de la Paris, 0-2 etapa trecută cu campioana PSG, a doua înfrângere consecutivă.

Gazdele nu pot conta pe  Gelson Fernandes și Ramy Bensebaini, accidentați, și pe Gelson Fernandes, suspendat.

Bordeaux nu îi are la dispoziție pe Valentin Vada și Nicolas Maurice-Belay, accidentați, iar Malcolm este incert.

Bordeaux e neînvinsă de 10 partide cu Rennes în toate competițiile, dar gazdele sunt puternice în acest sezon pe teren propriu.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85 cu mize 5/10.

Saint Etienne vs. Dijon – duminică, ora 18:00

Cu un lot plin de accidentări importante, Saint Etienne primește vizita lui Dijon, o echipă care a revenit spectaculos cu Montpellier etapa trecută de la 1-3 și a egalat în ultima jumătate de oră.

Gazdele au pierdut doi jucători importanți etapa trecută cu Lyon, pe Romain Hamouma și Robert Beric, care se alătură unei liste impresionante de accidentați. Cu toate astea, antrenorul Christophe Galtier va forța revenirea unor jucători care au apucat să se antreneze în această săptămână, precum Pierres-Yves Polomat, Cheikh M’Bengue, Henri Saivet, Florentin Pogba, Kévin Théophile-Catherine și Loïc Perrin.

Oaspeții nu îl au la dizpoziție pe Marvin Martin, în timp ce Romain Amalfitano și Julio Tavares sunt incerți pentru aceasă partidă.

Dijon a pierdut ultimele 3 deplasări în Ligue 1.

NO BET pentru acest meci.

Marseille vs. Metz – duminică, ora 21:45

Cu proprietari noi, Marseille e aproape de retrogradare după ce nu a reușit nicio victorie în deplasare în acest sezon. A fost aproape etapa trecută, dar Angers a egalat în ultima fază. Nici cei de la Metz nu sunt prea fericiți. Au fost umiliți cu 7-0 etapa trecută de Monaco pe teren propriu, o desfășurare neașteptată de scor. Cu toate astea, Metz are palmares bun în deplasare, cu 2 victorii în ultimele 3 partide.

Gazdele se bazează din nou pe experiența lui Lassana Diarra, revenit după o accidentare mai lungă, în timp ce Romain Alessandrini a reluat antrenamentele, dar nu poate fi folosit încă. Antrenorul Franck Passi mai are probleme cu  Clinton N’Jie and Rémy Cabella, care au ratat câteva antrenamente în această săptămână. Andre Zambo Anguissa este suspendat pentru meciul cu Metz.

Oaspeții au trei jucători cheie suspendați, Cheick Doukouré, Simon Falette și Romain Cohade. Opa Nguette, Kévin Lejune și Yann Jouffre revin după accidentări și mai au nevoie de pregătire.

Metz nu a primit gol în ultimele 3 deplasări din Ligue 1, în timp ce Marseille e neînvinsă în ultimele 7 partide de pe teren propriu din campionat.

Nici această partidă nu are ce căuta pe buletinele de pariere…NO BET!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.