La Liga: Ponturile şi analizele etapei (14-17 octombrie)

0

Atletico Madrid abordează partida cu Granada din fotoliul de lider, după ce în ultima etapă atât Real Madrid, cât şi Barcelona s-au încurcat. Messi şi compania primesc vizita lui Deportivo în această rundă, Real merge la Betis, iar Sevilla, a treia clasată, se deplasează la Leganes.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Las Palmas vs. Espanyol – vineri, ora 21:45

Las Palmas a câştigat un singur meci din ultimele 5, iar startul bun de campionat pare deja istorie. Oamenii lui Quique Setien au încasat 8 goluri în ultimele trei meciuri, dar sunt neînvinşi în ultimele 7 partide de pe teren propriu în La Liga. Espanyol se bazează pe Gerard Moreno, care a marcat patru goluri în acest sezon.

De la gazde lipseşte Nabil El Zhar, în timp ce oaspeţii nu pot conta pe Oscar Duarte şi Felipe Caicedo. Se anunţă o partidă spectaculoasă, daca e să ne luam după statistici. Ambele echipe au fost implicate în partide cu o medie de peste 2.5 goluri în ultima perioadă.

Recomandăm victoria gazdelor în handicap asiatic 0, la cote minime de 1.55, ceea ce înseamnă returnarea mizei în caz de egalitate. Încredere 7/10.

Leganes vs. Sevilla – sâmbătă, ora 14:00

Leganes a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu cu 7 goluri primite, de la Barcelona și Valencia. Gazdele au și marcat cel puțin un gol în ultimele 5 partide din La Liga. Sevilla a pierdut ultima deplasare, 1-3 cu Bilbao, dar oamenii lui Sampaoli s-au impus apoi în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale.

Gazdele nu au probleme de lot, în timp ce Sevilla nu se bazeaza pe Sirigu, suspendat și pe Carrico, lipsit de pregătire după o accidentare.

Sevilla are un palmares extrem de slab în deplasare, fără victorie în ultimele 22 de partide din La Liga!

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.80 cu mize 6/10.

Barcelona vs. Deportivo – sâmbătă, ora 17:00

Barca caută să recupereze diferența față de rivale după ce a pierdut thriller-ul cu Celta Vigo, scor 3-4. Echipa lui Luis Enrique are o problemă în apărare, cu gol încasat în ultimele 5 partide.

De cealaltă parte, Deportivo a reușit prima victorie de la plecarea lui Lucas Perez la Arsenal, scor 2-1 cu Gijon prin golurile marcate de Borges și Ryan Babel. Chiar și asa, tot Florin Andone e favorit la titularizare pe Camp Nou, în ciuda lipsei de goluri a atacantului român.

Barca a primit întăriri după perioada de pauză internațională, cu Messi și Umtiti reveniți după accidentare. Jordi Alba si Sergi Roberto sunt indisponibili pentru acest meci. De la Deportivo, Juanfran este incert.

Recomandăm victoria Barcelonei în handicap asiatic -2.25 la cote minime de 1.70 și mize 7/10.

Atletico Madrid vs. Granada – sâmbătă, ora 19:30

Cu o apărare beton în acest sezon, Atletico Madrid e pe primul loc în La Liga, la egalitate de puncte cu rivala din oraș, Real. Echipa lui Simeone a încasat un singur gol în ultimele 5 etape, de la Barcelona. Atletico are trei victorii la rând pe teren propriu, acolo unde chiar și Bayern a fost învinsă cu 1-0 în Champions League.

În aceste condiții, Granada pare victimă sigură, o echipă fără victorie în acest sezon și cu două egaluri în primele 7 meciuri. Antrenorul Paco Jemez a fost înlocuit cu Lucas Alcaraz, fostul antrenor al lui Levante.

Atletico nu poate conta pe Saul Niguez și Jose Gimenez, în timp ce Godin a fost recuperat miraculos înaintea partidei.

Oaspeții nu se bazează pe Gaston Silva, revenit accidentat de la naționala Uruguay-ului.

Vicente Calderon rămâne o fortăreață pe care puțini reușesc să o cucerească. Atletico Madrid e neînvinsă în ultimele 20 de partide pe teren propriu iar în 6 din ultimele 7 partide nu a primit gol!

Recomandăm să mizați pe faptul că Atletico Madrid va câștiga ambele reprize la cote minime de 1.90 cu mize 4/10.

Betis vs. Real Madrid – sâmbătă, ora 21:45

Betis e neînvinsă în ultimele patru meciuri de pe teren propriu, acolo unde a primit doar două goluri în acest sezon, ambele în remiza cu Granada. Pe Villamarin vine Real Madrid, o echiă disperată după victorie, după cele patru remize consecutive, ultima un 1-1 rușinos cu Eibar pe Bernabeu.

Gazdele au efectivul complet, în timp ce Zidane nu poate sa conteze pe Sergio Ramos, accidentat la națională. Marcelo revine în schimb după o perioadă mai lungă de pauză. Și Casemiro lipsește, la fel ca și James și Luka Modric.

În ciuda formei mai slabe, Real e neînvinsă în ultimele 19 partide din La Liga și a marcat cel puțin 2 goluri în 9 din ultimele 10 deplasări din La Liga.

Recomandăm ambele marchează și minim 2,5 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.85 și mize 6/10.

Deportivo Alaves vs. Malaga – duminică, ora 13:00

Alaves e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, dar asta nu înseamnă că nou-promovata stă prea bine în clasament. Bascii vin după două înfrângeri în deplasare, 2-1 cu Sevilla și Valencia. Și Malaga a pierdut ultimele două partide, 1-0 cu Betis și Las Palmas.

David Torres și Kiko Femenia sunt accidentați, iar Alexis Ruano și Ibai Gomez sunt incerți pentru această partidă de la gazde. Oaspeții nu pot conta pe Bakary Kone, suspendat, iar Zdravko Kuzmanovic este incert.

Malaga n-a marcat în 5 din ultimele 6 partide disputate în deplasare, partide pe care nu a reușit să le câștige.

Recomandăm selectarea unui rezultat de egalitate la finalul partidei la cote minime de 3.00 cu mize 2/10.

Athletic Bilbao vs. Real Sociedad – duminică, ora 17:15

Derby-ul bascilor propune două echipe care nu se simt prea bine în acest moment în La Liga. Bilbao avea o serie de patru victorii la rând până la meciul cu Malaga de etapa trecută, pierdut cu 2-1. Sociedad are o perioadă și mai proastă, cu trei înfrângeri consecutive în deplasare, la Gijon, Eibar si Villarreal.

Mikel Balenziaga este suspendat de la gazde, iar locul său poate fi luat de Inigo Lekue în poziția de fundaș stânga. Benat are o mică problemă musculară, iar în locul său își poate face loc Ander Iturraspe ca fundaș central.

La Sociedad, Hector Hernandez este accidentat, iar locul său poate fi luat de Yuri în banda stângă a apărării.

Bilbao a avut meciuri spectaculoase în ultima perioadă, cu o medie de peste 2.5 reușite în ultimele 4 partide din La Liga. Ne notat că Sociedad e neînvinsă de 8 partide cu Bilbao din toate competițiile, iar dorința de revanșă a gazdelor este mare.

Din 2010 încoace, 9 din cele 12 directe au cuprins un total de 2 sau 3 goluri la final, ceea ce înseamnă o proporție de 75% din total. Cota pentru 2 sau 3 goluri marcate în partida de astăzi este la valoarea de 2.00, ceea ce reprezintă o probabilitate de 50%. Bazându-ne pe statistica descoperită, cota evaluată pentru această selecție ar fi trebuit situată la valoarea de 1.35.

Așadar, recomandăm 2 sau 3 goluri înscrise în meci, la valoarea cotei de 2.00 cu mize 4/10. Valoarea cotei avantajează foarte mult pariorii.

Sporting Gijon vs. Valencia – duminică, ora 19:30

Cu o serie de 4 înfrângeri la rând, Gijon primește vizita Valenciei, echipă care l-a numit pe Cesare Prandelli recent pe banca tehnică. Gazdele au o apărare catastrofală, cu 14 goluri primite în ultimele 4 partide și doar 2 marcate!

Investitorii Valenciei așteaptă revenirea echipei cu Prandelli pe bancă, mai ales că interimarul Voro obținuse 2 victorii din 3 meciuri în La Liga.

Gazdele nu au absențe noi, în timp ce oaspeții nu pot conta pe Eliaquim Mangala și Nani, ambii cu accidentări minore.

Au fost peste 2.5 goluri marcate în ultimele 5 meciuri ale lui Gijon, la fel și în 6 din ultimele 7 deplasări ale Valenciei din acest sezon.

Recomandăm 1.70 pentru ambele echipe marchează la mize 6/10.

Villarreal vs. Celta Vigo – duminică, ora 21:45

Villarreal e neînvinsă în ultimele 8 partide din toate competițiile, dar Submarinul Galben a remizat în 3 din ultimele 4 meciuri, inclusiv cu Steaua în Europa League. Pe El Madrigal, Villarreal a câștigat ultimele 3 meciuri, dar a încasat gol de fiecare dată de la Zurich, Sociedad și Osasuna.

Celta și-a câștigat ultimele 4 partide din toate competițiile, cireașa de pe tort fiind victoria spectaculoasă cu Barcelona de pe Balaidos, 4-3.

Bakambu a revenit la antrenamentele gazdelor, dar sunt șanse mici ca el să fie forțat din primul minut de către antrenorul Fran Escriba.  Jonathan Dos Santos este incert pentru această partidă. Oaspeții nu se bazează pe Pablo Hernandez și John Guidetti, ambii accidentați.

9 din ultimele 11 meciuri ale lui Villarreal au fost destul de sărace în goluri, cu o medie de sub 2.5 reșite pe partidă. Gazdele sunt însă neînvinse în ultimele 7 partide din La Liga, în timp ce oaspeții au marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 3 meciuri din La Liga. Urmează așadar o partidă disputată între două echipe în formă.

Recomandăm minim 1.70 pentru PSF X la mize 5/10.

Eibar vs. Osasuna – luni, ora 21:45

Eibar a adunat 5 puncte din ultimele 12, cel mai important dintre ele după un 1-1 cu Real Madrid pe Bernabeu! Osasuna încă nu a bătut pe nimeni în acest sezon, cu doar trei remize în primele 7 partide din acest sezon. Doar Granada e mai slabă ca echipa oaspete în clasamentul din acest sezon. Osasuna a câștigat un singur punct din deplasare și are nevoie disperată de o victorie, altfel riscă să piardă definitiv contactul cu locurile de salvare.

Cele două echipe nu au absențe notabile pentru această partidă. Eibar e neînvinsă de 6 meciuri acasă și are o medie de sub 2.5 goluri în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu. Osasuna a primit cel puțin 2 goluri în ultimele 3 partide.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 1.80 și mize de 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.